#HumanRightsWithoutFronttiers - Explotació de #NorthKorea treballadors en #Poland

| Novembre 8, 2018

Us donem la benvinguda al segon de la nostra sèrie habitual sobre els drets humans, que us ha presentat en col·laboració amb els Drets Humans sense Fronteres. En aquest programa estem estudiant l'explotació dels treballadors norcoreanos a Polònia.

En un acte organitzat al Parlament Europeu per l'eurodiputat Laszlo Tökes i Human Rights Without Frontiers, es va projectar una pel·lícula que tracta el tema.

La pel·lícula, anomenada Herois de dòlar, examina una pràctica que continua, tot i les sancions de les Nacions Unides i la UE que prohibeixen la contractació de qualsevol força laboral de Corea del Nord. Amb la complicitat de les empreses privades i de les agències estatals poloneses, els treballadors de Corea del Nord continuen treballant a Polònia i són explotades per Pyongyang, que només tenen un ingrés personal de menys de $ 150 per mes.

El tema ha estat perseguit activament per Human Rights Without Frontiers. El passat mes de 19, l'ONG va fer una declaració pública a la reunió d'implementació de la Dimensió Humana (HDIM), celebrada a Varsòvia, de l'Oficina per a Institucions Democràtiques i Drets Humans de l'OSCE, i va demanar a la delegació polonesa a l'OSCE: "Quants obrers nord-coreans estan que treballa actualment a Polònia i quantes visas de treball s'han emès des de l'última reunió de l'HDIM? "

La resposta oficial de Polònia contenia estadístiques conflictius

Si us plau, uniu-vos-hi de nou el mes que ve, quan tornem a mirar altres aspectes que afectin l'aplicació universal i igualitària dels drets humans per a totes les persones, independentment de la nacionalitat, gènere, origen racial o ètnic, religió, idioma o qualsevol altra classificació.

etiquetes: , , , ,

categoria: Una primera pàgina, destacat, les article, Drets humans, Drets humans