Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Audiències (1 d'octubre): Cretu, Thyssen, Pujol, Jourová, Cañete i Navracsics

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

20140930PHT72160_width_600Corina Crețu, Marianne Thyssen, Jonathan Hill, Vĕra Jourová, Miguel Cañete i Tibor Navracsics són els propers candidats que es presentaran al Parlament Europeu per a entrevistes de tres hores de durada. Les seves competències i coneixements seran provats avui per les comissions parlamentàries competents. Seguiu les reunions en directe i uniu-vos a la conversa als canals de xarxes socials del Parlament.
Les audiències dels candidats a la nova Comissió Juncker van començar dilluns. Des de llavors, 10 candidats ja han estat examinats. Seguiu l'enllaç per al resumeixen en Storify dels fets d'ahir. Les audiències finalitzaran el 7 d'octubre.

Avui en dia, 1 d'octubre de les següents audiències tenen lloc (totes les hores són GMT):

Corina Crețu, de Romania, és comissari designat per a política regional. Serà interrogada en una audiència del comitè de desenvolupament regional de 9h. Mireu l’audiència aquí i seguir tweets en directe del comitè.

anunci

Marianne Thyssen, de Bèlgica, se li ha assignat la cartera d'ocupació, assumptes socials, habilitats i mobilitat laboral. Enfrontarà els comitès d'ocupació, cultura i educació i igualtat de gènere de 9h. Mireu-ho en línia aquí i seguir viure tweets del comitè.

El Regne Unit Jonathan Hill s'ha proposat la cartera d’estabilitat financera, de serveis financers i de mercats de capitals. Haurà de respondre a les preguntes de la comissió d’afers econòmics i monetaris de 13h30. Seguiu l'audiència al nostre lloc web i fes un cop d'ull a la pàgina tweets més recents del comitè.

Vĕra JourováDes de la República Txeca, se'ls preguntarà sobre la seva cartera de justícia, consumidors i igualtat de gènere, en una reunió conjunta dels comitès de mercat interior, assumptes legals, justícia i igualtat de gènere. Mireu la reunió de 13h30 aquí  i seguiu el document tweets del comitè.

anunci

Miguel Cañete, el candidat espanyol a l’acció climàtica i l’energia, haurà de respondre a les preguntes dels comitès d’energia i medi ambient de 18h.  Mireu en directe aquí i seguiu el document tweets de la comissió aquí.

Finalment hongarès Tibor Navracsics ha estat creat per a la cartera d’educació, cultura, joventut i ciutadania. A partir de 18h, els comitès de recerca i de cultura hauran de fer-li preguntes sobre aquest tema.  Mireu en directe aquí i seguiu el document tweets de la comissió aquí.

Per a més informació sobre les audiències, feu clic als enllaços de la dreta. Pot seguir les reaccions dels grups polítics sobre les audiències en línia. Per a això, només cal fer clic al nom del grup: EPP, SD, ECR, ALDE, GUE / NGLVerds / ALE EFDD.

Podeu seguir les preguntes i respostes dels comissaris candidats i dels grups polítics al premsa comptes de Twitter.

T’has perdut l’audiència? Llegiu els comptes de Storify després de cada audiència i utilitzeu l'etiqueta #EPhearings2014 fer comentaris a Twitter.

Més informació

 

 

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 2.25 milions d’euros en prefinançament a Alemanya

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 2.25 milions d'euros a Alemanya en prefinançament, equivalent al 9% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (RRF). Això correspon a l'import de prefinançament sol·licitat per Alemanya en el seu pla de recuperació i resiliència. El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla d’Alemanya de recuperació i recuperació. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments en funció de la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla d'Alemanya de recuperació i recuperació.

El país haurà de rebre 25.6 milions d’euros en total, totalment constituïts per subvencions, durant la vida del seu pla. El desemborsament es produeix després de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres. El pla alemany forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resistència i la cohesió a les nostres societats. Hi ha disponible un comunicat de premsa complet aquí.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències