Connecteu-vos amb nosaltres

EU

els jocs d'atzar en línia: Comissió recomana principis per garantir una protecció eficaç dels consumidors

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

4041237051_be03d9f985_z-390x285La Comissió Europea ha presentat avui (14 juliol) va adoptar una recomanació sobre els serveis de joc en línia. S'anima els estats membres a buscar un alt nivell de protecció dels consumidors, els jugadors i els menors d'edat a través de l'adopció dels principis pels serveis de joc en línia i per a la publicitat i el patrocini responsables d'aquests serveis. Els objectius dels principis són per salvaguardar la salut i reduir al mínim el dany econòmic que pugui resultar de joc compulsiu o excessiu.

"La Recomanació d'avui ofereix un dels elements bàsics del pla d'acció de la Comissió del 2012 sobre serveis d'apostes en línia", va dir el vicepresident Michel Barnier, responsable del mercat intern i dels serveis. "Hem de protegir millor tots els ciutadans, i en particular els nostres fills, riscos associats al joc. Ara mirem als estats membres, però també als operadors de jocs d’atzar en línia, perquè coincideixin amb la nostra ambició d’un alt nivell de protecció del consumidor a tota la UE en aquest sector digital de ràpid creixement ".

principals elements

anunci

Recomanació de la Comissió estableix una sèrie de principis que els estats membres estan convidats a prendre en els seus reglaments de joc:

  • requisits bàsics d'informació per als llocs web de jocs d'atzar, en particular, garantir que els consumidors disposin de prou informació per comprendre els riscos relacionats amb els jocs d'atzar. La comunicació comercial (publicitat i de patrocini) s'han de dur a terme d'una manera responsable.

  • Estats membres han de garantir que els menors no són capaços de jugar en línia, i que les regles estan al seu lloc per reduir al mínim el seu contacte amb els jocs d'atzar, fins i tot a través de la publicitat o promoció dels serveis de jocs d'atzar ja siguin difosos o mostrat.

    anunci
  • Hi ha d'haver un procés de registre per obrir un compte de jugador perquè els consumidors han de proporcionar detalls de l'edat i la identitat per a la seva verificació pels operadors. Això hauria de permetre als operadors per fer un seguiment del comportament dels jugadors i donar l'alarma en cas de necessitat.

  • El suport continu ha d'estar a disposició dels jugadors per evitar problemes relacionats amb el joc, dotant-los d'eines per mantenir el joc sota control: possibilitats per establir límits de despesa durant el procés de registre, per rebre alertes d'informació sobre els guanys i les pèrdues, mentre que jugar, ja porten temps a partir dels jocs d'atzar.

  • Els jugadors han de tenir accés a les línies d'ajuda que puguin trucar per obtenir ajuda sobre la seva conducta de joc, i que ha de poder excloure fàcilment a si mateixos dels llocs web de jocs d'atzar.

  • Publicitat i patrocini dels serveis de joc en línia ha de ser més socialment responsable i transparent. Per exemple, no ha de fer declaracions infundades sobre les possibilitats de guanyar, exercir pressió per apostar, o suggerir que el joc resol els problemes socials, professionals, personals o financers.

  • Els Estats membres han de garantir que s'imparteixi formació als empleats dels operadors de joc en línia que interactuen amb els jugadors per assegurar que entenen els problemes problemes de joc i són capaços d'actuar d'enllaç amb els jugadors adequadament.

També es convida als Estats membres a dur a terme campanyes de conscienciació sobre els jocs d'atzar i els riscos relacionats, així com per recollir dades sobre l'obertura i tancament de comptes dels jugadors i les infraccions de les normes de comunicació comercial. Els Estats membres també han de designar les autoritats reguladores competents per ajudar a assegurar, de manera independent, un control eficaç del compliment de la recomanació.

La Recomanació es va anunciar al pla d'acció de la Comissió "Cap a un marc europeu integral per al joc en línia" adoptat el 23 d'octubre de 2012 (IP / 12 / 1135   MEMO / 12 / 798).

El progrés accelerat de la tecnologia en línia, amb el desenvolupament de telèfons mòbils i telèfons intel·ligents, tauletes i TV digital, va de la mà amb un augment de l’oferta i l’ús de serveis de jocs d’atzar en línia a Europa. Amb prop de 7 milions de consumidors de la UE que participen en serveis d'apostes en línia, el mercat d'apostes en línia de la UE representa el 45% de la quota de mercat mundial.

Per a la majoria de persones a la UE que participen en els jocs d'atzar en línia, és una activitat recreativa. No obstant això, hi ha una sèrie de riscos associats amb el joc. S'estima que entre el 0.1-0.8% de la població adulta en general pateix un problema de joc i un 0.1 2.2-% addicional demostrar la participació dels jocs d'atzar potencialment problemàtic. El joc es converteix en un problema quan deixa de ser purament agradable i es converteix en la dependència. Els nens i adolescents són també cada vegada més en risc, a causa del fet que utilitzen l'Internet cada vegada més per informació o entreteniment, i poden aparèixer fàcilment en contacte amb els llocs web de publicitat de jocs d'atzar i apostes. Per tant, les mesures preventives són necessàries per minimitzar els possibles danys i garantir que els serveis de joc en línia s'ofereixen i promouen de manera responsable.

A més, diversos Estats membres estan revisant els seus marcs jurídics en la matèria i han de ser capaços d'utilitzar la Recomanació com a orientació.

La Recomanació convida als Estats membres a informar la Comissió sobre les mesures adoptades a la llum dels mesos Recomanació 18 després de la seva publicació al Diari Oficial de la Unió Europea. La Comissió avaluarà les mesures preses pels Estats membres de 30 mesos després de la publicació.

Més informació

La Recomanació ve acompanyada d'una avaluació de l'impacte i un estudi del comportament dels jocs d'atzar en línia i mesures adequades per a la protecció dels consumidors. Aquests estan disponibles al Lloc web de la Comissió.

Vegeu també MEMO / 14 / 484

EU

Setmana següent: l'estat en què ens trobem

publicat

on

La gran peça fixa d’aquesta setmana serà la declaració del president de la Comissió Europea, von der Leyen, sobre l’Estat de la UE (SOTEU) al Parlament Europeu a Estrasburg. És una presumpció manllevada dels Estats Units, quan el president dels Estats Units es dirigeix ​​al Congrés a principis de cada any per exposar els seus plans (i fins ara ha estat sempre actual) per a l'any següent. 

Sempre em sorprèn la confiança en mi mateix i la creença gairebé indestructible que els Estats Units són la nació més gran de la terra. Tot i que pensar que ets fantàstic ha de ser un estat d’ànim agradable, l’estat dolent dels Estats Units a tants nivells en aquest moment em fa pensar que l’ull excessivament crític que els europeus llancen al seu terreny pot ser una perspectiva més sana. Tot i així, de vegades estaria bé que poguéssim reconèixer els molts avantatges de la UE i ser una mica més "europeus i orgullosos".

És difícil avaluar l’interès que SOTEU exerceix fora dels més compromesos amb les activitats de la UE. Com a regla, els europeus, a part d’un petit grup dels més devots, no es dediquen a la molèstia de saber què tan bona és la UE, ni tampoc a entusiasmar-se per la seva direcció. Tot i que podríem haver reflexionat sobre el contrafactual, el Regne Unit ha proporcionat a tots els ciutadans de la UE una mirada molt clara de "i si?" 

anunci

Mirant on el món, la UE sembla que es troba en un estat més saludable que la majoria - això també té un significat literal aquest any, probablement som el continent més vacunat de la terra, hi ha un pla ambiciós de turbo carregar la nostra economia la seva caiguda pandèmica i el continent han traçat la barbeta i han decidit no fer res més que conduir el món a combatre el canvi climàtic. Personalment, sento un gran creixement d’esperança pel fet que sembla que hem decidit prou col·lectivament amb els que pertanyen a la UE que volen retrocedir sobre els valors democràtics i l’estat de dret. 

Aquesta setmana arribaran diverses propostes de la Comissió: Vestager presentarà el pla per a la "dècada digital d'Europa"; Borrell exposarà els plans de la UE per a vincles amb la regió indo-pacífica; Jourova exposarà el pla de la UE sobre protecció dels periodistes; i Schinas presentarà el paquet de la UE sobre resposta i preparació a les emergències sanitàries. 

És, per descomptat, un ple del Parlament. A part de SOTEU, es debatrà sobre la situació humanitària a l'Afganistan i les relacions de la UE amb el govern talibà; la llibertat dels mitjans de comunicació i l’estat de dret a Polònia, la Unió Europea de la Salut, la Targeta Blava de la UE per a immigrants altament qualificats i els drets LGBTIQ estan a debat.

anunci

Seguir llegint

EU

Setmana per endavant: Forewarned és avantatjat

publicat

on

El vicepresident de la Comissió, Maroš Šefčovič, presentarà dimecres (8 de setembre) el segon informe anual de previsió estratègica de la Comissió. L'informe s'avança una setmana abans del discurs anual del president de la Comissió sobre l'estat de la UE. La iniciativa forma part d’un esforç per garantir que la UE sigui resistent davant de reptes, però també sigui capaç de preparar-se incorporant la previsió en tots els aspectes de l’elaboració de polítiques. L’informe 2021 examinarà les megatendències estructurals mundials cap al 2050 que afectaran la UE i identificarà àrees on la UE podria impulsar el seu lideratge mundial. 

Dimarts (7 de setembre), el comissari Hahn celebrarà una conferència de premsa sobre l’adopció del marc dels bons verds. L’EUGBS (l’estàndard europeu de bons verds) vol ser una “eina robusta per demostrar que financen projectes legítims verds alineats amb el Taxonomia de la UE ”.

Parlament

anunci

Margrethe Vestager, vicepresidenta executiva de l’Era Digital i comissària de competència, es reunirà (6 de setembre) amb els presidents de cinc comitès (INGE, ITRE, IMCO, LIBE, AIDA) al parlament per a un intercanvi d’opinions sobre l’agenda digital. 

El Comitè de Drets de les Dones i la delegació per a les relacions amb l'Afganistan es reuniran per debatre sobre la situació dels drets de les dones i les nenes.

El Comitè especial contra la malaltia del càncer es reunirà dijous (9 de setembre) per reunir-se per debatre l’intercanvi de dades sanitàries i la digitalització en prevenció i atenció del càncer, així com una actualització sobre la implementació de l’estratègia de la UE per a la sostenibilitat dels productes químics en el context de prevenció del càncer.

anunci

El subcomitè de seguretat i defensa debatrà sobre la situació a l'Afganistan, així com un estudi sobre la "preparació i respostes de la UE a les amenaces químiques, biològiques, radiològiques i nuclears (CBRN)" i l'avantprojecte de Sven Mikser (S&D, EE) sobre " Reptes i perspectives per a règims multilaterals de control d'armes i desarmament d'armes de destrucció massiva '. 

Tall

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea donarà la seva opinió sobre la recuperació de 2.7 milions d’euros del Regne Unit per la seva manca d’aplicació d’un enfocament basat en el risc en matèria de control duaner, malgrat les reiterades advertències de l’OLAF, l’oficina antifrau independent de la UE. El fet d’abordar aquest problema també va significar que els fabricants de la UE havien de competir amb els productes poc valorats que arribaven a la UE a través de la UE. La xifra de l'OLAF cobreix els anys 2011-2017. S’esperen altres judicis importants en matèria d’asil (C-18/20, C-768/19).

Consell

Els ministres d’Agricultura i Pesca es reuniran de manera informal de 5 a 7. Els ministres d'Economia i Finances tindran una reunió informal per videoconferència el 6 de setembre i tindran una altra reunió informal els dies 10-11. Com és habitual, l'Eurogrup es reunirà abans de la reunió inclusiva del 10. 

BCE

El Banc Central Europeu tindrà una reunió mensual periòdica dijous, amb una inflació que superarà ara el 2% objectiu, tots els ulls fixats en el que farà el BCE a continuació.

Tunísia

L’alt representant de la UE, Josep Borrell, visitarà Tunísia el divendres (10 de setembre). Al juliol, el president tunisià Kais Saied va destituir el primer ministre i va sospitar que el parlament invocava poders d'emergència davant les manifestacions per dificultats econòmiques i l'augment dels casos Covid-19. La UE ha demanat a Tunísia que respecti la seva constitució i l'estat de dret . 

Seguir llegint

EU

De tornada a l'escola, la mirada del reporter de la UE sobre la setmana que ve

publicat

on

Per a aquells de vosaltres que hàgiu aconseguit fugir per fer unes vacances d’estiu reparadores, ben fet, ho necessitareu. El següent trimestre serà (un altre) ocupat. 

Molta legislació ha començat el seu viatge legislatiu a través de la complexa màquina de presa de decisions de la UE, amb moltes propostes molt carnoses en camí de ser tallades a trossos, tallades a daus i especiades, i finalment llançades a la paella del comitè de conciliació que serà presentada a les cinc de la matinada per un polític amb els ulls obscurs com a triomf de la Presidència guanyada amb força. Entre les novetats hi ha les propostes climàtiques Digital i “Fit for 55”. Les propostes climàtiques prometen ser especialment contundents, ja que ja s'ha acordat la "Llei climàtica" que fixa els compromisos de carboni; trobar un equilibri final entre les propostes requerirà un comerç de cavalls d’una escala fins ara desconeguda.

El cinturó de Brussel·les va estar força inactiu a l’agost fins que els fets catastròfics de l’Afganistan van portar 20 anys d’intervenció occidental a una sortida menys que triomfant, plena de pànic i inglesa. L'Occident es troba en un desgavell desordenat, amb una confiança mínima. La Comissió von der Leyen es va presentar com a "geopolítica", l'administració de Biden va declarar "Amèrica ha tornat!" - i, tanmateix, aquí som. Una cosa que he après és que les coses mai són tan dolentes que no poden empitjorar. El triomf dels talibans i el brutal recordatori que l’ISIS no ha desaparegut ajudaran els qui donen suport als seus ideals en altres llocs. No és una imatge bonica, però Europa i l’Occident en general han de tenir el coratge del seu millor jo que defensa els drets, la democràcia, l’estat de dret i la prosperitat tant a casa com a l’estranger. 

anunci

La setmana vinent els ministres d'Afers Exteriors i de Defensa es reuniran per a consells informals per debatre les conseqüències dels fets recents. La greu inestabilitat més propera al nord d’Àfrica, el Líban i Bielorússia –entre d’altres– i, per descomptat, a l’Afganistan.

Els ministres de Defensa es reuniran per debatre la brúixola estratègica de la UE; l'objectiu és tenir un document complet al novembre; els esdeveniments recents han demostrat que la UE necessita assumir més responsabilitats i accions concertades en matèria de seguretat i defensa.

El dimarts (31 d’agost) hi haurà una reunió extraordinària de ministres de Justícia i Assumptes d’Interior que es reuniran per debatre sobre com tractaran l’inevitable moviment de persones procedents de l’Afganistan, el reassentament a la UE i el suport a aquells països veïns que ja ho han fet. acollit a milions de refugiats que necessitaran més suport financer.

anunci

Estat de dret

És difícil ser un far per a l’estat de dret a l’estranger, si les vostres parts constitueixen alegrement les normes, cosa que em porta a Polònia i Hongria, on l’estat d’estasi s’ha mantingut durant l’estiu.

Von der Leyen va rebutjar els eurodiputats i els experts legals en una carta de cinc pàgines en què es detallava com Hongria havia incomplert sis dels vuit principis de l’estat de dret relacionats amb la despesa del pressupost de la UE i, per tant, hauria de desencadenar la recentment encunyada «condicionalitat de l’estat de dret». mecanisme per evitar l’ús indegut de fons. Von der Leyen va escriure que els eurodiputats no havien aportat proves suficients de les infraccions i que la Comissió "no ha estat cridada adequadament a actuar".

El dia de Polònia el 16 d'agost no va ser un esdeveniment, amb una nova prevaricació per part de la seu central de la Comissió. No es pot evitar pensar que hi ha algú al servei jurídic de la Comissió que tingui la cita de Douglas Adams emmarcada al mur: “M’encanten els terminis. M’encanta el soroll que emprenen quan passen ”.

La Comissió va llançar la llauna pel camí mentre "llegien i analitzaven" la resposta de Polònia. El vicepresident Jourova visitarà Polònia el dilluns (30 d'agost). Els sorolls del ministre de Justícia, Zbigniew Ziobro, no són encoratjadors, ja que fa un tuit recentment que la UE participa en una "guerra híbrida" contra la UE. 

Mentrestant, Eslovènia continua frenant la designació de fiscals a la Fiscalia Europea, amb el primer ministre eslovè Jansa bloquejant les candidatures.

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències