Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Més segur creuers gràcies a la investigació finançada per la UE

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

10000000000002530000014BC5228E2AA l’hora d’escollir les vacances d’estiu, molts europeus opten per un creuer o utilitzen un ferri per arribar a on van. Un aspecte molt important del transport de passatgers és la seguretat. Gràcies a la investigació finançada per la UE, l’evacuació de grans vaixells de passatgers podria ser encara més suau i segura en el futur. Els investigadors finançats per la UE també ajuden a dissenyar creuers i ferris més estables.

Els tres anys LINCEU El projecte, que finalitza a principis del 2015, demostra com les tecnologies sense fils de baixa potència poden ajudar a localitzar i rastrejar les persones a bord dels vaixells, proporcionant informació essencial en cas d’evacuació i millorar la cerca i el rescat per la borda. L'objectiu és revolucionar la pràctica actual de gestió d'emergències i d'evacuació de vaixells.

"Hem desenvolupat etiquetes sense fils innovadores, que es poden inserir en armilles salvavides, de manera que es pot identificar fàcilment la ubicació de les persones dins del vaixell ". va dir el doctor Anastasis Kounoudes, líder tècnic i CEO of SignalGeneriX, un dels socis del projecte. "Això proporcionarà als agents de seguretat la ubicació exacta de tots els passatgers i membres de la tripulació durant l'evacuació". La tecnologia també es pot utilitzar per controlar la salut dels pacients que sol·liciten portar polseres especials o per ajudar els pares a fer un seguiment de la ubicació dels seus fills en grans creuers, que poden transportar milers de passatgers i tripulants. Els investigadors del projecte també han desenvolupat un dispositiu de radar capaç de detectar la ubicació exacta dels passatgers que han caigut per la borda.

anunci

L' OBJECTIUS projecte, que va finalitzar el 2012, va crear nous dissenys per a grans creuers per augmentar la seva seguretat en cas de col·lisió o aterratge. Redissenyant els vaixells tindria fins a un 20% més de possibilitats de sobreviure a aterraments o col·lisions. Aquests els resultats s'han presentat a l'Organització Marítima Internacional per millorar els estàndards de seguretat i els càlculs dels creuers. El projecte GOALDS forma part d’un marc de recerca finançada per la UE per millorar la seguretat marítima.

La comissària europea de Recerca, Innovació i Ciència, Máire Geoghegan-Quinn, va dir: "Aquests projectes són bons exemples de com estem tractant qüestions que poden millorar la vida de les persones, fins i tot en aquest cas concret, fins i tot salvar vides. Seguirem invertint en aquest tipus de recerca i innovació en el nostre nou programa Horitzó 2020 ".

Fons

anunci

El projecte Lynceus, amb un finançament comunitari de 2.5 milions d’euros, implica 15 participants de Xipre, Alemanya, Grècia, Itàlia, Espanya, Suïssa i el Regne Unit. Està coordinat per consultoria xipriota RTD Talos Ltd.. Aquesta investigació també dóna suport a les disposicions de la Directiva sobre equipament marí recentment modificada, que preveu la possible introducció d’etiquetatge electrònic als vaixells amb bandera de la UE.

El projecte GOALDS va rebre uns 3 milions d’euros en finançament de la UE. Hi van participar 19 participants de nou països i va ser coordinat pel Universitat Tècnica Nacional d'Atenes.

Tots dos projectes van rebre finançament de la Unió Europea Setè Programa Marc de Recerca i Desenvolupament Tecnològic (2007-2013).

L’1 de gener, la UE va llançar un nou programa de recerca i innovació de set anys anomenat Horitzó 2020. Durant els propers set anys s’invertiran gairebé 80 milions d’euros en projectes de recerca i innovació per donar suport a la competitivitat econòmica d’Europa i ampliar les fronteres humanes. coneixement. El pressupost de recerca de la UE se centra principalment a millorar la vida quotidiana en àmbits com la salut, el medi ambient, el transport, l'alimentació i l'energia. Les associacions d’investigació amb les indústries farmacèutica, aeroespacial, automobilística, ferroviària i electrònica també fomenten la inversió del sector privat per donar suport al creixement futur i a la creació d’ocupació amb altes qualificacions. Horizon 2020 se centrarà encara més en convertir idees excel·lents en productes, processos i serveis comercialitzables.

Més informació

Lynceus
Vídeo d’Euronews
pàgina web horitzó 2020

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 2.25 milions d’euros en prefinançament a Alemanya

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 2.25 milions d'euros a Alemanya en prefinançament, equivalent al 9% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (RRF). Això correspon a l'import de prefinançament sol·licitat per Alemanya en el seu pla de recuperació i resiliència. El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla d’Alemanya de recuperació i recuperació. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments en funció de la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla d'Alemanya de recuperació i recuperació.

El país haurà de rebre 25.6 milions d’euros en total, totalment constituïts per subvencions, durant la vida del seu pla. El desemborsament es produeix després de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres. El pla alemany forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resistència i la cohesió a les nostres societats. Hi ha disponible un comunicat de premsa complet aquí.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències