Connecteu-vos amb nosaltres

Negocis

Un estudi mostra sector de l'hostaleria de la UE és clau motor econòmic, el que va generar trucades per a un major suport polític

COMPARTIR:

publicat

on

indexUn nou estudi a Europa, publicat el passat mes de 17, mostra que el sector de l'hostaleria té un paper fonamental en la lluita contra l'atur juvenil i és essencial per al treball i el creixement i la salut d'altres sectors.

Els eurodiputats i les associacions sectorials HOTREC i Els Cerveceros d'Europa Demana més polítiques comunitàries de suport per impulsar el rendiment del sector. L'estudi EY, amb el suport de HOTREC i The Brewers, va trobar que el sector d'hostaleria d'Europa a 2010 creava directament o indirectament € 1 bilions de dòlars a la producció, igual a 8.1% de la producció econòmica total de la UE, i que l'efecte multiplicador de € 1 gastat en la El sector de l'hospitalitat significa un altre € 1.16 invertit en una economia més àmplia.

Segons l’estudi, que inclou informes país per país, el 2010 el sector va aportar 126 milions d’euros a les hisendes governamentals en impostos especials, impost sobre el valor afegit (IVA) i impostos sobre l’ocupació i la seguretat social, i va donar suport a aproximadament 16.6 milions de llocs de treball a la UE o un de cada 13 llocs de treball.

"Les mesures adoptades en èpoques d'austeritat, que augmenten els tipus impositius en un moment en què els ingressos disponibles solen disminuir, poden minar la capacitat del sector per generar creixement", va dir John Hopes, autor principal de l'estudi. "La resposta a curt termini a això és probable que sigui mesures de reducció de costos i, posteriorment, una pèrdua de capacitat permanent".

Parlant en un acte de dinar al Parlament Europeu a Brussel·les, l'amfitrió del certamen britànic, Emma McClarkin, va dir: "La cervesa és més que una beguda refrescant. El sector de la cervesa és una part clau del sector de l'hostaleria. En un moment d'estancament del creixement econòmic i de l'ocupació juvenil i espiral, i tenint en compte la importància del sector de l'hostaleria com a impulsor del creixement i el treball, hem d'assegurar-nos que les polítiques ajuden a l'hospitalitat i els sectors estretament vinculats com la cervesa, sense obstaculitzar-los . "

Qualsevol reducció del sector de l’hostaleria afectaria desproporcionadament la joventut europea, ja que el sector proporciona moltes de les primeres feines europees, segons l’estudi. El sector de l’hostaleria va proporcionar el 29 un 2010% més de llocs de treball que el 2000, mentre que a l’economia en general durant el mateix període, el nombre total de llocs de treball va augmentar només un 7.1% o menys de l’1% anual.

Lukáš Veselý, en representació del comissari d'Ocupació, Afers Socials i Inclusió, László Andor, va dir: "Aquest nou estudi ens recorda la importància del sector de l'hostaleria per al PIB europeu, i encara més per als llocs de treball europeus. Definitivament, hem de pensar com podem recolzar millor la recuperació d’aquest sector i com pot ajudar en la lluita contra l’atur, fins i tot proporcionant oportunitats laborals de qualitat als joves ”.

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències