Connecteu-vos amb nosaltres

agricultura

Agricultura i Pesca del Consell, 13-14 2014 octubre

COMPARTIR:

publicat

on

cc-flickr-kevin-LallierEl Consell d'Agricultura i Pesca del mes d'octubre 2014 tindrà lloc a Luxemburg el 13-14 2014 octubre. La Comissió estarà representada per Afers Marítims i Pesca, Maria Damanaki Comissionat i Comissionat d'Agricultura i Desenvolupament Rural, Dacian Ciolos. Una conferència de premsa es durà a terme al final de les discussions dilluns tarda a la tarda (d'Agricultura) i dimarts migdia (Pesca). Els debats públics i les rodes de premsa poden ser seguits per streaming de vídeo. Durant un dinar oficial, els ministres discutiran temes relacionats amb el marc de política climàtica i energia 2030 abans de la Cimera 23 24-octubre.

Pesca

Possibilitats de pesca del mar Bàltic 2015

Es buscarà un acord polític a la Comissió 3 proposta setembre Per solucionar les possibilitats de pesca de les principals poblacions de peixos comercials al Mar Bàltic per 2015. Aquesta és la primera proposta d'oportunitats de pesca des de l'entrada en vigor de la política pesquera comuna reformada i, per tant, es basa en el millor assessorament científic disponible i segueix la comunicació Sobre oportunitats de pesca publicades al juny.

Atès que algunes de les poblacions de peixos es pesquen ara en nivells sostenibles, la Comissió proposa augmentar el total admissible de captures (TAC) per 12% si es compara amb 2014 a aproximadament tones 629 000. Un increment mitjà per 31% es proposa per a quatre poblacions d'arengada, mentre que es proposen reduccions per a la població occidental, (-48%), l'espasí (-17%) i dues poblacions de salmó (-15%).

Si el Consell adopta els límits de captura proposats per la Comissió, el nombre d'estocs pescats a nivell sostenible (MSY - Maximum Sustainable Yield) es podria duplicar al Bàltic el 2015, passant de tres a sis poblacions, segons els científics.

Les possibilitats de pesca acordades entraran en vigor el gener 1 2015.

anunci

UE / Noruega: Consultes anuals per 2015

Els ministres intercanviaran opinions sobre les properes consultes sobre els acords pesquers entre la UE i Noruega per al 2015. La primera ronda de consultes està previst que tingui lloc a Bergen, Noruega, la setmana del 17 de novembre. Es convidarà al Consell a comentar l'enfocament que ha d'adoptar la UE sobre les poblacions compartides gestionades conjuntament al mar del Nord i Skagerrak (bacallà, eglefino, carbonero, merlà, solla, arengada, verat, gambes, espadín). Els ministres també discutiran l'enfocament de les discussions sobre l'intercanvi de quotes i l'accés recíproc a les aigües dels altres.

reunió anual de ICCAT

Ministres intercanviaran punts de vista abans de la reunió anual de la Comissió Internacional per a la Conservació de la Tonyina Atlàntica (ICCAT) que tindrà lloc a Gènova, Itàlia, del 10 17 de novembre. Les decisions més importants que ICCAT haurà de prendre aquest any en la gestió dels recursos es refereixen oriental i occidental d'aleta blava tonyina, peix espasa del Mediterrani i el llistat. La Comissió proposarà que la UE hauria de seguir l'assessorament científic en totes les discussions d'ICCAT com pels principis de la nova política pesquera comuna.

agricultura

Estratègia 2020 Europa

Com es demana a totes les formacions del Consell de la Presidència italiana, els ministres tindran una discussió sobre fins a quin punt els objectius d'Europa 2020 es poden aconseguir en el sector agrícola. A partir d'aquest moment, s'iniciarà la tasca del Consell Europeu al desembre.

Qüestions internacionals de comerç agrícola

Comissari Ciolos revisarà l'estat de les negociacions comercials internacionals, centrant-se en els acords recentment conclosos, per exemple, amb el Canadà, la regió de l'Àfrica del Sud (SADC) i Equador. També parlarà de les negociacions comercials en curs.

altres assumptes

Pesca

La prohibició russa dels productes pesquers de la UE

La Comissària Damanaki informarà els ministres sobre l'impacte de la prohibició de les importacions de peix i productes de l'aqüicultura adoptades per Rússia, i esbossarà les mesures adoptades fins al moment i els possibles passos a seguir. Des de l'entrada en vigor de la prohibició de 7 2014 agost, la Comissió ha estat l'avaluació de la magnitud de les conseqüències de la prohibició i ha estat treballant amb els Estats membres per supervisar la situació i trobar possibles solucions quan sigui necessari.

agricultura

prohibició russa d'importació de productes agrícoles de la UE

El Consell escoltarà 3 diferents actualitzacions relatives a les mesures russes. En primer lloc, el Comissari Ciolos proporcionarà una Comissió Actualització sobre la situació del mercat de la UE en els diferents sectors i les mesures sol·licitades per afrontar l'impacte d'aquesta prohibició, en particular des del debat del Consell al setembre. El Estats del Bàltic posarà en relleu els problemes que estem presenciant en l'actualitat en el mercat lacti. Polònia També exposarà la seva posició respecte a les possibles respostes a les dificultats del mercat.

Consell Internacional de l'Oli d'Oliva (COI)

La Comissió actualitzarà els ministres sobre l'estat de joc per a la renovació dels estatuts d'aquesta organització amb seu a Madrid, que expira a finals d'any.

salut

Comissari Ciolos (en nom del Comissari de Salut Tonio Borg) actualitzarà els ministres en l'estat de la situació pel que fa a la Febre porcina africana - Amb els casos detectats a Letònia, Lituània i Polònia.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències