Connecteu-vos amb nosaltres

el transport d'animals

Benestar animal: Europa ha de promoure millor les bones pràctiques i proposar canvis ambiciosos però realistes

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Tot i que el benestar animal és una preocupació pública creixent i sempre ha estat una preocupació per a la majoria dels agricultors, el Parlament Europeu, reunit el 16 de febrer en sessió plenària a Estrasburg, va seguir el consell del seu ponent Jérémy Decerle (Renaixement, França) que creu que la garriga legislativa. primer cal aclarir aquest tema.

El seu informe, que tracta sobre el benestar dels animals de granja i es basa en un estudi realitzat pel servei d'investigació del Parlament Europeu i en una sèrie d'entrevistes força exhaustiva, posa de manifest un respecte molt dispar a la legislació vigent, per això anima a primer assegurar-se que el que existeix s'aplica millor. Recomana que, en un segon pas, una actualització de les normes europees pugui fer-les més entenedores i de vegades més adaptables, en particular a un enfocament espècie per espècie.

"Aquest informe és un pas endavant per al benestar animal", va dir Jérémy Decerle. Una prioritat de Renew Europe, que es va adoptar àmpliament a l'informe, és que aquestes bones pràctiques en matèria de benestar puguin ser finalment valorades i remunerades de manera justa i suficient. Els agricultors no han de suportar sols la càrrega de les nostres ambicions, per molt desitjables que siguin.

El fort missatge que també estem enviant a la Comissió a través d'aquest informe és la necessitat absoluta de garantir finalment la reciprocitat dels nostres estàndards, en el context del nostre comerç.

“Assegurem-nos que no subcontractem el tema del benestar animal. El que exigim als nostres criadors ha de reflectir els que exporten els seus productes al nostre mercat. Es tracta de respectar els nostres criadors, que ja estan fent molt i estan disposats a fer encara més. També es tracta de respectar les expectatives dels nostres consumidors”, ha explicat Decerle.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències