Connecteu-vos amb nosaltres

Biodiversitat

Biodiversitat: la Comissió llança noves eines per enfortir la governança de la biodiversitat de la UE

COMPARTIR:

publicat

on

La Comissió ha posat en marxa dues noves eines en línia per fer un seguiment del progrés en la implementació Estratègia de la UE sobre biodiversitat per al 2030 – una iniciativa central per assolir la Acord Verd Europeu. Amfitriat pel Centre de Coneixement de la UE per a la Biodiversitat, un servei en línia rastrejador d'accions proporcionarà informació actualitzada sobre l'estat d'aplicació de les nombroses accions de l'Estratègia de la UE per a la biodiversitat. A tauler d'objectius completarà el panorama mostrant el progrés dels objectius quantificats de biodiversitat establerts per l'estratègia, tant a nivell de la UE com als estats membres. El quadre de comandament es troba en la seva fase de prototip, amb un conjunt actual de set indicadors que es complementaran amb d'altres addicionals el 2022. Aquestes eines són essencials per controlar el progrés dels compromisos assumits i centrals per als esforços en curs de la Comissió per enfortir el marc de governança de la biodiversitat de la UE. .

Millorant constantment la base de coneixements i evidències de la política de biodiversitat, augmentant la rendició de comptes per a la implementació, assegurant un seguiment i una revisió transparents i efectius del progrés, i la participació de les parts interessades a tots els nivells, la Comissió dóna suport al compliment dels compromisos i objectius de la UE en matèria de biodiversitat. La Comissió també anunciarà una crida perquè les parts interessades s'impliquin en la implementació de l'Estratègia de biodiversitat de la UE per a l'any 2030 unint-se a la Plataforma de biodiversitat de la UE: un grup d'experts que reuneix les autoritats i les parts interessades dels estats membres per debatre i coordinar els seus esforços per implementar la Estratègia de biodiversitat de la UE per al 2030.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències