Connecteu-vos amb nosaltres

societat digital

NETmundial: Comissió Europea prengui paper principal en la conferència mundial sobre la governança d'internet

COMPARTIR:

publicat

on

Neelie Kroes, per OKFN-CC-BY-6498532323_a4ca5b9598_oLa Unió Europea, representada per la Comissió Europea, Neelie Kroes, vicepresidenta (A la foto) i el representant especial de la UE per als Drets Humans, Stavros Lambrinidis, participarà a alt nivell a 'NETmundial: la reunió global de múltiples parts interessades sobre el futur de la governança d'Internet', Sao Paulo, del 23 al 24 d'abril. Neelie Kroes és membre del comitè d’alt nivell de NETmundial i ha contribuït a la preparació del document de la Conferència.

Kroes va dir sobre la iniciativa: "Els propers dos anys seran crítics per redibuixar el mapa global de governança d'Internet. Felicito el president Rousseff per haver pres aquesta iniciativa ”. Va afegir: “Els resultats de NETmundial han de ser concrets i actius, amb fites i cronologia clars. Europa contribuirà a trobar un camí creïble per a la governança global d'Internet ". La Comissió Europea vol contribuir activament al debat per actualitzar el sistema de governança d'Internet.

La Comissió Europea recolza fermament un model reforçat de múltiples parts interessades per a la governança d’Internet, basat en la participació transparent i democràtica de tots els actors i grups rellevants, en lloc d’una Internet controlada pel govern. La senyora Kroes va dir: "Els enfocaments de dalt a baix no són la resposta correcta. Hem de reforçar el model multipartit per preservar Internet com a motor ràpid d’innovació ”. La UE està compromesa amb Internet que continua servint les llibertats fonamentals i els drets humans. La senyora Kroes va assenyalar que "les llibertats fonamentals no són negociables. Cal protegir-les en línia".

Kroes té sis àrees esbossar la Comissió Europea se centrarà en la conferència:

  • Les millores en el model de múltiples parts interessades de la governabilitat (i la resistència a les peticions de major control governamental) model;
  • enfortint el Fòrum de Governança d'Internet;
  • proporcionant eines i mecanismes per a una millor construcció d'intercanvi d'informació i la capacitat, de manera que és possible un debat veritablement global i la governabilitat;
  • IANA globalitzadora (Internet Assigned Numbers Authority);
  • globalització de l'ICANN (Corporació d'Internet per a Noms i Números Assignats), i;
  • qüestions de competència a l'Internet.

La Comissió Europea va emetre la seva posició política el febrer de 12 demanant una governança més transparent, responsable i inclusiva d'internet. El document serveix de base per a un enfocament europeu comú en les negociacions mundials de governança d'Internet, tals a la Conferència NETmundial aquesta setmana, el Fòrum de governança d'Internet a l'agost i les reunions d'ICANN d'alt nivell a través de 2014 i 2015.

Neelie Kroes ha publicat la seva correspondència i posicions de política actualitzades a les publicacions del seu blog des de: 16 abril i 11 April.

enllaços d'interès

anunci

Europa i Internet en un context global Comunitat
Comunicació "Governança d'Internet: passos següents"
Lloc web de Neelie Kroes

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències