Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Discurs: Kamall a Juncker: voleu que la vostra Comissió sigui la darrera o la primera?

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

o-SYED-KAMALL-facebookQuan Jean-Claude Juncker proposa una agenda de lideratge de futur per a una nova era, l'ECR el donarà suport. No obstant això, quan mira cap enrere cap a un superestat europeu més centralitzat "proposarem una alternativa positiva", va dir Syed Kamall, líder del grup de conservadors i reformistes europeus en el discurs d'avui abans de la confirmació de Juncker al Parlament Europeu.

En declaracions a la cambra, Kamall va dir que l'ECR no podia donar suport a Juncker per dues raons: el procés que el va portar a ser nomenat pel consell (que ha conduït a la "mare de tots els acords"), i la por que no és l'home adequat per dirigir una agenda de reformes.

Va dir: "Senyor Juncker, els canvis importants no es produeixen per si sols. Necessita un lideratge per impulsar-lo. Un lideratge que mira cap endavant no cap enrere. El lideratge que reconeix els desafiaments de la dècada de 2050 no és el dels anys cinquanta. Un lideratge que entén les preocupacions dels pobles d’Europa, que volen una Europa de cooperació no una Europa de centralització.

anunci

"Si proporcioneu una agenda que obri mercats, derrueix barreres i descentralitzi el poder, estarem amb vosaltres. Però si defenseu una agenda vella, cansada i retrospectiva, oferirem una alternativa constructiva i positiva.

"Molts de nosaltres us busquen per aclarir la vostra posició, senyor Juncker. En les audiències de la setmana passada amb grups polítics sobre qüestions com el federalisme de l'euro, la baixa de maternitat i el rigor pressupostari, vau dir una cosa a l'ECR i semblava dir-li als altres grups una altra. necessito que el veritable senyor Juncker es posi dret i ens expliqui a tots el que realment creu.

"Però, en realitat, ja ho sabeu i sabem que res d'això importa. L'acord s'ha realitzat. S'ha repartit el botí. Les eleccions que havien de posar fi a tots els acords de sala de darrere han donat lloc a la mare de tots els acords de cambra posterior. Sabeu i sabem que és probable que sigueu el proper president de la Comissió i el senyor Juncker us desitgem bé, però els membres del meu grup polític no podran votar-vos avui per dos motius: en primer lloc, no ho fem. subscriviu-vos al procés que us va portar aquí, no creiem que tingueu un mandat a tota la UE que s’estén als 28 estats membres. I, en segon lloc, els membres del meu grup encara no estan convençuts que sou l’home adequat per dirigir el càrrec per Reforma europea. Espero que en els propers anys ens demostreu que ens equivoquem.

anunci

"La pregunta que us faria és la següent: voleu que la vostra comissió sigui l'última d'una vella època o la primera d'una nova? Aquest és el nucli del lideratge que voldríem veure: no més Europa 'o cap Europa, però una Europa millor.

"Necessitem lideratge per reformar el pressupost per a una nova era. Allunyant-nos de la idea que un pressupost més gran significa un millor pressupost. En canvi, tinguem un pressupost millor per facilitar la inversió, les infraestructures, la tecnologia i la investigació. Deixem que els nostres fills heretin una una economia vibrant construïda per al seu futur. No han d’heretar grans deutes per pagar el nostre passat. En lloc de centrar-se en com recaptar més diners dels recursos propis, dirigim el debat cap a com gastem millor els diners dels contribuents. Per això, el meu grup m'agrada veure un comissari dedicat al control pressupostari.

"Necessitem lideratge per construir un mercat únic adequat per a la nova era. Tot i això, vuit anys després de la Directiva de serveis, un mercat únic de serveis encara està lluny de ser una realitat. Per què no ens asseiem amb els empresaris digitals i els preguntem sobre barreres a les quals s’enfronten i després les enderrocem. És hora que oferim un mercat únic digital per a tothom. Analitzem el mercat de l’energia i identifiquem i eliminem els bloquejos, creem incentius per als consumidors per promoure l’eficiència energètica i garantir la inversió en seguretat energètica. Nou fonts d’energia i més interconnectors per reduir la nostra dependència dels règims de l’Orient Mitjà i Rússia.

"Necessitem lideratge per oferir més comerç i una política de desenvolupament internacional adequada per a una nova era. Acords comercials més oberts i transparents amb economies de creixement ràpid. Programes internacionals de desenvolupament per promoure drets de propietat, sistemes legals i financers. Suport als empresaris dels països més pobres per crear riquesa i llocs de treball per als pobles locals als seus països. Necessitem un lideratge per promoure millors regulacions adequades per a una nova era. Hem de parlar directament amb empreses de totes les mides i preguntar-los què els impedeix crear llocs de treball i créixer més .

"Necessitem lideratge per fer front a les debilitats subjacents de la zona euro: les importants bretxes de productivitat que estan provocant pèrdues d'ocupació i nivells paralitzants d'atur juvenil al sud d'Europa. Amb l'euro, molts estats membres han perdut l'instrument de tipus de canvi per solucionar aquests problemes. Com a resultat, hem vist passar càrregues dels bancs als contribuents, trencats els tractats i una intervenció estatal inèdita.

"Necessitem el lideratge en matèria d'immigració per restablir la fe de les persones tant en el principi de lliure circulació dels treballadors que desitgin treballar i contribuir als seus nous països d'acollida com en una migració controlada que respecti els drets de tots els estats membres, tant aquells que acullen nous treballadors però també aquells que estan perdent els seus fills més joves i brillants amb altres països.

"Senyor Juncker, avui he esbossat alguns exemples d'on és necessari el lideratge per construir una UE adequada per a una nova era, per al segle que ens ocupa, no per al segle que ens queda. Lideratge per abordar les pors i les sospites dels nostres votants cap a la direcció de la UE. Lideratge que busca complir les esperances i les aspiracions de futur de la gent.

"Senyor Juncker, els membres del meu grup no se senten capaços de votar-vos avui. Però, en el cas de presentar una agenda que condueixi la UE cap al futur, cap als reptes d'una nova era, ens podeu demanar suport. "

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 2.25 milions d’euros en prefinançament a Alemanya

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 2.25 milions d'euros a Alemanya en prefinançament, equivalent al 9% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (RRF). Això correspon a l'import de prefinançament sol·licitat per Alemanya en el seu pla de recuperació i resiliència. El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla d’Alemanya de recuperació i recuperació. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments en funció de la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla d'Alemanya de recuperació i recuperació.

El país haurà de rebre 25.6 milions d’euros en total, totalment constituïts per subvencions, durant la vida del seu pla. El desemborsament es produeix després de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres. El pla alemany forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resistència i la cohesió a les nostres societats. Hi ha disponible un comunicat de premsa complet aquí.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències