Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Noves oportunitats per treballar amb l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia

COMPARTIR:

publicat

on

formacióL'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT) va llançar un procés de selecció a 14 febrer per crear dues noves comunitats de coneixement i innovació (CCI), amb socis de l'educació superior, la investigació i els negocis. Els dos CCI es centraran en la innovació per a una vida sana i l'envelliment actiu i en matèries primeres: exploració sostenible, processament de l'extracció, reciclatge i substitució. El procés d’aplicació s’obre fins al setembre de 10. Després d’una avaluació independent de les propostes, guiades per determinades criteris de selecció, one KIC in each field will be designated. The EIT is part of the EU’s Horizon 2020 programme for research and innovation.

“This is the first step in our expansion of the EIT, with five new KICs planned over the next seven years. We’re looking for great innovators and entrepreneurs with the drive to tackle concrete challenges and deliver results. I hope that many organizations will respond to this call and join us in this exciting journey,” said Androulla Vassiliou, the European commissioner responsible for the EIT.

Les CCI són associacions públiques i privades autònomes que reuneixen institucions d’educació superior de primer nivell, centres de recerca, empreses i altres organitzacions compromeses amb la lluita contra els reptes socials a través del desenvolupament de productes, serveis i processos.

Actualment, hi ha tres CCI centrades en el canvi climàtic, les TIC i l'energia sostenible (Climate KIC, KIC InnoEnergy i EIT ICT Labs). Han proporcionat formació per a emprenedors per a estudiants més que 1 000 i han contribuït a la creació de noves empreses més que 100. Al voltant de 90 s’han llançat nous productes, serveis o processos i actualment s’incuben idees de negoci més que 400 dins de les KIC.

La col·laboració per a les noves CCI ha de consistir en almenys tres organitzacions, establertes en almenys tres estats membres de la UE. Ha d’incloure almenys una institució d’ensenyament superior i una empresa privada.

Fons

Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT)

anunci

La missió central de l'EIT, establerta a 2008, és promoure la competitivitat dels estats membres reunint excel·lents institucions d'educació superior, centres de recerca i empreses per centrar-se en els principals reptes socials. L'EIT té la seva seu administrativa a Budapest, mentre que les tres CCI existents (canvi climàtic, TIC i energia sostenible) operen des de llocs 19 a tot Europa.

The EIT will receive €2.7 billion from Horizon 2020 over the next seven years to promote innovation in Europe. This is 3.5% of the overall EU research and innovation budget and represents a significant increase from the initial EIT start-up budget, which was around €300 million for 2008-2013. The funds will strengthen Europe’s research and innovation capacity and contribute to jobs and growth.

In addition to the three existing partnerships, the EIT will launch five new KICs in the next few years: in addition to the two announced for this year (‘Innovation for healthy living and active ageing’, and ‘Raw materials: sustainable exploration, extraction, processing, recycling and substitution)’, further KICs will be added in 2016 (‘food for the future’, and ‘added value manufacturing’) and in 2018 (‘urban mobility’).

Per obtenir tota la informació actualitzada sobre les propostes de 2014 Call for KICs, visiteu el Lloc dedicat a l'EIT.

Més informació

Web de l'EIT
Seguiu l'EIT a Twitter @EITeu
Descarregueu el fulletó EIT
2014 Convocatòria de propostes de KIC
Canvi climàtic (Clima KIC)

Energia sostenible (KIC InnoEnergy)
Innovació TIC (EIT ICT Labs)
Comissió Europea: Educació i formació
Lloc web d'Androulla Vassiliou
Seguiu Androulla Vassiliou a Twitter @VassiliouEU

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències