Connecteu-vos amb nosaltres

EU

L'Agenda Europea: 16 20-desembre

COMPARTIR:

publicat

on

CITL'Agenda Europea prové d'Assumptes Públics Orpheus

Parlament Europeu - Comissió i la setmana Constituents, Brussel·les
Dilluns 16 de desembre

Reunió sobre Kazakhstan i els seus compromisos de drets humans: Mite i realitat, Paul Murphy MEP (IE)

Comerç Internacional i de Seguretat i Defensa Subcomitè activitat conjunta: Audiència pública sobre l'aplicació del Tractat de Comerç d'Armes (TCA); i, Debat amb la Comissió de protecció de la inversió i la solució de diferències entre la inversió a estat en tractats de lliure comerç

Afers Econòmics i Monetaris: el diàleg monetari amb Mario Draghi, president del Banc Central Europeu; discussió del mecanisme de resolució única semestre europeu per a la coordinació de la política econòmica i un creixement anual Enquesta 2014.

Medi Ambient, Salut Pública i Seguretat Alimentària: la discussió sobre la clonació d'animals.

Indústria, Investigació i Energia: Renovació de l'acord UE-Rússia sobre cooperació en ciència i tecnologia; votar una resolució sobre el "Pla d'acció per a una indústria siderúrgica competitiva i sostenible a Europa '; vot en les decisions sobre la vigilància de l'espai i el seguiment de programa de suport; votar sobre una proposta de resolució en la reducció de la càrrega regulador de la UE sobre les PIME.

anunci

Mercat Interior i Protecció del Consumidor per discutir: els arranjaments de viatge Directiva sobre viatges combinats i assistida

Pesca: l'audiència sobre l'avaluació del Reglament de Pesca del Mediterrani.

Afers constitucionals: presentació de l'informe sobre el diàleg a tres bandes 'Estatut i finançament dels partits polítics europeus i polític europeu'

Diàleg a tres bandes: Comissió, Consell, Parlament Europeu

Diàleg a tres bandes sobre productes del tabac negociació Directiva- entre la Comissió, el Consell i el Parlament per arribar a un acord sobre la legislació controvertida, en relació amb els cigarrets electrònics.

Consell

Consell d'Afers Exteriors: per discutir acords d'associació amb la República de

Moldàvia i amb Geòrgia, així com esdeveniments recents a Ucraïna; per informar els ministres de l'última ronda de converses amb l'Iran sobre el seu programa nuclear, per preparar-se per a la reunió del dinar amb el ministre d'Afers Exteriors rus, Sergey Lavrov, els ministres debatran les relacions amb el soci estratègic de la UE, Rússia. També es discutiran els últims avenços a Síria, en particular la destrucció de les armes químiques de Síria, la situació humanitària i la preparació d'una conferència de pau prevista per al 22 de gener, així com el Líban, la situació a la República Centreafricana, la situació a Myanmar/Birmania i una reunió del Consell d'Associació UE-Marroc.

Consell d'Agricultura i Pesca: el Consell intentarà arribar a un acord polític sobre una proposta per establir les quantitats màximes de peix d'estocs concrets que es poden capturar -captures totals admissibles (TAC)-, així com els límits de l'esforç pesquer (nombre de dies al mar) per als vaixells de la UE. La Comissió també informarà els ministres sobre la seva proposta de Reglament sobre mesures d'informació i promoció per augmentar la competitivitat de l'agricultura i la indústria agroalimentària de la UE tant al mercat interior com a l'exportació.

Dimarts 17 de desembre

Parlament Europeu

Comerç Internacional: votació de l'Acord interí CE-Sèrbia i Acord Comercial UE-Xile, Cap de les negociacions comercials de Rússia sobre l'adhesió de Rússia a l'OMC.

Control Pressupostari: presentació de l'estudi sobre el desmantellament nuclear de Bulgària.

Afers Econòmics i Monetaris: debat sobre el reglament de taxes d'intercanvi per a operacions de pagament basats en targetes i la directiva sobre serveis de pagament en el mercat interior i la votació sobre l'informe Ferreira sobre el Mecanisme sola resolució, votant a la Directiva sobre l'informe de la mediació d'assegurances i la votació d'una resolució sobre l'assegurança dels desastres naturals i artificials.

Medi ambient, salut pública i seguretat alimentària: emissions de CO2 dels cotxes i votació sobre la posada al mercat d'un producte de blat de moro transgènic, pendent d'aprovació des de fa més de 10 anys; i una votació d'una resolució sobre les quotes pagades a la EMA; emissions de l'aviació; i un debat sobre la seguretat de l'aspartam amb el AESA .

Indústria, recerca i energia: reunió de la comissió conjunta dels parlaments europeu i nacional: "El mercat interior de l'energia de la UE per al segle XXI"

Transport: votarà sobre drets dels passatgers i el quart paquet ferroviari.

Audiència sobre la vigilància de la NSA i la massa de ciutadans de la UE, que s'espera que inclogui una entrevista en vídeo d'Edward Snowden

Consell

Consell d'Afers Generals: la reunió es preocupa en gran mesura amb els últims preparatius per a la reunió del Consell Europeu de 19-20, els ministres discutiran l'ampliació i el procés d'estabilització i associació, amb la intenció de l'obertura de negociacions d'adhesió amb Sèrbia, Macedònia, Turquia i altres , aswell com l'adopció de conclusions sobre la revisió SEAE.

Reunió de l'Eurogrup abans de l'ECOFIN

Dimecres 18 de desembre

La Comissió Europea presenta un nou paquet de qualitat de l'aire

Reunió extraordinària del Consell d'Assumptes Econòmics i Financers (ECOFIN): la reunió es va organitzar per arribar a un acord sobre l'autoritat única de presa de decisions i un fons únic per a la resolució dels bancs en fallida a través del mecanisme de resolució únic (SRM), un pilar central del sistema europeu. planificada unió bancària.

Dijous 19 de desembre

Consell Europeu: un debat temàtic sobre la Seguretat Comuna i Política de Defensa; debat sobre la realització de la unió econòmica i monetària, en particular, reforçant encara més la política de coordinació econòmica; el "Grup de Treball sobre la Mediterrània: '; i els problemes energètics.

Divendres 20 de desembre

Consell Europeu: Veure 19 desembre

L'Agenda Europea prové d'Assumptes Públics Orpheus

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències