Connecteu-vos amb nosaltres

Ajuda

BEI segueix donant suport als projectes d'EPM i mitjana capitalització a Eslovènia

COMPARTIR:

publicat

on

100000000000027E0000011DD5955B0CEl Banc Europeu d’Inversions (BEI) presta 50 milions d’euros a Banka Sparkasse dd per finançar projectes de pimes, empreses de capital mitjà i entitats del sector públic en les àrees de l’economia del coneixement, energia, protecció del medi ambient, salut i educació. La primera quota del préstec és de 30 milions d’euros.

El préstec està en línia amb la prioritat de préstec del BEI de millorar, especialment a Eslovènia, les estretes condicions de finançament del sector de les pimes, que té una importància significativa per a l’economia eslovena, ja que representa un motor de creixement i innovació al país.

Es tracta del primer préstec intermediat del BEI concedit a Banka Sparkasse dd, que augmenta el nombre d’institucions de finançament col·laboradores del BEI que presten fons del BEI a Eslovènia. Mitjançant la seva cooperació amb Banka Sparkasse, una institució financera consolidada a Eslovènia, el BEI assegura que els beneficis de la concessió de préstecs en condicions favorables es transmetin als beneficiaris elegibles.

Fins ara, el BEI ha subministrat línies de crèdit a Eslovènia per a projectes de cofinançament promoguts per pimes i empreses de capital mitjà per un import total d’uns 1.5 milions d’euros que representen aprox. El 30% dels compromisos de préstec del Banc a Eslovènia des del començament de les operacions del BEI al país el 1991.

Aquest préstec intermediat s’amplia en el marc del Pla d’acció conjunt de l’IFI per al creixement a l’Europa central i sud-oriental, que se centra a proporcionar un millor accés a finançament a llarg termini per a les pimes europees per mitigar els efectes de la crisi financera. Aquests fons donaran suport al creixement millorant la competitivitat a llarg termini mitjançant una major disponibilitat de crèdit a llarg termini.

Fons

El Banc Europeu d’Inversions és la institució creditícia a llarg termini de la Unió Europea i és propietat dels estats membres de la UE. Permet finançar a llarg termini una inversió sòlida per contribuir als objectius de la política de la UE.

anunci

Banka Sparkasse pertany al grup d'Erste bank i Sparkassen, que forma part del Grup Erste, que opera a més de 20 països del centre i sud-est d'Europa, dóna servei a més de 17 milions de clients i dóna feina a prop de 50,000 persones. Banka Sparkasse té un sòlid suport en els seus propietaris, Kärntner Sparkasse AG, Klagenfurt (70% d’interès), Steiermärkische Bank AG, Graz (26% d’interès) i Erste Bank, Viena (4% d’interès). Al mercat eslovè, el Banc gaudeix d'un fort suport, que li garanteix una sòlida estructura de capital i liquiditat.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències