Connecteu-vos amb nosaltres

Àustria

#InvestmentPlan dóna suport a un dels parcs eòlics més grans d'Àustria

publicat

on

El Banc Europeu d’Inversions (BEI) i UniCredit Austria inverteixen 107.4 milions d’euros per donar suport al finançament d’un dels parcs eòlics més grans d’Àustria. Tot el parc eòlic tindrà una capacitat de 143 MW i proporcionarà a unes 90,000 llars electricitat produïda a partir de fonts renovables. Es preveu que el projecte finalitzi a finals de 2021.

El finançament està recolzat pel Fons Europeu d’Inversions Estratègiques, el principal pilar del Pla d’Inversions per a Europa. El comissari d’Economia, Paolo Gentiloni, va dir: “Avui la Unió Europea confirma el seu compromís de donar suport a les energies renovables a Àustria i d’ajudar el país a assolir els seus objectius de descarbonització. Aquest finançament en el marc del pla d’inversions per a Europa comportarà la construcció d’un parc eòlic de 143 megawatts, que aportarà energia neta a unes 90,000 llars de l’estat de Burgenland. Mitjançant projectes com aquest, assolirem els objectius del Tracte Verd Europeu i aconseguirem la neutralitat climàtica el 2050 ”.

El projectes i acords fins ara aprovats per finançar-se en el marc del pla d’inversions, han mobilitzat una inversió d’uns 524 milions d’euros, dels quals uns 84 milions d’euros per a projectes relacionats amb l’energia. El comunicat de premsa està disponible aquí.

Àustria

La Comissió aprova un esquema d’ajuda de liquiditat austríac modificat per donar suport a les empreses afectades pel brot de coronavirus

publicat

on

La Comissió Europea ha trobat certes esmenes a un esquema d’assistència de liquiditat austríac prèviament aprovat per donar suport a les empreses austríaques afectades pel brot de coronavirus en línia amb el Marc temporal de l'ajut estatal. El règim original es va aprovar el 8 abril 2020 sota el nombre de cas SA.56840, i preveu quantitats limitades temporals d’ajut en forma de (i) subvencions directes, (ii) garanties sobre préstecs i bestretes reemborsables i (iii) garanties sobre préstecs i tipus d’interès subvencionats sobre els préstecs.

L'objectiu de l'esquema original era permetre a les empreses afectades pel brot de coronavirus cobrir els seus passius a curt termini, malgrat la pèrdua actual d'ingressos causada per la pandèmia. Àustria va notificar certes modificacions de l’esquema original, en particular: (i) les microempreses o petites empreses poden beneficiar-se de la mesura, fins i tot si es consideraven en dificultat el 31 de desembre de 2019, en determinades condicions; i (ii) un augment de 4 milions d'euros en el pressupost total del pla, de 15 a 19 milions d'euros.

La Comissió va concloure que l’esquema, modificat, continua sent necessari, adequat i proporcionat per solucionar una greu pertorbació de l’economia d’un estat membre, d’acord amb l’article 107 (3) (b) del TFUE i les condicions establertes al marc temporal. . Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar la mesura segons les normes d’ajuts estatals de la UE.

Es pot trobar més informació sobre el Marc temporal i altres accions de la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus. aquí. La versió no confidencial de la decisió estarà disponible amb el número de cas SA.58640 del document Registre d'ajudes estatals sobre la Comissió competència Un cop s'hagi resolt algun problema de confidencialitat.

Seguir llegint

Àustria

La Comissió aprova un pla austríac de 120 milions d’euros per donar suport a les empreses de #BaixaÀustria afectades per un brot de # Coronavirus

publicat

on

La Comissió ha aprovat un pla austríac de 120 milions d'euros per donar suport a les empreses de la Baixa Àustria afectades pel brot de coronavirus. El pla es va aprovar en virtut del Marc temporal. Segons l’esquema, es donarà suport públic en forma de subvencions directes, garanties i préstecs subordinats amb tipus d’interès subvencionats. La mesura està oberta a empreses de totes les mides que actuen en tots els sectors, excepte els sectors financer, agrícola, pesquer i aquícola.

L’objectiu de la mesura és facilitar l’accés al finançament extern dels beneficiaris i mitigar la sobtada escassetat de liquiditat a què s’enfronten com a conseqüència del brot de coronavirus. La Comissió va trobar que l'esquema s'ajusta a les condicions establertes en el marc temporal. En particular, (i) pel que fa a les subvencions directes, les ajudes no superaran els 800 euros per empresa, tal com preveu el marc temporal; i (ii) les garanties i els préstecs subordinats segons la mesura compleixen els nivells mínims de primes de garantia i marges de risc de crèdit.

La Comissió va concloure que la mesura és necessària, adequada i proporcionada per solucionar una pertorbació greu de l'economia d'un estat membre i per combatre la crisi sanitària, d'acord amb l'article 107, apartat 3, lletra b), del TFUE i amb les condicions establertes a el Marc Temporal. Sobre aquesta base, la Comissió ha aprovat la mesura segons les normes sobre ajuts estatals de la UE. Es pot trobar més informació sobre el marc temporal i altres accions de la Comissió per abordar l'impacte econòmic de la pandèmia de coronavirus aquí.

La versió no confidencial de la decisió s'ha fet disponible sota el nombre de cas al SA.58360 registre de casos públics d’ajuts estatals sobre la Comissió competència Un cop s'hagi resolt algun problema de confidencialitat.

Seguir llegint

Àustria

La Comissió aprova un sistema austríac de 665 milions d'euros per donar suport a les organitzacions sense ànim de lucre i a les seves entitats relacionades afectades pel brot #Coronavirus

publicat

on

La Comissió Europea ha aprovat un pla austríac de 665 milions d'euros per a donar suport a les organitzacions sense ànim de lucre (ONP) i a les seves entitats relacionades en el context del brot de coronavirus. El règim es va aprovar en virtut de l'ajut estatal Marc temporal. L’ajut serà atorgat per un fons establert pel govern austríac amb aquest propòsit específic i estarà disponible per a tot tipus i mida de NPO, amb algunes excepcions (per exemple, sector financer i partits polítics).

Els esdeveniments públics són una font important de finançament per a les ONL a Àustria. Les mesures d'emergència necessàries posades en marxa per limitar la propagació del coronavirus, inclosa la prohibició d'esdeveniments públics, han afectat l'accés de les ONL al finançament i han posat en perill les seves operacions. En virtut del pla, les ajudes es concretaran en subvencions directes a organitzacions sense ànim de lucre i a les seves entitats relacionades, amb l'objectiu de proporcionar el suport de liquiditat necessari per preservar les seves activitats, que han estat greument danyades pel brot de coronavirus.

La Comissió va considerar que el règim austríac s'ajusta a les condicions establertes en el marc temporal. La Comissió va concloure que la mesura és necessària, adequada i proporcionada per solucionar una pertorbació greu en l’economia d’un estat membre, d’acord amb l’article 107, apartat 3, punt (b), del TFUE i les condicions establertes en el marc temporal. Sobre aquesta base, la Comissió va aprovar les mesures d'acord amb les normes d'ajuda estatal de la UE.

La vicepresidenta executiva, Margrethe Vestager, responsable de la política de competència, va dir: “A Àustria hi ha una tradició de llarga durada i una gran varietat d’organitzacions sense ànim de lucre, que van des de petites brigades de bombers voluntàries fins a grans associacions alpines, des d’orquestres musicals fins a la Roja Àustria. Creu amb més d’un milió de membres. Gairebé la meitat de la població austríaca és membre d'almenys una d'aquestes organitzacions. Aquest esquema donarà suport al sector sense ànim de lucre, fonamental per a la comunitat i la cultura austríaces. "

El comunicat de premsa complet està disponible online.

Seguir llegint
anunci

Facebook

Twitter

Tendències