Connecteu-vos amb nosaltres

EU

La tracta d'éssers humans 2010 2014-: L'eradicació del tràfic d'esclaus

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

photo_verybig_164171Durant els anys 2010-2012, 30,146 estats membres van registrar víctimes del tràfic d'éssers humans. Darrere d'aquest número són tragèdies humanes, esperances trencades i destruïdes plans per a una vida millor. Durant el mateix període, es van reportar els processaments 8,551 contra els traficants de tota la UE. 80% de les víctimes del tràfic són dones, i més dels nens víctimes 1,000 es van registrar com els tracta amb fins d'explotació sexual. Aquestes dades són part de un informe estadístic sobre les víctimes i els autors del tràfic a conèixer avui per la Comissió Europea. Un informe mostra també que s'han dut a terme moltes mesures concretes contra aquesta greu violació dels drets humans durant 2010-2014, com ara una millor cooperació amb la societat civil, i les directrius emeses a les autoritats frontereres i altres parts interessades sobre com identificar millor a les víctimes.

Amb motiu de la 8th Dia de la UE contra el tràfic de persones a 18 Octubre 2014, tComissió que és avui dia fer un balanç dels esforços coordinats que s'han fet durant el mandat de la Comissió Europea 2010 2014-cap a l'objectiu d'eradicar la tracta de persones. Amb l'aprovació de la UE Directiva contra el tràfic A 2011, els tribunals d'arreu d'Europa estan jutjant delictes relacionats amb la tracta de persones com a greus, amb penes de presó comuns i els països de la UE estan obligats a prestar el suport adequat a les víctimes. A més, a la UE, l'Estratègia 2012-2016 sobre Tràfic d'éssers humans, la Unió Europea ha establert mesures concretes i pràctiques de 40 contra la tracta d'éssers humans, posant l'avantguarda en la protecció i els drets de les víctimes.

La Comissió Europea presenta avui un mitjà termini reportar de l'estratègia 2012 2016-UE, Acompanyat pel informe estadístic Sobre víctimes i traficants per als anys 2010-2012. La Comissió també informa sobre l'ús de la Directiva de permisos de residència a les víctimes fora de la UE del tràfic de persones.

anunci

El comissari d'Afers d'Interior, Cecilia Malmström, va dir: "Quan vaig assumir el càrrec com a comissari responsable d'Afers Interns fa gairebé cinc anys, una de les meves principals prioritats era treballar per eradicar la trata d'éssers humans. Aleshores, l'eradicació de la trata no era una prioritat a l'agenda política i hi havia una actitud laxa envers el crim a molts països. Avui podem estar orgullosos del que s’ha aconseguit per evitar aquest tràfic d’esclaus del nostre temps. Hem passat de les paraules a l’acció real. Hem de continuar la nostra feina incansablement, a Europa i més enllà de la nostra Ho devem a les dones, homes, noies i nois que, mentre parlem, són mantinguts en contra de la seva voluntat i explotats en condicions horribles. Totes les víctimes del tràfic de persones són víctimes de massa ".

Estratègia UE 2012-2016: Treballar per eradicar la tracta d'éssers humans

Dur a terme les accions concretes de l'Estratègia 2012 2016-UE sobre el tràfic d'éssers humans està en marxa. S'ha realitzat una gran quantitat de treball a nivell de la UE Per arribar a l'arrel del problema, Amb iniciatives dirigides a:

anunci
 • Millor identificar les víctimes: directrius expedida a Autoritats i altres grups d'interès Sobre la identificació de les víctimes de la tracta d'éssers humans, en particular per als guàrdies fronterers i els serveis consulars.

 • Comprometre i cooperar estretament amb la societat civil: la creació de la Plataforma de la Societat Civil de la UE contra el tràfic d'éssers humans i la direcció de la Plataforma de centenars d'organitzacions de la societat civil que treballen sobre el tràfic d'éssers humans.

 • Augmentar el coneixement sobre el fenomen: el llançament d'estudis sobre la jurisprudència sobre l'explotació laboral, l'avaluació de les iniciatives de prevenció i sobre els nens com a grup d'alt risc.

 • Millor informar les víctimes dels seus drets: directrius expedida a tots els estats membres sobre els drets de les víctimes del tràfic d'éssers humans de la UE.

 • Millor ajudar i protegir els nens com especialment vulnerables: Instruccions per a autoritats i altres grups d'interès - "Tutela per a nens privats de cura parental".

 • Fer ple ús de les agències de la UE que treballen en el tema del tràfic d'éssers humans.

 • Reforça la cooperació amb països no comunitaris: la implementació del 2009 Orientat a l'Acció Paper Sobre l'enfortiment de la dimensió exterior de la UE de la tracta d'éssers humans.

Recollida de dades: algunes troballes clau

Avui dia, la Comissió Europea publica el segon document de treball en l'àmbit de la UE en les estadístiques sobre el tràfic d'éssers humans, que abasta els anys 2010, 2011 i 2012. Aquesta és l'única recopilació de dades estadístiques existents a nivell de la UE sobre el tràfic d'éssers humans. Fomentar el progrés s'ha aconseguit pel que fa a la disponibilitat de les dades, però el document de treball també apunta a una necessitat de seguir millorant. El document de treball no mesura la magnitud del tràfic d'éssers humans, que proporciona dades només en les víctimes i tractants que hagin estat en contacte amb les autoritats i actors a nivell nacional.

Víctimes

 1. 30,146 víctimes es van registrar als estats membres 28 al llarg dels tres anys 2010-2012. Les autoritats dels Estats membres són cada vegada millors per identificar i posar-se en contacte amb les víctimes de la tracta.

 2. 80% de les víctimes registrades eren dones.

 3. 16% de les víctimes eren nens registrats.

 4. Més de 1 000 nens víctimes van ser registrats com a tràfics per explotació sexual.

 5. 69% de víctimes registrades van ser víctimes d'explotació sexual.

 6. 95% de les víctimes d'explotació sexual registrats eren dones.

 7. 71% de les víctimes registrades d'explotació laboral eren de sexe masculí.

 8. 65% de les víctimes registrades eren ciutadans de la UE.

Traficants

 1. Durant els tres anys 8,551-2010, els estats membres van informar els acusaments de 2012 sobre tràfic d'éssers humans.

 2. Durant 70% dels traficants eren homes. Aquest és el cas dels sospitosos, els processaments i traficants condemnats.

 3. Els Estats membres van denunciar 3 condemnes per tràfic d'éssers humans durant els tres anys.

La protecció de les víctimes: L'emissió de permisos de residència a protegir les víctimes fora de la UE alhora que permet la seva cooperació amb les autoritats

En una Comunicació separada també publicat avui, la Comissió informes sobre l'aplicació de Directiva 2004 / 81 / CE que regula la concessió d'un permís de residència a les víctimes no comunitaris del tràfic que cooperin amb les autoritats per a la investigació i l'enjudiciament dels traficants.

Les xifres disponibles mostren que la possibilitat d’emetre permisos de residència temporals a les víctimes no pertanyents a la UE està actualment infrautilitzada. Per exemple, el 2012 només es van concedir 1 124 primers permisos de residència a la UE a les víctimes que van cooperar amb les autoritats, mentre que per aquell mateix any 23 estats membres van registrar 2,171 ciutadans extracomunitaris com a víctimes de tràfic.

La Comissió seguirà col·laborant amb els estats membres per assegurar la plena i correcta de la legislació i facilitar l'intercanvi de bones pràctiques, com les avaluacions de risc individuals per a totes les víctimes, abans i durant la seva cooperació.

Més informació

estadística completa reportar sobre el tràfic d'éssers humans 2010-2012
Mitjà reportar A l'Estratègia de la UE sobre el tràfic d'éssers humans de la 2012-2016
comunicació sobre l'aplicació de la Directiva 2004 / 81 / CE relativa als permisos de residència a les víctimes fora de la UE del tràfic de persones.
infografia
De Cecilia Malmström
Seguiu Comissionat Malmström en Twitter
Lloc web de la UE contra la lluita contra el tràfic
DG Afers d'Interior
Seguiu la Direcció General d'Afers Interiors de Twitter

Seguir llegint
anunci

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències