Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Opinió: Desmuntant la utopia de banda ampla de la UE

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Com a acadèmic nord-americà a Europa, trobo curioses les afirmacions d'alguns mitjans de comunicació nord-americans sobre una utopia de banda ampla de la UE. Els europeus es queixen rotundament de la qualitat de la seva banda ampla i, no hi ha cap europeu que digui que els Estats Units es queden darrere d’Europa.
De fet, alguns dels crítics més importants de la UE són els mateixos líders de la UE. Penseu en la comissària de l'Agenda Digital Neelie Kroes: "El món envejava Europa ja que vam ser pioners en la indústria mòbil mundial a principis dels anys noranta (GSM), però [perquè] la nostra indústria sovint no té mercat intern per vendre als consumidors (per exemple, 1990G) Les darreres millores o els seus dispositius no tenen les xarxes necessàries per gaudir-ne plenament. Aquests problemes perjudiquen tots els sectors i priven Europa de llocs de treball que necessita malament. Les empreses de la UE no són jugadors d’Internet mundials ... . Als EUA només una empresa (Verizon) arriba al 4%. "

Kroes elogia l’èxit del mode de banda ampla nord-americana, destacant la seva capacitat per impulsar la inversió privada i la innovació. Cada cop se li sumen altres líders europeus que reconeixen que l'enfocament europeu no funciona. Des de fa un temps, Kroes i la Comissió Europea han defensat un esforç per aconseguir un mercat únic digital, amb la idea de posar-se al dia amb els Estats Units i alguns països asiàtics en la banda ampla i la innovació a Internet. Per construir el seu cas, han sol·licitat diverses avaluacions independents sobre la banda ampla a Europa.

El meu nou reportar vídeo revisa aquests documents de la UE per veure com es veuen els europeus. Diuen el contrari dels mitjans de comunicació nord-americans:  És la UE que s'està quedant enrere als EUA.  Per segur, hi ha borses de xarxes d'alta velocitat a Europa, però en general, tres quartes parts dels europeus confien en DSL per a banda ampla. Només 34% dels nord-americans poden dir el mateix.

Com el ITIF informe de banda ampla observa que el desplegament de la xarxa als EUA és notable, sobretot tenint en compte els desafiaments geodemogràfics del país, però l’àrea on els Estats Units poden millorar és l’adopció. Els problemes de l'adopció no estan relacionats amb les xarxes dels Estats Units, sinó amb la demografia dels Estats Units, inclosos els pobres i l'edat. Amèrica, el país amb més subscripcions de banda ampla de l’OCDE, encara té una taxa d’alfabetització digital baixa, especialment entre la gent gran. Els que mai no necessitaven Internet per a la seva feina troben poca motivació per posar-se en línia.

anunci

Si hi ha alguna cosa com la utopia de banda ampla, probablement sigui a Dinamarca on visc. És un país de l'OCDE que ha obtingut una puntuació constant en totes les mesures rellevants per a la banda ampla. L’adopció digital és particularment elevada per la simple raó del cost laboral. Per tal de reduir les despeses dels salaris (sobretot per a llocs de treball governamentals), la gent es va veure obligada a convertir-se en digital al principi i el govern danès va digitalitzar ràpidament els seus serveis socials.

Quan va començar la revolució digital, es van eliminar molts llocs de treball que podrien ser substituïts per l'autoservei digital. Els xecs personals escrits a mà no s’han vist en més d’una dècada i cap biblioteca té cap caixa desplegable; tu mateix registres els teus llibres. El govern simplement no pagarà als bibliotecaris per facturar llibres. A més, l'any vinent, totes les comunicacions amb les oficines municipals només es faran per via electrònica. Ja no podeu trucar a l'oficina del comtat. Aquest lloc deixarà de ser personal.

Avui en dia, el 65% de la població de Dinamarca té accés a una banda ampla ultra ràpida de 100 Mpbs o superior, però només l’1.4% està subscrit al nivell de velocitat més alta. El regulador de telecomunicacions danès informa que el 79% dels danesos compra paquets de banda ampla amb velocitats inferiors a 30 Mbps, tot i que els preus de tots els nivells són raonables i la banda ampla està àmpliament disponible. Això és particularment important perquè en molts sectors de l’economia, inclosos els bancs, la salut i el govern, els usuaris només poden accedir als serveis de manera digital. Els serveis són totalment funcionals a velocitats inferiors a 30 Mbps, inclosos els serveis mòbils. Això es subratlla encara més, ja que el 7% dels danesos utilitzen ara 3G o 4G com a connexió principal de banda ampla, superant en 100,000 els clients de FTTH. Com la majoria dels danesos, la meva connexió de banda ampla domèstica és DSL i no em falta absolutament res.

anunci

Un informe de la New America Foundation elogia la companyia de cable danesa Stofa per proporcionar velocitats de banda ampla ultra altes a Copenhaguen, però Stofa no serveix a la meva ciutat; el gruix dels seus clients es troba a 160 milles de distància. L'informe de la NAF també aplaudeix les empreses de la UE que ofereixen preus de banda ampla "baixos", però després no esmenta que el servei de banda ampla està relacionat amb la compra d'un servei de televisió per cable per part del client. També es descuida tenir en compte que moltes de les ofertes de preus de banda ampla "baixes" dels proveïdors d'Internet als serveis d'Internet europeus només reflecteixen descomptes temporals de venda.

Tot i que de cap manera una anàlisi exhaustiva dels preus, el meu informe intenta una comparació honesta dels preus de banda ampla per cable als EUA i Dinamarca incloent el cost real dels impostos i els subsidis en el preu total de la banda ampla.

collita

La figura il·lustra una comparació de paquets de banda ampla per cable premium als EUA i Dinamarca. La banda ampla i compta el contingut d'una porció més gran del cost total de la subscripció per cable als EUA (al voltant de 86 per cent del preu total), i el paquet d'Estats Units també inclou més canals premium. El paquet d'Estats Units té 200 canals, mentre que el paquet de Dinamarca ofereix només 63 i no inclou HBO, Cinemax, ESPN i d'altres que són part del paquet premium als EUA ..

En l'oferta de Dinamarca, que té una velocitat de banda ampla lleugerament superior, però dos terços menys de contingut, i el contingut de banda ampla representen només el 60 per cent del cost. El percentatge restant és 40 impostos i taxes obligatòries. Al capdavall, els abonats paguen danesos 35 per cent més que els nord-americans per a un paquet premium similar. La figura mostra clarament que els impostos i taxes canvien dràsticament el panorama general de preus de banda ampla. Que no incorporin tots els costos rellevants converteix en una anàlisi superficial i incompleta. En qualsevol cas, si la NAF elogia els europeus, però els europeus estan pagant més per cable, llavors no pot ser cert que els nord-americans estan pagant massa.

Els Estats Units tenen moltes àrees de millora, però les xarxes de banda ampla no són una d’elles. Els nord-americans, que només representen el 4 per cent de la població mundial, gaudeixen d’una quarta part de la inversió mundial en infraestructures de banda ampla i la inversió privada per càpita als EUA és el doble de la taxa de la UE. Com que els recursos són limitats, té sentit aprofitar el sector privat per a la inversió en xarxa. Qualsevol fons públic per a banda ampla es gasta millor en adopció que en infraestructures.

Sobre l'autor

Roslyn Layton és PhD Fellow in Internet Economics del Centre de Comunicació, Mitjans i Estudis d'Informació de la Universitat d'Aalborg, un vicepresident de Strand Consult, i un membre visitant del Centre de Comunicació, Política d'Internet i Tecnologia de l'American Enterprise Institute.

EU

Setmana següent: l'estat en què ens trobem

publicat

on

La gran peça fixa d’aquesta setmana serà la declaració del president de la Comissió Europea, von der Leyen, sobre l’Estat de la UE (SOTEU) al Parlament Europeu a Estrasburg. És una presumpció manllevada dels Estats Units, quan el president dels Estats Units es dirigeix ​​al Congrés a principis de cada any per exposar els seus plans (i fins ara ha estat sempre actual) per a l'any següent. 

Sempre em sorprèn la confiança en mi mateix i la creença gairebé indestructible que els Estats Units són la nació més gran de la terra. Tot i que pensar que ets fantàstic ha de ser un estat d’ànim agradable, l’estat dolent dels Estats Units a tants nivells en aquest moment em fa pensar que l’ull excessivament crític que els europeus llancen al seu terreny pot ser una perspectiva més sana. Tot i així, de vegades estaria bé que poguéssim reconèixer els molts avantatges de la UE i ser una mica més "europeus i orgullosos".

És difícil avaluar l’interès que SOTEU exerceix fora dels més compromesos amb les activitats de la UE. Com a regla, els europeus, a part d’un petit grup dels més devots, no es dediquen a la molèstia de saber què tan bona és la UE, ni tampoc a entusiasmar-se per la seva direcció. Tot i que podríem haver reflexionat sobre el contrafactual, el Regne Unit ha proporcionat a tots els ciutadans de la UE una mirada molt clara de "i si?" 

anunci

Mirant on el món, la UE sembla que es troba en un estat més saludable que la majoria - això també té un significat literal aquest any, probablement som el continent més vacunat de la terra, hi ha un pla ambiciós de turbo carregar la nostra economia la seva caiguda pandèmica i el continent han traçat la barbeta i han decidit no fer res més que conduir el món a combatre el canvi climàtic. Personalment, sento un gran creixement d’esperança pel fet que sembla que hem decidit prou col·lectivament amb els que pertanyen a la UE que volen retrocedir sobre els valors democràtics i l’estat de dret. 

Aquesta setmana arribaran diverses propostes de la Comissió: Vestager presentarà el pla per a la "dècada digital d'Europa"; Borrell exposarà els plans de la UE per a vincles amb la regió indo-pacífica; Jourova exposarà el pla de la UE sobre protecció dels periodistes; i Schinas presentarà el paquet de la UE sobre resposta i preparació a les emergències sanitàries. 

És, per descomptat, un ple del Parlament. A part de SOTEU, es debatrà sobre la situació humanitària a l'Afganistan i les relacions de la UE amb el govern talibà; la llibertat dels mitjans de comunicació i l’estat de dret a Polònia, la Unió Europea de la Salut, la Targeta Blava de la UE per a immigrants altament qualificats i els drets LGBTIQ estan a debat.

anunci

Seguir llegint

EU

Setmana per endavant: Forewarned és avantatjat

publicat

on

El vicepresident de la Comissió, Maroš Šefčovič, presentarà dimecres (8 de setembre) el segon informe anual de previsió estratègica de la Comissió. L'informe s'avança una setmana abans del discurs anual del president de la Comissió sobre l'estat de la UE. La iniciativa forma part d’un esforç per garantir que la UE sigui resistent davant de reptes, però també sigui capaç de preparar-se incorporant la previsió en tots els aspectes de l’elaboració de polítiques. L’informe 2021 examinarà les megatendències estructurals mundials cap al 2050 que afectaran la UE i identificarà àrees on la UE podria impulsar el seu lideratge mundial. 

Dimarts (7 de setembre), el comissari Hahn celebrarà una conferència de premsa sobre l’adopció del marc dels bons verds. L’EUGBS (l’estàndard europeu de bons verds) vol ser una “eina robusta per demostrar que financen projectes legítims verds alineats amb el Taxonomia de la UE ”.

Parlament

anunci

Margrethe Vestager, vicepresidenta executiva de l’Era Digital i comissària de competència, es reunirà (6 de setembre) amb els presidents de cinc comitès (INGE, ITRE, IMCO, LIBE, AIDA) al parlament per a un intercanvi d’opinions sobre l’agenda digital. 

El Comitè de Drets de les Dones i la delegació per a les relacions amb l'Afganistan es reuniran per debatre sobre la situació dels drets de les dones i les nenes.

El Comitè especial contra la malaltia del càncer es reunirà dijous (9 de setembre) per reunir-se per debatre l’intercanvi de dades sanitàries i la digitalització en prevenció i atenció del càncer, així com una actualització sobre la implementació de l’estratègia de la UE per a la sostenibilitat dels productes químics en el context de prevenció del càncer.

anunci

El subcomitè de seguretat i defensa debatrà sobre la situació a l'Afganistan, així com un estudi sobre la "preparació i respostes de la UE a les amenaces químiques, biològiques, radiològiques i nuclears (CBRN)" i l'avantprojecte de Sven Mikser (S&D, EE) sobre " Reptes i perspectives per a règims multilaterals de control d'armes i desarmament d'armes de destrucció massiva '. 

Tall

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea donarà la seva opinió sobre la recuperació de 2.7 milions d’euros del Regne Unit per la seva manca d’aplicació d’un enfocament basat en el risc en matèria de control duaner, malgrat les reiterades advertències de l’OLAF, l’oficina antifrau independent de la UE. El fet d’abordar aquest problema també va significar que els fabricants de la UE havien de competir amb els productes poc valorats que arribaven a la UE a través de la UE. La xifra de l'OLAF cobreix els anys 2011-2017. S’esperen altres judicis importants en matèria d’asil (C-18/20, C-768/19).

Consell

Els ministres d’Agricultura i Pesca es reuniran de manera informal de 5 a 7. Els ministres d'Economia i Finances tindran una reunió informal per videoconferència el 6 de setembre i tindran una altra reunió informal els dies 10-11. Com és habitual, l'Eurogrup es reunirà abans de la reunió inclusiva del 10. 

BCE

El Banc Central Europeu tindrà una reunió mensual periòdica dijous, amb una inflació que superarà ara el 2% objectiu, tots els ulls fixats en el que farà el BCE a continuació.

Tunísia

L’alt representant de la UE, Josep Borrell, visitarà Tunísia el divendres (10 de setembre). Al juliol, el president tunisià Kais Saied va destituir el primer ministre i va sospitar que el parlament invocava poders d'emergència davant les manifestacions per dificultats econòmiques i l'augment dels casos Covid-19. La UE ha demanat a Tunísia que respecti la seva constitució i l'estat de dret . 

Seguir llegint

EU

De tornada a l'escola, la mirada del reporter de la UE sobre la setmana que ve

publicat

on

Per a aquells de vosaltres que hàgiu aconseguit fugir per fer unes vacances d’estiu reparadores, ben fet, ho necessitareu. El següent trimestre serà (un altre) ocupat. 

Molta legislació ha començat el seu viatge legislatiu a través de la complexa màquina de presa de decisions de la UE, amb moltes propostes molt carnoses en camí de ser tallades a trossos, tallades a daus i especiades, i finalment llançades a la paella del comitè de conciliació que serà presentada a les cinc de la matinada per un polític amb els ulls obscurs com a triomf de la Presidència guanyada amb força. Entre les novetats hi ha les propostes climàtiques Digital i “Fit for 55”. Les propostes climàtiques prometen ser especialment contundents, ja que ja s'ha acordat la "Llei climàtica" que fixa els compromisos de carboni; trobar un equilibri final entre les propostes requerirà un comerç de cavalls d’una escala fins ara desconeguda.

El cinturó de Brussel·les va estar força inactiu a l’agost fins que els fets catastròfics de l’Afganistan van portar 20 anys d’intervenció occidental a una sortida menys que triomfant, plena de pànic i inglesa. L'Occident es troba en un desgavell desordenat, amb una confiança mínima. La Comissió von der Leyen es va presentar com a "geopolítica", l'administració de Biden va declarar "Amèrica ha tornat!" - i, tanmateix, aquí som. Una cosa que he après és que les coses mai són tan dolentes que no poden empitjorar. El triomf dels talibans i el brutal recordatori que l’ISIS no ha desaparegut ajudaran els qui donen suport als seus ideals en altres llocs. No és una imatge bonica, però Europa i l’Occident en general han de tenir el coratge del seu millor jo que defensa els drets, la democràcia, l’estat de dret i la prosperitat tant a casa com a l’estranger. 

anunci

La setmana vinent els ministres d'Afers Exteriors i de Defensa es reuniran per a consells informals per debatre les conseqüències dels fets recents. La greu inestabilitat més propera al nord d’Àfrica, el Líban i Bielorússia –entre d’altres– i, per descomptat, a l’Afganistan.

Els ministres de Defensa es reuniran per debatre la brúixola estratègica de la UE; l'objectiu és tenir un document complet al novembre; els esdeveniments recents han demostrat que la UE necessita assumir més responsabilitats i accions concertades en matèria de seguretat i defensa.

El dimarts (31 d’agost) hi haurà una reunió extraordinària de ministres de Justícia i Assumptes d’Interior que es reuniran per debatre sobre com tractaran l’inevitable moviment de persones procedents de l’Afganistan, el reassentament a la UE i el suport a aquells països veïns que ja ho han fet. acollit a milions de refugiats que necessitaran més suport financer.

anunci

Estat de dret

És difícil ser un far per a l’estat de dret a l’estranger, si les vostres parts constitueixen alegrement les normes, cosa que em porta a Polònia i Hongria, on l’estat d’estasi s’ha mantingut durant l’estiu.

Von der Leyen va rebutjar els eurodiputats i els experts legals en una carta de cinc pàgines en què es detallava com Hongria havia incomplert sis dels vuit principis de l’estat de dret relacionats amb la despesa del pressupost de la UE i, per tant, hauria de desencadenar la recentment encunyada «condicionalitat de l’estat de dret». mecanisme per evitar l’ús indegut de fons. Von der Leyen va escriure que els eurodiputats no havien aportat proves suficients de les infraccions i que la Comissió "no ha estat cridada adequadament a actuar".

El dia de Polònia el 16 d'agost no va ser un esdeveniment, amb una nova prevaricació per part de la seu central de la Comissió. No es pot evitar pensar que hi ha algú al servei jurídic de la Comissió que tingui la cita de Douglas Adams emmarcada al mur: “M’encanten els terminis. M’encanta el soroll que emprenen quan passen ”.

La Comissió va llançar la llauna pel camí mentre "llegien i analitzaven" la resposta de Polònia. El vicepresident Jourova visitarà Polònia el dilluns (30 d'agost). Els sorolls del ministre de Justícia, Zbigniew Ziobro, no són encoratjadors, ja que fa un tuit recentment que la UE participa en una "guerra híbrida" contra la UE. 

Mentrestant, Eslovènia continua frenant la designació de fiscals a la Fiscalia Europea, amb el primer ministre eslovè Jansa bloquejant les candidatures.

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències