Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Els diputats laboristes elegits per a llocs més alts en el Parlament Europeu

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

579735dc32c7c24db3215e56da51d2e4El 7 de juliol, els eurodiputats laboristes van ser elegits per a càrrecs clau al Parlament Europeu. Claude Moraes, eurodiputat, és el nou president del comitè de llibertats civils i Linda McAvan, eurodiputada, és la nova presidenta del comitè de desenvolupament. També s’han elegit tres eurodiputats laboristes com a vicepresidents: Afzal Khan (comitè de seguretat), Derek Vaughan (comitè de control pressupostari) i Catherine Stihler (comitè del mercat interior).

Glenis Willmott, eurodiputada, líder laborista a Europa, va dir: "L'elecció dels eurodiputats laboristes a aquestes importants posicions posa de manifest una vegada més que som l'únic partit del Regne Unit amb una influència real.

"Els eurodiputats conservadors, seguint l'exemple de David Cameron, estan aïllats, sense amics i al marge; els eurodiputats de l'UKIP decideixen no fer res; i podeu encabir els demòcrates liberals en un armari d'escombra de Brussel·les, amb espai lliure.

anunci

"Tal com hem fet durant els darrers cinc anys, els eurodiputats laboristes continuaran treballant dur per millorar la vida dels nostres components i fer que Europa funcioni millor per a Gran Bretanya".

Claude Moraes, eurodiputat de Londres, el primer president asiàtic de la comissió de llibertats civils del Parlament Europeu, va dir: "El comitè de llibertats civils, justícia i assumptes interiors (LIBE) és un dels comitès legislatius més concorreguts del Parlament europeu i té un paper fonamental en la protecció dels drets fonamentals al Regne Unit.

"Com a líder de la investigació electrònica de vigilància massiva després de les revelacions de Snowden, una de les prioritats clau per a mi és assegurar-me que el Parlament Europeu continuï seguint les recomanacions del nostre informe per implementar una Declaració de drets digital per salvaguardar el dret dels ciutadans britànics a privadesa.

anunci

"També treballarem en altres àrees crucials per al Regne Unit, incloses la delinqüència transfronterera; la lluita contra el terrorisme; l'asil i la immigració; i la lluita contra la discriminació, inclosos els millors drets LGBTI".

Linda McAvan, eurodiputada per Yorkshire i Humber, nova presidenta de la comissió de desenvolupament del Parlament Europeu, va dir: "Estic encantada d'haver estat elegida com a presidenta del comitè de desenvolupament internacional del Parlament Europeu i estic agraïda pel suport dels companys. Vaig a treballar per garantir que el comitè tingui un paper complet en la lluita contra la pobresa a tot el món.

"El proper Parlament oferirà una enorme oportunitat per avançar en el món en desenvolupament mitjançant els Objectius de Desenvolupament post-mil·lenari de les Nacions Unides, l'Any Europeu del Desenvolupament (2015) i la cimera de les Nacions Unides sobre el clima a París l'any vinent. La meva tasca és garantir el comitè té una forta veu sobre aquests temes i gaudeixo del repte que comporta.

"Aquesta posició és una gran oportunitat per a nosaltres com a eurodiputats laboristes. Podem avançar en la nostra causa de justícia social i demostrar l'impacte afegit que pot tenir treballar amb tots els països de la UE. Espero treballar amb tots aquells que actuen en la política de desenvolupament en el període que vindrà ".

Per obtenir més informació sobre l'elecció de Claude com a president de la Comissió de Llibertats Civils del Parlament Europeu, feu clic aquí.  Per obtenir més informació sobre l’elecció de Linda com a presidenta de la Comissió de Desenvolupament del Parlament Europeu, feu clic aquí.

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències