Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Roaming: 300 milions de clients addicionals per a les empreses de telecomunicacions, quan acaben les tarifes d'itinerància, mostra l'enquesta

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

tech_roaming47__01__630x420Segons una nova enquesta a 94 ciutadans de la UE, el 28,000% dels europeus que viatgen fora del seu país limiten l’ús de serveis com Facebook, a causa de les tarifes d’itinerància mòbil. La Comissió Europea calcula que les empreses de telecomunicacions estan perdent un mercat d’uns 300 milions d’usuaris de telefonia a causa de les estratègies de preus actuals, amb efectes negatius per a altres empreses, com ara els fabricants d’aplicacions.

Al mateix temps que l’ús en expansió del mòbil a casa, especialment l’ús de dades mòbils, altres efectes de les primes en itinerància són:

  1. El 47% mai no utilitzaria internet mòbil en un altre país de la UE.
  2. Només un de cada deu utilitzaria els correus electrònics de la mateixa manera que a casa.
  3. Més d’una quarta part de nosaltres simplement apaguem els nostres mòbils quan viatgem a la UE.
  4. Milions de persones es desvien per SMS en lloc de pagar per trucades.

Els viatgers freqüents (la secció més lucrativa del mercat potencial) tenen més probabilitats d’apagar les seves funcions d’itinerància de dades de telèfons mòbils que els viatgers ocasionals. La Comissió creu que això es deu al fet que els viatgers freqüents estan millor informats sobre els costos reals de la itinerància de dades a Europa que els viatgers menys freqüents.

anunci

La vicepresidenta de la Comissió Europea, Neelie Kroes, va dir: “Estic honestament impactada per aquestes xifres. Mostra que hem d’acabar la feina i eliminar els costos de la itinerància. Els consumidors limiten l'ús del telèfon de manera extrema i això tampoc no té sentit per a les empreses ".

"No es tracta només d'una baralla entre estiuejants i empreses de telecomunicacions. Milions d'empreses afronten costos addicionals a causa de la itinerància i empreses com els fabricants d'aplicacions també perden ingressos. La itinerància no té cap sentit en un mercat únic: és una bogeria econòmica".

Mentre que L’economia europea de les aplicacions està en auge (IP / 14 / 145), barreres com les tarifes d'itinerància frenen parts d'aquest nou sector. Les aplicacions de guies de viatges, fotos i mapes es veuen especialment afectades.

anunci

I els consumidors no només limiten l’ús del mòbil a l’estranger. A casa, el 70% de les persones que trucen a altres països de la UE limiten aquestes trucades per motius de cost.

Trucades a la UE

L’enquesta encarregada per la CE mostra que el 28% dels que viatgen a la UE apaguen el mòbil quan van a un altre país. Només el 8% dels viatgers utilitza el telèfon a l'estranger de la mateixa manera que a casa fent una trucada. Tres de cada deu no telefonen mai quan viatgen a un altre país.

Enviar missatges de text millor que trucar

Hi ha marginalment més gent que envia missatges de text que trucant quan es dirigeix ​​a un altre país: dos de cada deu envien missatges de text mentre es troben a l’estranger de la mateixa manera que al seu país d’origen. L'enquesta mostra que una quarta part dels viatgers mai no envien missatges de text quan van a un altre país de la UE.

No hi ha internet mòbil a l’estranger

Les xifres d'Internet mòbil a l'estranger són encara més catastròfiques. Majoritat dels enquestats: el 47% mai no utilitzaria correus electrònics i xarxes socials en un altre país de la UE. Només un de cada deu faria servir correus electrònics de la mateixa manera que a casa i només un de cada 20 faria servir les xarxes socials de la mateixa manera que a casa.

A més, és més probable que els viatgers freqüents apaguin les seves funcions d'itinerància de dades de telefonia mòbil que els viatgers ocasionals, amb un 33% i un 16% respectuosament. L'enquesta suggereix que aquesta diferència és tan gran perquè els viatgers freqüents estan millor informats sobre els costos reals de la itinerància de dades a Europa que els que viatgen menys.

Al mateix temps, gràcies a la normativa d’itinerància existent i als preus més baixos deguts, hem vist un sorprenent augment del 1,500% en l’ús de la itinerància de dades a tota la UE des del 2008. Tenint en compte que també a casa la captació i el gaudi global dels serveis de dades mòbils és augmentant, el fet que molts usuaris s’estiguin limitant subratlla una tendència preocupant cap a una oportunitat de creixement perduda en l’economia emergent de les aplicacions, així com per als operadors de telefonia mòbil.

Serveis de telecomunicacions de la UE: assequibles per a tothom

La proposta legislativa del continent connectat de la Comissió (MEMO / 13 / 779) demana als legisladors de la Unió Europea (Parlament Europeu i Consell) que assoleixin un mercat únic en fer una trucada telefònica o navegar per Internet. L’objectiu és aconseguir una combinació d’obligacions reguladores i incentius de mercat que indueixin els operadors de telefonia mòbil a ampliar els seus plans / paquets nacionals de manera que, com a molt tard, el 2016 els clients de tota la Unió puguin utilitzar els seus telèfons i telèfons intel·ligents a tarifes nacionals mentre viatgen. a tota la Unió ("vagar com a casa"). Segons les normes adoptades el 2012, els clients també tindran el dret a partir del juliol de 2014 a deixar el seu operador nacional quan viatgin i a rebre serveis d’itinerància més econòmics d’un operador local del país visitat o d’un proveïdor d’itinerància rival del país d’origen, sense canviar de Targeta SIM.

L’objectiu és: crear un autèntic espai de comunicacions europeu eliminant gradualment i eliminant la diferència en els càrrecs pagats per les trucades nacionals, en itinerància i dins de la UE.

Recents retallades de preus

El problema de la itinerància va ser encara més gran fa alguns anys abans que la UE introduís els límits de preus el 2008. Des de llavors, els consumidors han vist:

  1. Reduccions de preus al detall del 80% entre trucades i SMS.
  2. La itinerància de dades ara és fins a un 91% més barata.

A França, els consumidors es beneficien ara del final generalitzat de les primes d'itinerància, demostrant que és possible que les empreses ofereixen plans de telefonia que funcionin a tot arreu de la UE a un preu únic.

Més informació

Aquests són els resultats específics del vostre país sobre el comportament dels vostres ciutadans en itinerància
Més informació sobre continent connectat
Etiqueta: #Roaming #ConnectedContinent
Lloc web de Neelie Kroes
Seguir Neelie Kroes, a Twitter

EU

Setmana següent: l'estat en què ens trobem

publicat

on

La gran peça fixa d’aquesta setmana serà la declaració del president de la Comissió Europea, von der Leyen, sobre l’Estat de la UE (SOTEU) al Parlament Europeu a Estrasburg. És una presumpció manllevada dels Estats Units, quan el president dels Estats Units es dirigeix ​​al Congrés a principis de cada any per exposar els seus plans (i fins ara ha estat sempre actual) per a l'any següent. 

Sempre em sorprèn la confiança en mi mateix i la creença gairebé indestructible que els Estats Units són la nació més gran de la terra. Tot i que pensar que ets fantàstic ha de ser un estat d’ànim agradable, l’estat dolent dels Estats Units a tants nivells en aquest moment em fa pensar que l’ull excessivament crític que els europeus llancen al seu terreny pot ser una perspectiva més sana. Tot i així, de vegades estaria bé que poguéssim reconèixer els molts avantatges de la UE i ser una mica més "europeus i orgullosos".

És difícil avaluar l’interès que SOTEU exerceix fora dels més compromesos amb les activitats de la UE. Com a regla, els europeus, a part d’un petit grup dels més devots, no es dediquen a la molèstia de saber què tan bona és la UE, ni tampoc a entusiasmar-se per la seva direcció. Tot i que podríem haver reflexionat sobre el contrafactual, el Regne Unit ha proporcionat a tots els ciutadans de la UE una mirada molt clara de "i si?" 

anunci

Mirant on el món, la UE sembla que es troba en un estat més saludable que la majoria - això també té un significat literal aquest any, probablement som el continent més vacunat de la terra, hi ha un pla ambiciós de turbo carregar la nostra economia la seva caiguda pandèmica i el continent han traçat la barbeta i han decidit no fer res més que conduir el món a combatre el canvi climàtic. Personalment, sento un gran creixement d’esperança pel fet que sembla que hem decidit prou col·lectivament amb els que pertanyen a la UE que volen retrocedir sobre els valors democràtics i l’estat de dret. 

Aquesta setmana arribaran diverses propostes de la Comissió: Vestager presentarà el pla per a la "dècada digital d'Europa"; Borrell exposarà els plans de la UE per a vincles amb la regió indo-pacífica; Jourova exposarà el pla de la UE sobre protecció dels periodistes; i Schinas presentarà el paquet de la UE sobre resposta i preparació a les emergències sanitàries. 

És, per descomptat, un ple del Parlament. A part de SOTEU, es debatrà sobre la situació humanitària a l'Afganistan i les relacions de la UE amb el govern talibà; la llibertat dels mitjans de comunicació i l’estat de dret a Polònia, la Unió Europea de la Salut, la Targeta Blava de la UE per a immigrants altament qualificats i els drets LGBTIQ estan a debat.

anunci

Seguir llegint

EU

Setmana per endavant: Forewarned és avantatjat

publicat

on

El vicepresident de la Comissió, Maroš Šefčovič, presentarà dimecres (8 de setembre) el segon informe anual de previsió estratègica de la Comissió. L'informe s'avança una setmana abans del discurs anual del president de la Comissió sobre l'estat de la UE. La iniciativa forma part d’un esforç per garantir que la UE sigui resistent davant de reptes, però també sigui capaç de preparar-se incorporant la previsió en tots els aspectes de l’elaboració de polítiques. L’informe 2021 examinarà les megatendències estructurals mundials cap al 2050 que afectaran la UE i identificarà àrees on la UE podria impulsar el seu lideratge mundial. 

Dimarts (7 de setembre), el comissari Hahn celebrarà una conferència de premsa sobre l’adopció del marc dels bons verds. L’EUGBS (l’estàndard europeu de bons verds) vol ser una “eina robusta per demostrar que financen projectes legítims verds alineats amb el Taxonomia de la UE ”.

Parlament

anunci

Margrethe Vestager, vicepresidenta executiva de l’Era Digital i comissària de competència, es reunirà (6 de setembre) amb els presidents de cinc comitès (INGE, ITRE, IMCO, LIBE, AIDA) al parlament per a un intercanvi d’opinions sobre l’agenda digital. 

El Comitè de Drets de les Dones i la delegació per a les relacions amb l'Afganistan es reuniran per debatre sobre la situació dels drets de les dones i les nenes.

El Comitè especial contra la malaltia del càncer es reunirà dijous (9 de setembre) per reunir-se per debatre l’intercanvi de dades sanitàries i la digitalització en prevenció i atenció del càncer, així com una actualització sobre la implementació de l’estratègia de la UE per a la sostenibilitat dels productes químics en el context de prevenció del càncer.

anunci

El subcomitè de seguretat i defensa debatrà sobre la situació a l'Afganistan, així com un estudi sobre la "preparació i respostes de la UE a les amenaces químiques, biològiques, radiològiques i nuclears (CBRN)" i l'avantprojecte de Sven Mikser (S&D, EE) sobre " Reptes i perspectives per a règims multilaterals de control d'armes i desarmament d'armes de destrucció massiva '. 

Tall

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea donarà la seva opinió sobre la recuperació de 2.7 milions d’euros del Regne Unit per la seva manca d’aplicació d’un enfocament basat en el risc en matèria de control duaner, malgrat les reiterades advertències de l’OLAF, l’oficina antifrau independent de la UE. El fet d’abordar aquest problema també va significar que els fabricants de la UE havien de competir amb els productes poc valorats que arribaven a la UE a través de la UE. La xifra de l'OLAF cobreix els anys 2011-2017. S’esperen altres judicis importants en matèria d’asil (C-18/20, C-768/19).

Consell

Els ministres d’Agricultura i Pesca es reuniran de manera informal de 5 a 7. Els ministres d'Economia i Finances tindran una reunió informal per videoconferència el 6 de setembre i tindran una altra reunió informal els dies 10-11. Com és habitual, l'Eurogrup es reunirà abans de la reunió inclusiva del 10. 

BCE

El Banc Central Europeu tindrà una reunió mensual periòdica dijous, amb una inflació que superarà ara el 2% objectiu, tots els ulls fixats en el que farà el BCE a continuació.

Tunísia

L’alt representant de la UE, Josep Borrell, visitarà Tunísia el divendres (10 de setembre). Al juliol, el president tunisià Kais Saied va destituir el primer ministre i va sospitar que el parlament invocava poders d'emergència davant les manifestacions per dificultats econòmiques i l'augment dels casos Covid-19. La UE ha demanat a Tunísia que respecti la seva constitució i l'estat de dret . 

Seguir llegint

EU

De tornada a l'escola, la mirada del reporter de la UE sobre la setmana que ve

publicat

on

Per a aquells de vosaltres que hàgiu aconseguit fugir per fer unes vacances d’estiu reparadores, ben fet, ho necessitareu. El següent trimestre serà (un altre) ocupat. 

Molta legislació ha començat el seu viatge legislatiu a través de la complexa màquina de presa de decisions de la UE, amb moltes propostes molt carnoses en camí de ser tallades a trossos, tallades a daus i especiades, i finalment llançades a la paella del comitè de conciliació que serà presentada a les cinc de la matinada per un polític amb els ulls obscurs com a triomf de la Presidència guanyada amb força. Entre les novetats hi ha les propostes climàtiques Digital i “Fit for 55”. Les propostes climàtiques prometen ser especialment contundents, ja que ja s'ha acordat la "Llei climàtica" que fixa els compromisos de carboni; trobar un equilibri final entre les propostes requerirà un comerç de cavalls d’una escala fins ara desconeguda.

El cinturó de Brussel·les va estar força inactiu a l’agost fins que els fets catastròfics de l’Afganistan van portar 20 anys d’intervenció occidental a una sortida menys que triomfant, plena de pànic i inglesa. L'Occident es troba en un desgavell desordenat, amb una confiança mínima. La Comissió von der Leyen es va presentar com a "geopolítica", l'administració de Biden va declarar "Amèrica ha tornat!" - i, tanmateix, aquí som. Una cosa que he après és que les coses mai són tan dolentes que no poden empitjorar. El triomf dels talibans i el brutal recordatori que l’ISIS no ha desaparegut ajudaran els qui donen suport als seus ideals en altres llocs. No és una imatge bonica, però Europa i l’Occident en general han de tenir el coratge del seu millor jo que defensa els drets, la democràcia, l’estat de dret i la prosperitat tant a casa com a l’estranger. 

anunci

La setmana vinent els ministres d'Afers Exteriors i de Defensa es reuniran per a consells informals per debatre les conseqüències dels fets recents. La greu inestabilitat més propera al nord d’Àfrica, el Líban i Bielorússia –entre d’altres– i, per descomptat, a l’Afganistan.

Els ministres de Defensa es reuniran per debatre la brúixola estratègica de la UE; l'objectiu és tenir un document complet al novembre; els esdeveniments recents han demostrat que la UE necessita assumir més responsabilitats i accions concertades en matèria de seguretat i defensa.

El dimarts (31 d’agost) hi haurà una reunió extraordinària de ministres de Justícia i Assumptes d’Interior que es reuniran per debatre sobre com tractaran l’inevitable moviment de persones procedents de l’Afganistan, el reassentament a la UE i el suport a aquells països veïns que ja ho han fet. acollit a milions de refugiats que necessitaran més suport financer.

anunci

Estat de dret

És difícil ser un far per a l’estat de dret a l’estranger, si les vostres parts constitueixen alegrement les normes, cosa que em porta a Polònia i Hongria, on l’estat d’estasi s’ha mantingut durant l’estiu.

Von der Leyen va rebutjar els eurodiputats i els experts legals en una carta de cinc pàgines en què es detallava com Hongria havia incomplert sis dels vuit principis de l’estat de dret relacionats amb la despesa del pressupost de la UE i, per tant, hauria de desencadenar la recentment encunyada «condicionalitat de l’estat de dret». mecanisme per evitar l’ús indegut de fons. Von der Leyen va escriure que els eurodiputats no havien aportat proves suficients de les infraccions i que la Comissió "no ha estat cridada adequadament a actuar".

El dia de Polònia el 16 d'agost no va ser un esdeveniment, amb una nova prevaricació per part de la seu central de la Comissió. No es pot evitar pensar que hi ha algú al servei jurídic de la Comissió que tingui la cita de Douglas Adams emmarcada al mur: “M’encanten els terminis. M’encanta el soroll que emprenen quan passen ”.

La Comissió va llançar la llauna pel camí mentre "llegien i analitzaven" la resposta de Polònia. El vicepresident Jourova visitarà Polònia el dilluns (30 d'agost). Els sorolls del ministre de Justícia, Zbigniew Ziobro, no són encoratjadors, ja que fa un tuit recentment que la UE participa en una "guerra híbrida" contra la UE. 

Mentrestant, Eslovènia continua frenant la designació de fiscals a la Fiscalia Europea, amb el primer ministre eslovè Jansa bloquejant les candidatures.

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències