Connecteu-vos amb nosaltres

EU

François Alfonsi triat com el primer president de Còrsega EPT

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

alfonsiDesprés de la retirada d'Eric Defoort com a president, l'Aliança Lliure Europea ha elegit amb unanimitat l'exdiputat François Alfonsi (Partitu di a Nazione Corsa - PNC) (A la foto) com a nou president de l'EPT a la reunió del 8 de juliol. Defoort continuarà representant a N-VA (Flandes) a l’oficina de l’EFA.

En el seu 33è aniversari (9/7/1981), el partit EPT va donar la benvinguda per primera vegada a un cors que dirigia l'únic partit polític europeu que treballava per l'autodeterminació. Lorena Lopez de Lacalle (EA-País Basc) va ser elegida tresorera del partit de l'EFA.

L’EFA va agrair a Defoort, que presideix el partit des del 2010, i va felicitar François Alfonsi per la seva nominació: "Com a membre de la Mesa de l’EFA treballaré junt amb François Alfonsi. Vaig valorar especialment la seva tasca durant el darrer període legislatiu com va defensar Còrsega, les nacions sense estat a França i les llengües en perill a Europa ".

anunci

Els ex-col·legues del grup EFA i els vicepresidents del grup EFA Ian Hudghton (SNP-Escòcia) i Jill Evans (Plaid Cymru-Wales) van descriure François Alfonsi com: "Un constructor de ponts, un polític amb un fort sentit de l'estratègia, François tindrà un paper important a l'hora de liderar el partit de l'EPT cap a un nou èxit ".

El president de l'EPT, Josep-Maria Terricabras (ERC-Catalunya), va dir: "El grup EPT al Parlament Europeu treballarà en una bona sinergia amb el partit EPT liderat per un dels nostres eurodiputats més actius en el passat mandat del Parlament Europeu".

El recentment elegit president de l'EFA, François Alfonsi, va dir: "Veig com la meva tasca treballar amb un bon enteniment i en plena cooperació amb els 40 partits membres del partit de l'EFA. També serà important la cooperació dins i fora del Parlament Europeu amb altres actors polítics que afavoreixin l’autodeterminació per construir una Europa millor, una Europa dels pobles. Fa trenta-tres anys, el meu partit va signar una declaració que fundava l'Aliança Lliure Europea, igual que la N-VA (VU), que fins avui presidia l'EFA. Estaré especialment orgullós de continuar la tasca d’Eric Defoort i la tradició de l’EFA per representar els que no estan representats a Europa ".

anunci

Expresidents de l'EPT

2010-2014 Eric Defoort (Flandes - VU - N-VA)

2000-2010 Nelly Maes (Flandes - VU - Spirit)

1997-2000: Winnie Ewing (Escòcia - SNP)

1994-1997: Jaak Vandemeulebroucke (Flandes - VU)

1991-1994: Winnie Ewing (Escòcia - SNP)

1990-1991: Carlos Garaikoetxea (País Basc - EA)

1981-1990: Jaak Vandemeulebroucke (Flandes -VU)

+ President honorari de l'EFA Maurits Coppieters (Flandes- VU)

François Alfonsi (nascut el 14-05-1953)

Eurodiputat del curs 2009-2014 per a Còrsega dins del districte electoral del sud-est de França i alcalde d'Osani. Es va fer famós amb l'Informe Alfonsi en suport a les llengües en perill d'extinció el 2013, que va obtenir un suport aclaparador (92%) al Parlament Europeu. Va ser copresident de l’intergrup sobre minories tradicionals, comunitats nacionals i idiomes i membre actiu del grup del procés de pau basc.

Alfonsi és nacionalista cors des dels anys setanta i va ser elegit el 1970 a l'Assemblea de Còrsega. És alcalde d'Osani des del 1987. Actualment és membre del Partit de la Nació Corsa (PNC).

A les eleccions europees de 2009, va ser el segon candidat a la llista "Europe Écologie" a la regió del sud-est i va ser elegit al Parlament Europeu. Va ser el segon nacionalista cors després de Max Simeoni (Green, 1989-1994) a ser elegit al Parlament Europeu.

Des del 2005 és membre actiu de la Mesa del partit de l'EFA com a vicepresident del partit de l'EFA i tresorer.

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 2.25 milions d’euros en prefinançament a Alemanya

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 2.25 milions d'euros a Alemanya en prefinançament, equivalent al 9% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (RRF). Això correspon a l'import de prefinançament sol·licitat per Alemanya en el seu pla de recuperació i resiliència. El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla d’Alemanya de recuperació i recuperació. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments en funció de la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla d'Alemanya de recuperació i recuperació.

El país haurà de rebre 25.6 milions d’euros en total, totalment constituïts per subvencions, durant la vida del seu pla. El desemborsament es produeix després de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres. El pla alemany forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resistència i la cohesió a les nostres societats. Hi ha disponible un comunicat de premsa complet aquí.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències