Connecteu-vos amb nosaltres

EU

La Comissió adopta un paquet d'infraccions mensuals

COMPARTIR:

publicat

on

Justícia-2El dijous 16 octubre 2014, la Comissió Europea adoptarà el seu paquet mensual d'infraccions. Aquestes decisions cobreixen tots els estats membres i la majoria de les polítiques de la UE i tracten de fer complir el dret de la UE a tot Europa en interès dels ciutadans i de les empreses.

Article 258 del Tractat de Funcionament de la Unió Europea (TFUE) confereix a la Comissió la facultat d'emprendre accions legals contra un Estat membre que no compleixi amb les seves obligacions en virtut del dret de la UE.

Hi ha tres etapes successives: La carta d'emplaçament, dictamen motivat i el recurs al Tribunal de Justícia.

Si, malgrat la decisió, un estat membre encara no actua, la Comissió podrà obrir un altre cas d'infraccions en virtut de l'article 260 del TFEU. Després d’un únic avís escrit, la Comissió pot remetre un estat membre a la Cort i pot proposar que el Tribunal imposi sancions financeres en funció de la durada i la gravetat de la infracció i de la mida de l’Estat membre.

Un memo complet de totes les referències i opinions raonades, IP específics de cada referència i una nota sobre el procediment estaran disponibles el dia en ràpid.

Per obtenir més informació sobre les infraccions, feu clic aquí.
En el procediment d'infracció en general: MEMO / 12 / 12

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències