Connecteu-vos amb nosaltres

Negocis

"Regulació intel·ligent a la UE: basant-se en una base forta": conferència i informe final sobre la reducció de la càrrega administrativa

COMPARTIR:

publicat

on

comptabilitat greuEl 14 d’octubre de 2014, la Comissió convida les parts interessades i els experts a examinar els assoliments i els reptes persistents en el camp de la regulació intel·ligent, la reducció de la càrrega administrativa i una millor implementació de la legislació de la UE a tot Europa. Amb aquesta finalitat s’organitzarà una conferència important amb la participació del president de la Comissió Europea, José Manuel Barroso, i del president del grup d’alt nivell sobre càrregues administratives, el doctor Edmund Stoiber i altres membres del grup d’alt nivell. Durant l’acte es presentarà l’informe final del grup d’alt nivell sobre les càrregues administratives.

La regulació intel·ligent és important per al creixement econòmic i l’ocupació a Europa. La Comissió vol facilitar la vida dels ciutadans i de les empreses centrant la legislació de la UE en aquelles qüestions que es tractin millor a nivell europeu, tot fent-la més lleugera, senzilla i menys costosa. La reducció de la càrrega administrativa és un pilar important de l’agenda de regulació intel·ligent, juntament amb la simplificació, les avaluacions d’impacte i l’avaluació.

El programa REFIT de la Comissió sobre l'aptitud i el rendiment reguladors és el punt central de tots els esforços de regulació intel·ligent.

El Grup d’alt nivell sobre càrrega administrativa continuarà la seva feina fins al 31 d’octubre de 2014 (és a dir, finalització del mandat de l’actual Comissió). Fins ara, dos grups d’alt nivell sobre millor regulació i càrregues administratives han donat suport a la Comissió en la implementació de la seva agenda de regulació intel·ligent. El 14 de juny de 2014, la Comissió va suggerir que, en el futur, aquest suport i coneixements es poguessin combinar de manera més útil en un sol grup, amb un mandat revisat per avaluar l’impacte de la regulació de la UE sobre el terreny als estats membres.

La conferència tindrà lloc de 10 a 13h a l'edifici Carlemany, 170 de la Rue de la Loi / Wetstraat, Brussel·les.

Un punt de premsa del president Barroso i el doctor Stoiber conclouran la conferència. Hora: 12h45, lloc: racó VIP a l’edifici Berlaymont). EbS serà cobrint l'esdeveniment. També hi haurà una reproducció en directe a pàgina web del congrés.

El REFIT programes.

anunci

Lloc web del Grup d’alt nivell sobre càrregues administratives i Preguntes i Respostes.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències