Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Comissió Europea insta els eurodiputats i governs per reduir la burocràcia per a les empreses de telecomunicacions

COMPARTIR:

publicat

on

redtapecutshutterstock_66067609Mentre els eurodiputats comencen les discussions sobre possibles esmenes al projecte de regulació proposat per la Comissió sobre un mercat únic de telecomunicacions, la legislació del continent connectat, la vicepresidenta de la Comissió, Neelie Kroes, insta tant els eurodiputats com els governs nacionals a donar suport a la seva intenció de reduir la burocràcia als proveïdors de comunicacions electròniques .

El vicepresident Kroes, el comissari responsable de l'Agenda Digital, va dir: "Estic profundament agraït al Parlament Europeu per treballar intensament en aquesta proposta. Necessitem desesperadament els beneficis econòmics d'un mercat únic de telecomunicacions. El primer pas és fer possible que els proveïdors de telecomunicacions puguin operar fàcilment a través de les fronteres, especialment els més petits. És hora que la burocracia desaparegui".

La regulació proposada crea un entorn més suau i fàcil per a l'expansió dels serveis de telecomunicacions de tres maneres:

  • Substitueix 28 requisits de registre diferents per un únic punt d’autorització i notificació a la UE, una finestreta única. D’aquesta manera, es reduiran les barreres d’entrada al mercat de les noves empreses i es reduiran els costos de prestació de serveis;
  • garanteix un tractament més coherent per part de les autoritats reguladores per als proveïdors de telecomunicacions de diversos països de la UE: aquestes condicions de joc simplificades i equitatives haurien de fomentar nous desenvolupaments comercials en més estats membres; i;
  • facilita que els operadors més petits s'expandeixin a través de les fronteres, assegurant que els operadors per sota d'una certa mida en un mercat no haurien de contribuir als costos administratius dels reguladors o als fons del servei universal (això s'aconseguiria amb l'aplicació de llindars "de minimis"). .

La Comissió creu que els avantatges d’un simple enfocament de finestreta única per autoritzar el negoci seran una característica essencial d’una regulació finalitzada.

La Comissió també creu fermament que la regulació final haurà de donar als operadors més petits una nova i justa oportunitat d’expandir-se a les fronteres.

Neelie Kroes va dir: "La Comissió vol harmonitzar i simplificar els requisits operatius perquè aquesta és la millor manera d'ajudar a expandir la competència i els serveis transfronterers".

“No només es tracta d’empreses de telecomunicacions existents, sinó de les empreses del demà.

anunci

“Necessitem una regulació que proporcioni més que un sucre a curt termini per a les empreses, que perduri i sigui útil a llarg termini. Per això, el vam dissenyar tal com ho vam fer ".

Fons

La Comissió Europea fa 26 anys que treballa per reformar els mercats europeus de telecomunicacions i va proposar la seva reforma més ambiciosa l’11 de setembre de 2013.

Llançat pel president de la Comissió, Jose Manuel Barroso, en el seu discurs sobre l'estat de la Unió de 2013, el paquet legislatiu "Continent connectat" reduiria els càrrecs als consumidors, simplificaria la burocracia a què s'enfronten les empreses i aportaria una sèrie de nous drets tant per als usuaris com per als proveïdors de serveis, de manera que que Europa pugui tornar a ser un líder digital mundial.

La proposta té com a objectiu una major cooperació dels estats membres, coordinada pel BEREC, el cos de reguladors europeus de telecomunicacions, en lloc d’un únic regulador paneuropeu.

Més informació

MEMO en tots els idiomes de la proposta del continent connectat

proposta de la Comissió sobre la regulació Continent Connectat

lloc web al continent connectat: un mercat únic de telecomunicacions per al creixement i l'ocupació

Etiqueta: #ContinentConnectat

Neelie Kroes, Segueix Neelie endavant Twitter

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències