Connecteu-vos amb nosaltres

ampliació

Comissió Europea per adoptar 2014 ampliació del paquet

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

informesEl 8 d’octubre, el paquet d’ampliació de 2014 estarà a l’ordre del dia de la reunió de la Comissió. Comprendrà un document estratègic i set informes de progrés sobre els països candidats i els possibles candidats.

Fons

Cada tardor, la Comissió adopta un document estratègic anual que explica la seva política d’ampliació de la UE. El document també inclou un resum dels avenços realitzats durant els últims dotze mesos per cada candidat i candidat potencial.

anunci

L’actual agenda d’ampliació cobreix els Balcans Occidentals i Turquia, amb negociacions amb Islàndia posades en suspens pel govern islandès.

14h30 Conferència de premsa del comissari Füle, disponible a EbS. IP, 7 memòries, 7 informes, una comunicació de la Comissió al Parlament Europeu i al Consell: "Estratègia d'ampliació i principals reptes 2014-2015".

Web de la DG

anunci

Negocis

#EURpower més influent i de confiança que The Guardian, Der Spiegel i Le Monde

publicat

on

L'enquesta anual de la qual són els mitjans de comunicació i els mitjans de comunicació més llegits o vistos per a les notícies sobre temes de la UE - i que es consideren els més influents - es va donar a conèixer a la ComRes / Burson-Marsteller 2017 Enquesta de mitjans de comunicació de la UE sobre el que influeix en els influents.

La directora general de Burson-Marsteller, Karen Massin, i la directora associada de ComRes, Meghan Oliver, van exposar les fonts de notícies i canals de xarxes socials preferits de la Unió Europea utilitzats pels responsables polítics i els responsables polítics de Brussel·les, i com es comparen en influir en les seves decisions.

anunci

L'enquesta va convidar els enquestats a identificar els mitjans de comunicació de la Unió Europea i nacionals que solen llegir o veure, les xarxes socials que utilitzen amb més freqüència i avaluar la influència que aquestes fonts i canals tenen en el seu treball diari.

Reporter de la UE sondejat significativament com a influent a 9%, entre Linked In (12%) i Instagram (7%).

“Per a què serveix el menjar principal Reporter de la UE és que quan es tracta de notícies de la UE, l’enquesta ho demostra Reporter de la UE és més influent (i de confiança) que els títols nacionals com The Guardian, Der Spiegel món.

anunci

"EU Reporter va rebre més vots que aquests tres títols", va dir Dennis Abbot, director gerent de comunicacions de Burson-Marsteller.

"En general, els mitjans de comunicació especialitzats en la cobertura de notícies de la UE, grans o petites, superen els títols nacionals entre els decisors i altres influents de Brussel·les", va dir. "És clar que els responsables polítics volen escoltar les notícies de la font i no a través d'un filtre nacional".

Reporter de la UE era especialment popular com a font de notícies i informació de confiança entre els diputats i altres polítics, tant de les principals notícies en línia com de les xarxes socials.

Pel que fa a l'ús de xarxes socials, els agents d'influència de la UE diuen que fan servir Facebook. Gairebé dos terços (63 percentatge) diuen que l’utilitzen almenys una vegada per setmana, seguit de Twitter YouTube (tots dos 53 percentatge), LinkedIn (37 percent) i Instagram (17 percent).

Les dades destaquen que els eurodiputats en particular afavoreixen Facebook, amb nou de cada deu (93%) que diuen que utilitzen la xarxa almenys una vegada per setmana. POLITICO i la BBC són els mitjans de comunicació més llegits o vistos per part dels responsables polítics i dels formadors d’opinió a Brussel·les - i els lectors d’aquests dos han augmentat des de l’anterior enquesta de mitjans de la UE, publicada el gener de 2016.

Prop de dos terços dels influents de Brussel·les diuen que llegeixen POLÍTIC almenys un cop per setmana. Més de la meitat diuen el mateix sobre la BBC.

Gairebé la meitat dels enquestats van llegir el document Financial Times The Economist. Euronews, que no estava inclosa a l’enquesta anterior, és vist o llegit per més d’un terç dels responsables polítics i els responsables de l’opinió

Parlant en el moment de llançar l'enquesta, Karen Massin va comentar: “La Unió Europea ha estat al centre dels principals esdeveniments polítics i el canvi tumultuós de l'any passat, per la qual cosa no és cap sorpresa veure increments significatius dels lectors entre els mitjans de comunicació de la UE. L’augment de l’ús de mitjans socials per part d’Influencers, especialment a través de YouTube i LinkedIn, és un altre resultat sorprenent. Els resultats subratllen que per fer sentir la vostra veu a la conversa de Brussel·les, heu de pensar integrats i relacionar-vos amb els mitjans de comunicació i les xarxes socials. "

La directora associada de ComRes, Meghan Oliver, va afegir: "Va ser fantàstic tornar a associar-se amb Burson-Marsteller a Brussel·les per entendre la influència dels mitjans de comunicació sobre els influents de Brussel·les. És interessant notar que el nombre de lectors de molts títols ha augmentat aquest any. Al mateix temps, el consum no necessàriament correlacionar-se amb la influència: els lectors per si sols no garanteixen la interacció amb els influents ".

Seguir llegint

ampliació

#Georgia La integració de la UE és lògic, sense Abkhàzia i Ossètia del Sud

publicat

on

georgiàAmb l'Acord d'Associació entre la UE i Geòrgia signat en 2014, el procés d'integració real de Geòrgia sembla haver entrat plenament en vigor, escriu Olga Malik.

D'acord amb el comunicat de premsa de la Comissió Europea, l'Acord d'associació entre la UE i Geòrgia de l'1 de juliol de 2016 Geòrgia i la UE haurien de crear una àrea de lliure comerç profunda i completa (DCFTA), eliminar els aranzels i les quotes duaneres entre si i arribar a viatges sense visats. Tbilisi, de fet, ha mostrat una política d’integració exemplar cap a la UE. Per exemple, Geòrgia va imposar visats per a ciutadans asiàtics i africans, independentment de les possibles pèrdues de la seva indústria turística per la sol·licitud de la UE, el pas que els funcionaris de la UE no van ignorar. Segons el comissari de la UE per a la política veïna, Johannes Hahn, que va parlar a la 13a conferència internacional anual, Georgia's European Way, a Batumi a principis d'aquest estiu "malgrat la votació del Brexit, la UE seguirà compromesa amb els països socis del seu veïnat".

No obstant això, parlant de la integració de Geòrgia a la UE, els diplomàtics i funcionaris de la UE sovint se centren en el dilema territorial de Geòrgia amb Abkhàzia i Osetia del Sud. De fet, ja que no formen part de Geòrgia, aquests territoris constitueixen l'obstacle clau tant per a Brussel·les com per a Tbilisi. A causa de la inestable situació política i econòmica, aquestes autonomies són una altra font d'immigrants "no desitjats" per a la UE. El conflicte militar del 2008 i la necessitat de grans inversions financeres a Abjasia i Osetia del Sud van privar aquests territoris d’un creixement econòmic sostenible. Malgrat la proximitat geogràfica i els vincles històrics, les duanes a les fronteres de Geòrgia amb Abkhàzia i Ossètia del Sud operen de manera limitada, mentre que la majoria de georgians que residien en aquestes autonomies van tornar.

anunci

Després de la signatura de l'Acord d'Associació de Geòrgia va demostrar la seva lleialtat i obediència als requisits de la UE en cada pas del camí: l'estabilitat política; creixement de l'economia, la seguretat social i un entorn propici per al sector privat. No obstant això, per obtenir la mateixa lleialtat de Brussel·les i Washington i per arribar a l'exempció de visats Tbilisi haurà de renunciar als territoris veïns d'Abkhàzia i Ossètia del Sud.

anunci
Seguir llegint

ampliació

#EuroLat: La major integració entre la UE i Amèrica necessària

publicat

on

eurolat_logoL'aprofundiment de la integració de la UE i Amèrica Llatina és la millor manera de respondre als desafiaments comuns, van acordar parlamentaris de tots dos costats de l'Atlàntic en l'obertura de la novena sessió plenària de l'Assemblea Parlamentària Euro-Llatinoamericana (Eurolat), dimarts a Montevideo (Uruguai). La situació econòmica, les relacions comercials entre la UE i Amèrica Llatina i entre les dues regions i de la Xina, la gestió dels fluxos migratoris i la lluita contra el terrorisme també estan a l'agenda.

"La nostra història i la nostra cultura, els nostres valors compartits han d'impulsar per intensificar les nostres relacions polítiques, comercials i de cooperació", va dir Europeu vicepresident del Parlament Antonio Tajani (PPE, IT), a la inauguració del ple. Tajani va assenyalar els canvis geopolítics en curs a Amèrica Llatina, com el procés de pau a Colòmbia i la incertesa institucional al Brasil. Va subratllar les preocupacions europees sobre l'empitjorament de la situació a Veneçuela i el "deteriorament de la qualitat democràtica" a Nicaragua.

En representació de Parlasur (Parlament del Mercosur), que va organitzar la sessió, el seu president  Jorge Taiana (Argentina) va advertir de les forces que resisteixen la integració a la UE-Amèrica Llatina i va destacar que la combinació d'un desenvolupament sostenible, la justícia social, el benestar i la llibertat només és possible si es basa en un procés d'integració robusta.

anunci

"Hem de reunir les nostres debilitats i les nostres fortaleses, no hi ha manera de sortir sense integració", va dir Requião (Brasil), Copresident del component llatinoamericà d'EuroLat. "Les circumstàncies actuals ens obliguen a cooperar (...) d'aquesta manera afavorirem l'equilibri de poder en l'escenari global", va dir. Requião va denunciar els "trucs" utilitzats per expulsar els presidents elegits democràticament, com al Brasil, i va assenyalar que en tots els casos s'havien negat a seguir els dictats neoliberals.

El copresident europeu de Eurolat, Ramón Jáuregui (S&D, ES), va reconèixer la feina feta per l'Assemblea durant els darrers deu anys per enfortir l'aliança estratègica entre les dues regions. Tot i les diferències, va dir, "en cap altre lloc hi ha més convergència de valors i aspiracions". Jáuregui va instar a promoure els acords comercials bilaterals com a eina clau per al desenvolupament. Va esmentar l'acord de pau a Colòmbia i va anunciar que una delegació d'EuroLat hi aniria la setmana següent al país per avaluar la situació i defensar un vot positiu en el pròxim referèndum.

L'expresident d'Uruguai José Mujica, Qui també va assistir a l'obertura, ha lamentat que malgrat els avenços i els recursos disponibles, no es compleixen les necessitats bàsiques d'una gran part de la població mundial. Va criticar a la creixent concentració de capital i ha insistit que els acords comercials han de millorar les condicions de vida de les persones, no només reduir els costos per a les empreses.

anunci

Finalment, el vicepresident d'Uruguai i president interí Raúl Sendic va acordar que la unitat i la integració de la UE i de l'Amèrica Llatina són essencials. "No podem afrontar els reptes actuals per nosaltres mateixos, necessitem integració i unitat, dins i entre els nostres continents", va dir, i va afegir que aquests "han de resoldre els problemes reals dels ciutadans; en cas contrari, fracassaran ".

 

membres de Eurolat reunions fins dijous al "Palau Legislatiu" de Montevideo, la seu del Parlament uruguaià, parlarà de les resolucions sobre el finançament dels partits polítics, les relacions d'ambdues regions amb la Xina, els aspectes comercials de les negociacions UE-Amèrica Llatina, la creació de d'una agenda digital comuna, la lluita contra la pobresa i les oportunitats i desafiaments de gas d'esquist.

 

Altres temes de debat seran la lluita contra la delinqüència organitzada i el terrorisme, la responsabilitat social corporativa i la lluita contra el treball informal i no declarat. Un grup de treball sobre la migració presentarà una recomanació sobre la migració, el desenvolupament i la crisi econòmica.

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències