CESSAMENT llança Societat Civil Premi 2014: La inclusió reeixida de Roma per ser honrat

de nena-rescatats-de-gitano-campament-brilla-llum-on-the-turbulenta història-de-europa-errant-roma-gentEl Comitè Econòmic i Social Europeu (CESE) ha anunciat el llançament del seu sisè premi de la Societat Civil del CESE, per un total de € 30,000. El premi d'aquest any serà atorgat a les iniciatives dirigides a la integració dels romanís.

Totes les organitzacions de la societat civil i / o individus que han dut a terme projectes que millorin la inclusió econòmica i social de Roma estan convidats a participar en aquest concurs.

Objectiu

L'objectiu del Premi de la Societat Civil és fomentar iniciatives de la societat civil que fan una contribució significativa a la promoció de la identitat i la integració europea.

"La Roma és part de la diversitat d'Europa", va dir el president del CESE MALOSSE ", i les habilitats especials de la Roma no només enriqueixen la cultura d'Europa, però la seva societat i l'economia també. per tant, la seva inclusió és una de les prioritats polítiques del CESSAMENT en 2014 ".

Iniciatives que promoguin la integració Roma han de ser innovadors i han de fer una valuosa contribució al benestar de les comunitats en les que s'han dut a terme.

Procediment

Els participants només poden ser nominats per un membre del CESSAMENT1, Consell econòmic i social nacional o per una organització de la societat civil europea o de la xarxa. No es consideraran les sol·licituds enviades directament al CESSAMENT. La data límit per a les sol·licituds és 15 2014 juny. Els guanyadors es presentaran amb el seu premi a 16 octubre. Altres detalls i el formulari de sol·licitud estan disponibles en línia al el lloc web del CESE.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Comitè Econòmic i Social Europeu, Comitè Econòmic i Social Europeu (CESE), Roma

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *