Connecteu-vos amb nosaltres

EU

delegacions del Parlament Europeu elegeix els seus oficines

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

246377_10154935179325107_10154935178455107_5878_2482_bLes delegacions del Parlament Europeu, els òrgans oficials que mantenen i desenvolupen els seus contactes amb tercers països, han elegit els seus presidents i vicepresidents. Les composicions de les delegacions reflecteixen la composició política de la Cambra. Les delegacions també estan obligades a representar les opinions expressades pel Parlament en el seu conjunt.

A continuació trobareu la composició de les oficines de les delegacions:

DELEGACIÓ PRESIDENT 1r VICEPRESIDENT 2n VICEPRESIDENT
Delegació per a les relacions amb el Consell Legislatiu Palestí (DPLC) Martina ANDERSON (GUE / NGL, Regne Unit) Marita ULVSKOG (S&D, SE) Margrete AUKEN (Verds / ALE, DK)
Delegació per a les relacions amb els països del Mercosur (DMER) Francisco ASSIS (S&D, PT) Pablo IGLESIAS (GUE / NGL, ES) Elisabetta GARDINI (PPE, IT)
Delegació per a les relacions amb el Parlament Panafricà (DPAP) Michael GAHLER (PPE, DE) Fredrick FEDERLEY (ALDE, SE) Maria HEUBUCH (Verds / EPT, DE)
Delegació per a les relacions amb la República Federativa del Brasil (D-BR) Paulo RANGEL (PPE, PT) Antonio MARINHO E PINTO (ALDE, PT) Carlos ZORRINHO (S&D, PT)
Delegació per a les relacions amb els països del Mashreq (DMAS) Marisa MATIAS (GUE / NGL, PT) Ramona Nicole MANESCU (PPE, RO) Gilles PARGNEAUX (S&D, FR)
Delegació per a les relacions amb els països de la Comunitat Andina (DAND) Luis de GRANDES PASCUAL (PPE, ES) Tania GONZALEZ PENAS (GUE / NGL, ES) Izaskun BILBAO BARANDICA (ALDE, ES)
Delegació per a les relacions amb Austràlia i Nova Zelanda (DANZ) Michael THEURER (ALDE, DE) Axel VOSS (PPE, DE) Jacqueline FOSTER (ECR, Regne Unit)
Delegació per a les relacions amb els països del Magrib i la Unió del Magrib Àrab (DMAG) Antonio PANZERI (S&D, IT) Tokia SAÏFI (PPE, FR) Fernando MAURA BARANDIARAN (ALDE, ES)
Delegació a la Comissió Parlamentària Mixta UE-Mèxic (D-MX) Teresa JIMENEZ-BECERRIL (PPE, ES) Pina PICIERNO (S&D, IT) José BLANCO LOPEZ (S&D, ES)
Delegació per a les relacions amb la península àrab (DARP) Michèle ALLIOT-MARIE (PPE, FR) Alessia MOSCA (S&D, IT) Salvatore CICU (PPE, IT)
Delegació a la Comissió Parlamentària Mixta UE-Xile (D-CL) Constanze KREHL (S&D, DE) Renate WEBER (PPE, RO) Eleonora FORENZA (GUE / NGL, IT)
Delegació a la Comissió Parlamentària Mixta UE-Turquia (D-TR) Manolis KEFALOGIANNIS (PPE, EL) Miltos KYRKOS (S&D, EL) Takis HADJIGEORGIOU (GUE / NGL, CY)
Delegació per a les relacions amb l'Iraq (D-IQ) David CAMPBELL BANNERMAN (ECR, Regne Unit) Brian HAYES (PPE, IE) Javier COUSO PERMUY (GUE / NGL, ES)
Delegació per a les relacions amb Sud-àfrica (D-ZA) Hans VAN BAALEN (ALDE, NL) Boris ZALA (S&D, SL) Sabine VERHEYEN (PPE, DE)
Delegació per a les relacions amb els països del sud d'Àsia (DSAS), Jean LAMBERT (Verds / EPT, Regne Unit) Ian DUNCAN (ECR, Regne Unit) Richard HOWITT (S&D, Regne Unit)
Delegació a la Comissió Parlamentària Mixta Unió Europea-Antiga República Iugoslava de Macedònia (D-MK) Alojz PETERLE (EPP, SL) Sergei STANISHEV (S&D, BG) Angel DZHAMBAZKI (ECR, BG)
Delegació per a les relacions amb Suïssa, Islàndia i Noruega (SIN) i a la Comissió Parlamentària Mixta de l'Espai Econòmic Europeu (EEE) (DEEA) Jørn DOHRMANN (ECR, DK) Anna HEDH (S&D, SE) Marit PAULSEN (ALDE, SE)
Delegació per a les relacions amb el Japó (D-JP) Petr JEZEK (ALDE, CZ) Romana TOMC (PPE, SL) Karin KADENBACH (S&D, AT)
Delegació al Consell Parlamentari d'Estabilització i Associació UE-Sèrbia (D-RS) Eduard KUKAN (PPE, SK) Paul TANG (S&D, NL) Igor ŠOLTES (Verds / EFA, SL)
Delegació a la Comissió Parlamentària de Cooperació UE-Rússia (D-RU) Othmar KARAS (PPE, AT) Liisa JAAKONSAARI (S&D, FI) Jiri MASTALKA (GUE / NGL, CZ)
Delegació al Consell Parlamentari d'Estabilització i Associació UE-Montenegro (D-ME) Anneliese DODDS (S&D, Regne Unit) Mairead McGUINNESS (PPE, IE) Iliana IOTOVA (S & А, BG)
Delegació per a les relacions amb Bielorússia (D-BY) Bogdan ZDROJEWSKI (PPE, PL) Andrejs MAMIKINS (S&D, LT) Valdemar TOMASEVSKI (ECR, LT)
Delegació per a les relacions amb Bòsnia i Hercegovina i Kosovo (DSEE) Tonino PICULA (S&D, RRHH) Dubravka ŠUICA (PPE, RRHH) Ulrike LUNACEK (Verds / ALE, AT)
Delegació per a les relacions amb el Canadà (D-CA) Bernd KÖLMEL (ECR, DE) Godelieve QUISTHOUDT-ROWOHL (PPE, DE) Glenis WILLMOTT (S&D, Regne Unit)
Delegació per a les relacions amb Israel (D-IL) Fulvio MARTUSCIELLO (PPE, IT) Olga SEHNALOVA (S&D, CZ) Bastiaan BELDER (ECR, NL)
Delegació per a les relacions amb l'Índia (D-IN) Geoffrey VAN ORDEN (ECR, Regne Unit) Neena GILL (S&D, Regne Unit) Cora VAN NIEUWENHUIZEN (ALDE, NL)
Delegació per a les relacions amb els països del sud-est asiàtic i l'ASEAN: l'Associació de Nacions del Sud-est Asiàtic (DASE) Werner LANGEN (PPE, DE) Marc TARABELLA (S&D, BE) Jeroen LENAERS (PPE, NL)
Delegació per a les relacions amb la península de Corea (DKOR) Nirj DEVA (ECR, Regne Unit) Paul RÜBIG (PPE, AT) Nedzhmi ALI (ALDE, BG)
Delegació per a les relacions amb l'Afganistan (D-AF) Petras AUSTREVICIUS (ALDE, LT) Eva JOLY (Verds / EPT, FR) Lars ADAKTUSSON (PPE, SV)
Delegació per a les relacions amb l'Iran (D-IR) Janusz LEWANDOWSKI (PPE, PL) Connie ERNST (GUE / NGL, DE) Alessandra MORETTI (S&D, IT)
Delegació a les comissions parlamentàries de cooperació UE-Kazakhstan, UE-Kirguizistan i UE-Uzbekistan, i per a les relacions amb Tadjikistan, Turkmenistan i Mongòlia (DCAS) Iveta GRIGULE (NI, LV) Gabrielus LANDSBERGIS (PPE, LT) Tatjana ZDANOKA (Verds / EPT, LV)
Delegació per a les relacions amb la República Popular de la Xina (D-CN) Jo LEINEN (S&D, DE) Reinhard BÜTIKOFER (Verds / ALE, DE) Frank ENGEL (PPE, LU)
Delegació al Consell Parlamentari d'Estabilització i Associació UE-Albània (D-AL) Monica Luisa MACOVEI (PPE, RO) Elena SCHLEIN (S&D, IT) Ivan JAKOVCIC (ALDE, HR)
Delegació per a les relacions amb els països d'Amèrica Central (DCAM) Sofia SAKORAFA (GUE / NGL, EL) Gabriel MATO (PPE, ES) Caterina CHINNICI (S&D, IT)
Delegació a la Comissió Parlamentària CARIFORUM-UE (DCAR) Boleslaw PIECHA (ECR, PL) Serà elegit el dia 6/11/2014 Maurice PONGA (PPE, FR)
Delegació per a les relacions amb els Estats Units (D-US) David McALLISTER (PPE, DE) Jeppe KOFOD (S&D, DK) Marietje SCHAAKE (ALDE, NL)
Delegació a les comissions parlamentàries de cooperació UE-Armènia, UE-Azerbaidjan i UE-Geòrgia (DSCA) Sajjad KARIM (ECR, Regne Unit) Elisabeth KOSTINGER (PPE, AT) Antanas GUOGA (ALDE, LT)
Delegació a la Comissió Parlamentària de Cooperació UE-Moldàvia (D-MD) Andi-Lucian CRISTEA (S&D, RO) Dawid Bohdan JACKIEWICZ (ECR, PL) Michal BONI (PPE, PL)
Delegació a la Comissió Parlamentària de Cooperació UE-Ucraïna (D-UA) Andrej PLENKOVIĆ (PPE, RRHH) Tibor SZANYI (S&D, HU) Kaja KALLAS (ALDE, ET)

Composició de les oficines de les assemblees parlamentàries multilaterals:

anunci
  Delegació a l'Assemblea Parlamentària ACP-UE Delegació a l'Assemblea Parlamentària de la Unió per la Mediterrània Delegació a l'Assemblea Parlamentària Euronest Delegació per a les relacions amb l'Assemblea Parlamentària de l'OTAN Delegació a l'Assemblea Parlamentària Euro-Llatinoamericana
CADIRA Louis MICHEL (ALDE, BE) Martin SCHULZ (S&D, DE) Heidi HAUTALA (Verds / ALE, FI) Eva KAILI (S&D, EL) Ramón JÁUREGUI ATONDO (S + D, ES)
1r VICEPRESIDÈNCIA Michèle RIVASI (Verds / EPT, FR) Zigmantas BALČYTIS (S&D, LT) Arnaud DANJEAN (PPE, FR)
2a VICEPRESIDÈNCIA João FERREIRA (GUE / NGL, PT) Ryszard CZARNECKI (ECR, PL) Georgios KYRTSOS (PPE, EL)
3r VICEPRESIDÈNCIA Kashetu KYENGE (S&D, IT) Andrea BOCSKOR (PPE, HU)
4a VICEPRESIDÈNCIA Renaud MUSELIER (PPE, FR) Rolandas PAKSAS (EFDD, LT)
5a VICEPRESIDÈNCIA Daniel HANNAN (ECR, Regne Unit)
6a VICEPRESIDÈNCIA Louis-Joseph ANSCOUR (S&D, FR)
7a VICEPRESIDÈNCIA Piernicola PEDICINI (EFDD, IT)
8a VICEPRESIDÈNCIA Andrzej DUDA (ECR, PL)
9a VICEPRESIDÈNCIA Fernando RUAS (PPE, PT)
10a VICEPRESIDÈNCIA Javier NART (ALDE, ES)
11a VICEPRESIDÈNCIA Juan Fernando LÓPEZ AGUILAR (S&D, ES)
12a VICEPRESIDÈNCIA Jadwiga WIŚNIEWSKA (ECR, PL)

 

REF. : 20141024IPR76218

anunci

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències