Connecteu-vos amb nosaltres

Ajuda

Tractar sobre l'ajuda per als més desfavorits "assoleix un equilibri adequat per a un ús efectiu dels fons de la UE", diuen els Verds

COMPARTIR:

publicat

on

20130607PHT11347_originalEl Parlament Europeu i el Consell han arribat avui (28 de novembre) a un acord legislatiu sobre un esquema de finançament de la UE, que proporcionarà ajuda a les persones més desvalgades del 2014 al 20-3.5. Els Verds van acollir amb satisfacció el resultat de l’esquema de XNUMX milions d’euros.

Portaveu d’afers socials ecològics Marije Cornelissen Va dir: "Aquest acord assoleix l'equilibri adequat i garantirà que aquests fons s'utilitzin de la manera més eficaç per atendre les necessitats dels més desfavorits, amb mesures d'ajut alimentari i inclusió social.

"Els Verds van jugar un paper clau en la millora significativa del fons, assegurant-se que poden finançar la recollida, el transport, l'emmagatzematge i la distribució de les donacions d'aliments. Això hauria d'ajudar a reduir el malbaratament d'aliments perfectament comestibles de fonts locals, en lloc de simplement comprar aliments nous a la Aquesta solució ajudarà als bancs alimentaris a dependre menys de l’ajuda alimentària de la UE i a tenir impactes ambientals positius.

"Una altra millora important és l'abast més ampli, que significarà que el fons no només està dirigit a la distribució d'aliments, sinó que també promourà altres mesures per avançar en la inclusió social dels més desfavorits. Això inclourà orientar-los cap als serveis socials, com ara els sistemes per trobar habitatge digne, programes d’integració social o ajuda amb la gestió pressupostària.

"És important destacar que el fons s'implementarà en estreta cooperació amb organitzacions que tinguin experiència en ajudar els més desfavorits del terreny. Això ajudarà a fer el fons més eficient i més sensible a les necessitats dels més desfavorits".

- L'acord haurà de ser confirmat pel Parlament Europeu en general i pel Consell de Ministres.

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències