Connecteu-vos amb nosaltres

EU

extensió A7: Primera operació de finançament a Alemanya amb els bons de projecte de la UE

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

11998910El Banc Europeu d’Inversions (BEI) n’està aportant 170 milions per a un tram central de l’autopista A7, que es finança mitjançant una fiança del projecte. En primer lloc, la BEI is proporcionant a finançament subordinat tram (projecte Llaç Crèdit Millora, (PBCE)) sota la seva Project Bond Initiative, que ha millorat considerablement el perfil de risc for cApital mercat inversors al projecte. Juntament amb institucional els inversorsEl BEI també inverteix in bsegones emeses per contractistes.

ÉsEl primer projecte a implementar sota l’europeu Project Bond Initiativa in Germany.

El vicepresident del BEI, Wilhelm Molterer, va dir que la conclusió de l'acord de finançament va enviar un senyal important als inversors privats, en particular: "Per fer que la infraestructura europea sigui competitiva, es requereixen inversions d'una escala que el sector públic no pot fer només. La reiterada implementació amb èxit del principi de PPP a la construcció d’autopistes (model A) a Alemanya garanteix la integració competitiva de la indústria de la construcció i els bancs de finançament. En optimitzar el cost del finançament, el BEI sempre ha tingut un paper important en els projectes de PPP. No obstant això, l'A7 és únic en aquest sentit en la mesura que la empresa del projecte llauna finançar-se directament on els mercats de capitals amb el suport de la UE Project Bond Initiative, que beneficia la infraestructura centralitzada projectes millorant la qualificació del empreses del projecte. Iinstitucional els inversors que busquen llarg termini, fiable atractiu oportunitats d’inversió També beneficiar".

anunci

Aquesta operació de finançament es refereix al principal enllaç per carretera entre Dinamarca i Alemanya. Com a part de la transeuropeu rxarxa oad(TEN-T) l'A7 isun component clau de Xarxa de transport d’Europa. Aquest és un dels projectes pilot per a millora del crèdit en virtut del 2020 de la UE Projecte Bond Iniciativa. Això comú instrument dels BEI la Comissió Europea pretenia facilitar capital finançament del mercat mitjançant bons del projecte només pot ser utilitzat en suport of RTE-T, TEN-E(energia) or TIC banda ampla projectes.

L' projecte s’implementarà com a públic-privat associació (PPP) in el sector del transport alemany. perl'element de construcció real a vehicle per a usos especials is creat. Actuacom a contractista general beneficis de la millora del crèdit instrument. El soci públic és DEGES (Deutsche Einheit Fernstraßenplanungs-und-bau GmbH), que és el promotor del projecte que representa la República Federal d'Alemanya a través dels Estats Federals d'Hamburg i Schleswig-Holstein. DEGES també ho és responsable de la contractació. El contractista és un consorci liderat per la companyia de construcció HOCHTIEF.

El BEI proporciona un préstec subordinat al voltant 90 milions per al projecte, representantaproximadament el 20% del volum del deute sènior mitjançant l’emissió de capital mercatinstruments. El BEI laComissió Europea part la risci beneficis de l’instrument sobre una base de cartera. La inversió europea Banc is També una de les claus inversors in la vincle del projecte, al mateix nivell as altre capital inversors.

anunci

L'empresa del projecte es paga en funció de la disponibilitat de la infraestructura ("model de disponibilitat"). Per tant, la taxa depèn principalment de l’extensió i la qualitat del tram de carretera que els automobilistes puguin utilitzar. El compliment dels requisits contractuals garanteix que el contractista rep el pagament de la totalitat de la disponibilitat segons s’hagi acordat; en cas d’incompliment, es fa una deducció.

L'ampliació proposada es refereix a un tram d'aproximadament 65 km de llarg entre la cruïlla de Bordesholm a Schleswig-Holstein i la cruïlla d'Hamburg Nordwest. Aquest tram s’ampliarà de quatre a sis carrils i en un tram de 500 m de llarg a vuit carrils. Durant la fase de construcció, prevista per finalitzar el 2018 com a molt tard, es mantindrà el trànsit. L’ampliació de la capacitat en aquest important corredor europeu (corredor TEN-T 5, Escandinàvia-Mediterrània) facilitarà el que fins ara ha estat un coll d’ampolla del trànsit. Accelerant el flux de trànsit i millorant la seguretat en aquesta artèria econòmica clau, aquest projecte contribuirà significativament a l’economia. La ràpida implementació del projecte com a PPP contribuirà decisivament al seu impacte positiu.

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències