Connecteu-vos amb nosaltres

La tecnologia digital

Suècia al capdavant del paquet de finançament de la investigació digitals

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

mac-teclatTot i que Suècia pot ser líder mundial en inversions en R + D, la UE en el seu conjunt segueix endarrerida-se per darrere del Japó i els Estats Units: les noves dades mostren que el 6.6% del suport total del govern de R + D s’inverteix en TIC a la UE, en comparació amb el 9.1%. al Japó i al 7.9% als EUA.

Figures de la Quadre de Comandament digital mostren que calen més esforços per satisfer l'objectiu establert per la Agenda Digital per a Europa: assolir els 11 milions d’euros de despesa pública total anual en R + D TIC el 2020.

Vicepresident de la Comissió Europea Neelie Kroes,, Responsable de la Agenda Digital, diu: "El finançament públic en recerca i desenvolupament digital està darrere de moltes de les grans tecnologies que donem per fet. Ajudar els investigadors a desenvolupar les seves millors idees es tradueix en nous productes i serveis i en llocs de treball. Durant els propers set anys, a través d’Horitzó 2020 invertirem més de 13 milions d’euros en TIC. Animo els estats membres a intensificar els seus esforços per garantir els nostres llocs de treball del futur ".

anunci

líders de recerca de la UE

Despesa pública total: Alemanya gasta 1.2 bilions d'euros anuals en R + D en TIC

Els cinc majors finançadors públics d’R + D en TIC el 5: Alemanya s’enfronta amb 2012 milions d’euros seguits del Regne Unit (1.2 milions d’euros - 0.69 euros per persona) i Espanya (11 milions d’euros - 0.6 euros per persona). Suècia és la següent amb 13 milions d'euros.

anunci

Relativa despesa pública: Suècia passa la major part per persona

Suècia Gasta molt més que qualsevol altre país de la UE per càpita, a 58 € per persona. Suècia gasta més que Itàlia (€ 0.52bn), però, Itàlia té 6 vegades la població (60 milions a 9.5 milions).

La major part de la despesa intensives en TIC - Comissió Europea i sueca

Suècia i Bèlgica estan invertint el més fort en les TIC (15% i 11% de la despesa total respectivament). La Comissió Europea gasta 16% del seu pressupost de recerca en recerca TIC. Al voltant de € 13bn de la Comissió 2020 Horizon programa de recerca (2014-2020) #Horizon2020 anirà a projectes TIC durant un període de set anys.

La majoria dels fons de la UE: Alemanya i Regne Unit

Universitats, empreses i investigadors d'Alemanya (€ 1.6bn), el Regne Unit (€ 1bn), Itàlia (€ 0.8bn), França (€ 0.7bn) i Espanya (€ 0.6bn) reben 60% del finançament total de la UE i donar compte de 57% de participacions durant el període 2007-2013.

Exemples de projectes amb alemanyBritànicitaliàfrancèsespanyol socis.

Major finançament de la UE pel que fa al sector de les TIC: Xipre i Grècia

Xipre (24 milions d'euros) i Grècia (339 milions d'euros) tenen sectors relativament petits de TIC que creixen gràcies als nivells relativament alts de finançament de la UE. Exemples de projectes amb Xipriotagrec socis.

Altres fets principals:

economia digital

La Comissió proposa un camí cap a la dècada digital per aconseguir la transformació digital de la UE el 2030

publicat

on

El 15 de setembre, la Comissió va proposar un camí cap a la dècada digital, un pla concret per aconseguir la transformació digital de la nostra societat i economia per al 2030. La proposta de camí cap a la dècada digital es traduirà les ambicions digitals de la UE per al 2030 en un mecanisme de lliurament concret. Establirà un marc de governança basat en un mecanisme de cooperació anual amb els estats membres per arribar al 2030 Objectius de la dècada digital a nivell de la Unió en les àrees de competències digitals, infraestructures digitals, digitalització d’empreses i serveis públics. També pretén identificar i implementar projectes digitals a gran escala que impliquin la Comissió i els estats membres. La pandèmia va destacar el paper central que juga la tecnologia digital en la construcció d’un futur pròsper i sostenible. En particular, la crisi va exposar una divisió entre les empreses amb capacitat digital i les que encara no han adoptat solucions digitals i va posar de manifest la bretxa entre zones urbanes, rurals i remotes ben connectades. La digitalització ofereix moltes oportunitats noves al mercat europeu, on més de 500,000 vacants per a ciberseguretat i experts en dades van quedar sense cobrir el 2020. En línia amb els valors europeus, el camí cap a la dècada digital hauria de reforçar el nostre lideratge digital i promoure polítiques digitals centrades en els humans i sostenibles apoderar els ciutadans i les empreses. Hi ha més informació disponible el comunicat de premsa, Q & A full de dades. L'adreça sobre l'estat de la unió del president von der Leyen també està disponible online.

anunci

Seguir llegint

La tecnologia digital

Què tenen en comú la demanda del president Trump i la nova aplicació GETTR: la retirada de Big Tech

publicat

on

Dimecres, el president Donald J Trump anunciat que eliminarà el monopoli de la Big Tech. Facebook i Twitter són els seus dos objectius principals, però les implicacions de la seva batalla legal aviat es notaran en tota la indústria.

Durant la seva etapa al càrrec, cap partidisme no va poder esmorteir l’impacte que la presència en línia de Trump va tenir al món. Va revolucionar com els líders mundials utilitzen les xarxes socials, aconseguint més de 88.9 milions de seguidors a Twitter durant el seu mandat. Però la mateixa veu ha estat silenciada, amb Twitter que suspèn permanentment el seu gestor de @realDonaldTrump i molts altres gegants de les xarxes socials que el moren durant tota la vida.

Reclamant la seguretat dels usuaris, plataformes com Twitter i Facebook s’orienten constantment a veus conservadores. En canvi, molts veuen les seves accions com a vigilància. Una opinió creixent és que, en lloc de centrar-se en qüestions legítimes, com ara el contingut que promou l'autolesió i les nocives polítiques d'identitat, aquests imperis de xarxes socials han invertit milions a silenciar les opinions amb les quals no estan d'acord.  

anunci

Decideixen alienar l’home comú per les seves creences polítiques, tot pagant a uns pocs elits selectes. Això ha creat un món en què els gegants de les xarxes socials s'han convertit en un "braç de censura de facto" de les elits al poder, com va dir el president Trump en el seu discurs.

Només el temps dirà si les accions legals del president Trump desencadenaran una empenta global a l’hora de fer responsables a Big Tech de les seves accions il·legals, als Estats Units, el Regne Unit, Europa i més enllà. No obstant això, la creixent atenció que es presta a la censura, la prohibició de les ombres i la llista negra directa de comunitats senceres i creences polítiques parla per si mateixa.  

El conseller delegat de GETTR, Jason Miller, antic portaveu principal i assessor sènior del president Trump, ha aprofitat aquesta frustració amb la seva nova plataforma de xarxes socials. Creat per contrarestar la censura de la "gran tecnologia", GETTR és una plataforma de xarxes socials no esbiaixada que té per objectiu protegir la llibertat d'expressió i lluitar contra la cancel·lació de la cultura.

anunci

Malgrat la ideologia, l'aplicació GETTR també pretén ser la plataforma més avançada tecnològicament a finals d'any. L'ètica del disseny de la plataforma és garantir que la funcionalitat i les funcions mantinguin el ritme dels pensaments i idees de l'usuari, no al revés. La plataforma permet als usuaris compartir més i durant més temps en comparació amb els seus competidors: tothom que s’uneix, per exemple, aconsegueix 777 caràcters, límits de càrrega de 3 minuts per als vídeos i una funció d’edició d’avantguarda.

GETTR també aborda les frustracions imperants de la censura dels assalariats socials remunerats, que han vist desapareixer els membres creadors de més perfil de Patreon: Sam Harris, Dave Rubin i Jordan Peterson.

Mitjançant els models tradicionals, es perden habilitats d’obtenció d’ingressos i mitjans de subsistència a causa de l’etiqueta tan temuda de ser “poc amable per als anunciants”. GETTR ha introduït una nova funció de propina, el que significa que els usuaris mai no seran desmonetitzats per les seves creences polítiques. Miller vol "retornar el control a la gent": els usuaris estaran tranquils sabent que el seu contingut no serà a les butxaques de Mark Zuckerberg i Jack Dorsey.

GETTR parla amb aquells que creuen que l’agència és precisament el que hem perdut amb l’arribada de la nostra edat actual. I amb ja un milió d’usuaris registrats des del llançament el 1 de juliolth, és evident que Miller ha tingut un nervi comú: aquells que han perdut la fe en un sistema on els funcionaris del govern de Corea del Nord poden tenir un compte de Facebook o de Twitter, però un ex president elegit democràticament no.

Demandant a Mark Zuckerberg i Jack Dorsey i als seus imperis mediàtics, Trump fa una guerra popular contra aquest règim de censura. Amb el suport de l’America First Policy Institute, un organisme sense ànim de lucre centrat a donar suport a la llibertat d’expressió, el president Trump serà vist pels seus partidaris com una defensa d’altres lliurepensadors de la política, però tots els internautes mundials que han estat silenciats en espècie.  

Seguir llegint

Intel · ligència artificial

Educació: la Comissió llança un grup d’experts per desenvolupar directrius ètiques sobre intel·ligència artificial i dades per a educadors

publicat

on

El 8 de juliol, la Comissió va celebrar la primera reunió del grup d’experts en Intel·ligència Artificial (IA) i dades en educació i formació. El grup d 'experts forma part del Pla d'acció d'educació digital (2021-2027), que fomentarà encara més la comprensió de l’ús de tecnologies emergents i sensibilitzarà sobre les oportunitats i els riscos de l’ús de la IA i les dades en educació i formació. Els 25 experts, seleccionats mitjançant una convocatòria oberta, han de preparar directrius ètiques sobre IA i dades dirigides específicament al sector de l’educació i la formació. Reconeixent el potencial i els riscos de les tecnologies i les dades d’IA, el grup abordarà els reptes relacionats amb la no discriminació, així com els problemes d’ètica, seguretat i privadesa.

També s’abordarà la necessitat urgent que els educadors i els estudiants tinguin una comprensió bàsica de l’IA i l’ús de dades per relacionar-se de manera positiva, crítica i ètica amb aquesta tecnologia. Mariya Gabriel, comissària d’Innovació, Recerca, Cultura, Educació i Joventut, va dir: “La intel·ligència artificial i l’anàlisi d’aprenentatge són tecnologies que canvien el joc. Estan revolucionant la manera d’aprendre dels estudiants. Alhora, molts educadors, pares i estudiants estan comprensiblement preocupats per qui recopila, controla i interpreta les dades generades sobre ells. Aquí és on entra el nostre nou grup d’experts: el seu treball serà fonamental per preparar pautes ètiques pràctiques per als educadors, abordant, per exemple, els biaixos en la presa de decisions.

"La reunió va ser un pas important cap a la implementació del nostre pla d'acció en educació digital: junts ens assegurarem que la IA compleixi les necessitats educatives reals i sigui utilitzada de forma segura i ètica pels estudiants i educadors de tota Europa".

anunci

La reunió va ser la primera de les quatre que va tenir lloc durant els propers dotze mesos. Les directrius, que es presentaran el setembre del 12, aniran acompanyades d’un programa de formació per a investigadors i estudiants sobre els aspectes ètics de la IA, i inclouen un objectiu del 2022% de la participació femenina en activitats. El grup també s'assegurarà que les directrius tinguin en compte la Comissió d'abril de 45 proposta de marc legal d’IA i nou pla coordinat amb els estats membres. Hi ha informació sobre el llançament i el programa de treball del grup d’experts online, hi ha més informació sobre IA i educació disponible aquí.

anunci
Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències