#HumanRightsWithoutFronttiers - Explotació de #NorthKorea treballadors en #Poland

| Novembre 8, 2018

Benvingut a la segona de la nostra sèrie regular sobre els drets humans, que us presentem en col·laboració amb els Drets Humans sense Fronteres. En aquest programa estem estudiant l’explotació dels treballadors de Corea del Nord a Polònia.

Es va projectar una pel·lícula que tractava el tema en un esdeveniment organitzat al Parlament Europeu pel parlamentari europeu Laszlo Tökes i els drets humans sense fronteres.

La pel·lícula, anomenada Herois del dòlar, examina una pràctica que continua, malgrat les sancions de les Nacions Unides i de la UE que prohibeixen la contractació de qualsevol treballador de Corea del Nord. Amb la complicitat d'empreses privades i agències estatals poloneses, els treballadors nord-coreans continuen treballant a Polònia i seran explotats per Pyongyang, només amb ingressos personals inferiors a $ 150 al mes.

El problema ha estat perseguit activament pels drets humans sense fronteres. A setembre de 19, l'ONG va fer una declaració pública a la reunió d'implementació de la dimensió humana (HDIM), celebrada a Varsòvia, de l'Oficina per a Institucions Democràtiques i Drets Humans de l'OSCE, demanant a la delegació polonesa a l'OSCE: "Quants treballadors de Corea del Nord són treballant actualment a Polònia i quants visats de feina s'han publicat des de la darrera reunió de HDIM? "

La resposta oficial de Polònia conté estadístiques contradictòries

Uniu-vos de nou el proper mes quan tornem a examinar altres qüestions que afecten l’aplicació universal i igual dels drets humans per a totes les persones, independentment de la nacionalitat, el gènere, l’origen racial o ètnic, la religió, la llengua o qualsevol altra classificació.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, destacat, les article, Drets humans, Drets humans

Els comentaris estan tancats.