Connecteu-vos amb nosaltres

Comissió Europea

els costos de regulació de la indústria de l'alumini de la UE

COMPARTIR:

publicat

on

principalEl novembre de 6, la Comissió va publicar un estudi sobre els costos normatius de l’Estat sector de l’alumini. D’acord amb la determinació de la Comissió de mantenir l’impuls darrere del seu programa d’aptitud i rendiment regulatori, tal com ha estat aprovat recentment pel Consell Europeu, l’estudi analitza la situació d’un sector específic i com es pot fer front millor.

L’estudi indica que l’elevat cost de l’energia és el principal motor dels costos, que al seu torn s’inclouen principalment en les polítiques i la regulació nacionals i no a la UE. L'estudi analitza els costos associats a la regulació de la UE i estima que són aproximadament 8% dels costos totals durant un període de deu anys. La Comissió es compromet a analitzar com es poden reduir millor aquests costos.

L’estudi també mira més enllà de la qüestió de la càrrega reguladora i fa palès que, sota certes condicions, és possible produir alumini de manera competitiva a Europa. És important tenir en compte que, si bé l'estudi té uns costos més estrictes, no exposa detalladament els beneficis de la regulació de la UE, que són necessàries per respondre als canvis tecnològics, al reciclatge o a l'accés al mercat interior de la UE. La Comissió examinarà l’informe amb més detall i avaluarà les possibles implicacions polítiques.

El vicepresident de la Comissió Europea, Antonio Tajani, comissari d'Indústria i Emprenedoria, va dir: "Restablir la indústria de l'alumini a la competitivitat és una qüestió urgent. Hem de considerar detingudament els efectes de totes les polítiques de la UE rellevants en aquest sector. Com que els productors han de ser capaços de font d'energia a costos assequibles, espero que el proper Consell de Competitivitat del desembre abordi el tema dels costos energètics "

Més informació

MEMO / 13 / 954: L'estat de la producció d'alumini a Europa

Informe: Valoració de l’impacte del cost acumulat per a la indústria de l’alumini

anunci

Polítiques de la UE per a matèries primeres

Polítiques de la UE sobre alumini i metalls no ferrosos

IP / 13/863 - Pla director de matèries primeres de la UE: la innovació és la clau

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències