Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Agenda Europea: 20 24-gener

COMPARTIR:

publicat

on

logoAgenda Europea prové d'Assumptes Públics Orpheus

Parlament Europeu - Comitè Setmana, Brussel·les

20-22  Gener Setmana al Parlament Europeu, Feu clic aquí per veure el projecte de programa

Dilluns 20 gener

Parlament Europeu: DESASTRES voluntat discutir un acord marc amb Suïssa; Indonèsia; Balcans; Tractat de Comerç d'Armes. DEVE voluntat discutir fi a la tortura; Síria; Sudan del Sud; Groenlàndia; Any Europeu de Desenvolupament.

DG MARE: Comissió presentarà un pla d'acció per a desenvolupar l'energia marina renovable.

Consell d'Afers Exteriors: El Consell debatrà la situació al Central African Republic, Que inclou proporcionar un major suport a través de la Seguretat Comuna i Política de Defensa; preparacions de la Síria conferència de pau prevista per 22nd gener; Sudan del Sud; compromís de la UE a l'Afganistan després de 2014; les discussions sobre la suspensió de les sancions de la UE contra l'Iran; un debat sobre el soci estratègic de la UE a Rússia; A més, hi haurà una reunió del Consell de Cooperació UE-Iraq.

anunci

President de la Herman van Rompuy Consell Europeu aborda 2014 Setmana Europea Parlamentària - 'Conferència Interparlamentària sobre la gestió econòmica'

Fundació Europea d'Internet - Llançar digital Tendències 2030

Dimarts 21 gener

Parlament Europeu: President de la Herman van Rompuy Consell Europeu es reuneix: el primer ministre de Turquia, Tayyip Erdogan; Secretària general d'Amnistia Internacional, Salil Shetty; i, el primer ministre de Sèrbia, Ivica Dacic.

1st Conferència d'adhesió de Sèrbia

Dimecres 22 gener

Parlament Europeu: ECON inicialment participaran en EPW Cap a un sistema d'IVA eficient a la UE; La mediació d'assegurances; finançament a llarg termini de l'economia europea. ENVI discutir procedència de la carn congelada; assaigs clínics; trasllat de residus. ITRE discutir mercat únic europeu de les comunicacions electròniques.

EP esdeveniment: Amics Europeus d'Israel, sèrie de reunions sobre el Unió Europea i Orient Mitjà (Síria, Iran, Israel / PA) #euefi

Direcció General d'Empresa: Comissió presentarà una comunicació per a un renaixement industrial europea i el mercat interior dels productes industrials.

DG ENER i DG CLIMA: Llançament del marc 2030 les polítiques de canvi climàtic de la UE i de l'energia.

Dijous 23 Gener

Debats del Parlament Europeu: ECON discutir punts de referència en instruments financers i contractes financers; augmentar la coherència, vincular l'agenda; Els fons del mercat de diners; els fons europeus d'inversió a llarg termini. ENVI discutir contaminació de l'aire; nous aliments; aliments procedents de clons. ITRE discutir la seguretat nuclear; punts de referència índexs; comerç d'emissions de l'aviació; presentació sobre la conseqüència de REACH for EMSs. IMCO discutir xarxes i la informació; l'accés a la professió; mercat únic europeu de les comunicacions electròniques.

Reunió informal de ministres de Justícia i Assumptes d'Interior, Atenes

Ministres s'ocuparà de les qüestions generals pel que fa a les directrius del futur desenvolupament de la zona JAI de la UE amb un enfocament sobre els expedients relacionats amb assumptes de justícia, com els drets de procediment i aspectes internacionals del Reglament de Protecció de Dades.

Divendres 24 Gener

Conferència final sobre Les desigualtats de salut

Reunió informal de ministres de Justícia i Assumptes d'Interior, Atenes

Els ministres discutiran temes relacionats amb els assumptes d'interior, en particular, el terrorisme i la seguretat fronterera

Agenda Europea prové d'Assumptes Públics Orpheus

Comparteix aquest article:

Tendències