Connecteu-vos amb nosaltres

agricultura

Enfortides i grups de diàleg civil, millor equilibrades per assessorar la Comissió Europea sobre temes agrícoles

COMPARTIR:

publicat

on

John_Deere_Combine_Harvester, _Bredon_Hill _-_ geograph.org.uk _-_ 526228La Direcció General d'Agricultura i Desenvolupament Rural (DG AGRI) de la Comissió Europea ha presentat avui (18 juliol) va finalitzar la revisió de la composició dels grups de diàleg civils que tractin qüestions regulades per la Política Agrícola Comuna com el medi ambient i el canvi climàtic, animal productes, l'agricultura ecològica, bosc o la qualitat i la promoció.

grups de diàleg civils proporcionen un fòrum important per a la consulta, proporcionant d'entrada d'alt nivell d'una àmplia gamma de fonts i els interessats en la forma de dictàmens, recomanacions i informes, com a complement d'altres fonts, les consultes i l'experiència interna de la Comissió Europea. DG AGRI està totalment compromesa a intensificar el debat amb els grups de diàleg civils mínimes dels ciutadans i en altres casos.

Following a transparent and open call for applications launched on 1 April 2014, 103 organizations applied for membership in the Civil Dialogue Groups for EU-wide non-governmental organizations. Today’s decision by the Commission confirms that 68 of the applications have been approved as eligible. In comparison with the previous situation, 43 new organizations are being recognized as full members of the civil dialogue groups run by DG AGRI. This will strengthen the expertise, the diversity of voices, the balance of the different representatives in the groups and their ability to provide the Commission with valuable advice on the future development of the CAP and its management. It will improve the quality of the debate with a wider participation of the civil society.

Els membres dels Grups diàleg civil renovats portaran en el debat de les diverses expectatives de la societat de la UE en relació amb l'important paper econòmic que l'agricultura té en les zones rurals, sinó també la seva contribució a la lluita contra les pèrdues de canvi climàtic i la biodiversitat, a la millora de la qualitat dels nostres aliments i el desenvolupament de les zones rurals, elements que va mà a mà amb la reforma de la política agrícola comuna adoptada l'any passat.

Un comitè de selecció independent es va establir per a cada un dels grups de diàleg civil, 14 per tal d'avaluar les sol·licituds rebudes i proporcionar al director general d'Agricultura i Desenvolupament Rural amb recomanacions sobre la composició de cada un dels grups. Aquests panells de selecció va avaluar les sol·licituds sobre la base dels requisits i condicions establertes en la convocatòria de les aplicacions i els lineamientos interns relacionats.

Per obtenir més informació

grups de diàleg civils
Registre de Grups d'experts de la Comissió

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències