Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Digueu la vostra opinió sobre tecnologies futures i emergents

COMPARTIR:

publicat

on

principal-esquitxadaTens una gran idea per a una nova tecnologia que encara no és possible? Creus que es pot convertir en realista posant les millors ments d'Europa en la tasca? Comparteix la teva visió i la Comissió Europea - a través del Programa Tecnologies futures i emergents (FET). @fet_eu #FET_eu - pot fer-ho realitat. La consulta està oberta fins al 15 de juny de 2014.

L'objectiu de la consulta pública llançada avui és identificar direccions prometedores i potencialment canviants per a futures investigacions en qualsevol domini tecnològic.

Vicepresident de la Comissió Europea  @NeelieKroesEU, Responsable de la Agenda Digital, va dir: "Des de protegir el medi ambient fins a curar malalties: les opcions i les inversions que fem avui marcaran la diferència en els llocs de treball i les vides que gaudirem demà. Investigadors i emprenedors, innovadors, creadors o espectadors interessats, siguis qui siguis, espero que siguis. aprofitarà aquesta oportunitat per participar en la determinació del futur d'Europa".

La consulta s'organitza com una sèrie de debats, en què els col·laboradors poden suggerir idees per a un nou Iniciativa Proactiva FET o discutir el nou temes de recerca identificats a la consulta anterior per determinar si encara són actuals.

Les idees recollides a través de la consulta pública contribuiran als futurs programes de treball de FET, especialment el següent (2016-17). Aquest procés participatiu ja s'ha utilitzat per redactar el Programa de treball actual (2014-15).

Fons

S'invertiran 2.7 milions d'euros Tecnologies Futures i Emergents (FET) sota el nou programa de recerca 2020 Horizon # H2020 (2014-2020). Això suposa un augment gairebé triple del pressupost en comparació amb el programa de recerca anterior, el 7PM. Les accions FET formen part del Excel·lent ciència pilar d’Horitzó 2020.

anunci

L'objectiu de FET és fomentar noves tecnologies radicals mitjançant l'exploració d'idees noves i d'alt risc basades en fonaments científics. En oferir un suport flexible a la investigació col·laborativa interdisciplinària i orientada a objectius, i en adoptar pràctiques de recerca innovadores, la recerca FET aprofita les oportunitats que aportaran beneficis a llarg termini per a la nostra societat i economia.

Iniciatives proactives FET pretenen mobilitzar comunitats interdisciplinàries al voltant de visions tecnològiques prometedores a llarg termini. Construeixen la base necessària de coneixements i coneixements per posar en marxa una futura línia tecnològica que beneficiarà les futures indústries i els ciutadans europeus en les properes dècades. FET Complement d'iniciatives proactives FET obert esquema, que finança projectes a petita escala sobre tecnologia futura, i Vaixells insígnia FET, que són iniciatives a gran escala per abordar ambiciosos objectius interdisciplinaris de ciència i tecnologia.

FET va llançar anteriorment un consulta en línia (2012-13) per identificar temes de recerca per al programa de treball actual. Es van presentar unes 160 idees. La Comissió Europea va fer una anàlisi exhaustiva i va produir una agrupació informal d'aquestes idees en temes amplis. temes 9 van ser identificats com a candidats per a una iniciativa FET Proactive. Tres s'inclouen en el programa actual, és a dir, Global Systems Science; Conèixer, Fer, Ser; i simulació quàntica.

veure exemples de projectes FET.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències