FUW adverteix propietaris de cavalls que estar atent a Sycamore assassí

Cavalls pasturantUnió de Pagesos de Gal·les (FUW) està advertint als propietaris de cavalls a estar atents als seus animals amb símptomes de debilitat muscular o la rigidesa, els símptomes de còlic, sudoració o tremolors, que podria ser una indicació Atípic Myopothy - una condició temporal associat a la llavors de l'arbre del sicòmor (Acer pseudoplatanus).

"Hi ha hagut un augment de casos reportats en tot el Regne Unit i, encara que no existeix una cura i una taxa de mortalitat superior al 75 per cent, el diagnòstic precoç de la malaltia significa que els tractaments simptomàtics de la teràpia intravenosa de líquids, analgèsics i antiinflamatoris poden ajudar a recuperació ", va dir el director adjunt de la unió de la política agrícola Rhian Nowell-Phillips.

El nombre de casos ha augmentat significativament en l'últim any - a causa dels forts vents i les inundacions de dispersió de les llavors al llarg i ample i un bon estiu - ha vist una gran quantitat de la "helicòpter" distintiu llavors de manera que pot dispersar sobre una àrea àmplia.

"Els veterinaris estan aconsellant que si es troben en les llavors del sicòmor intent pastures cavall i voltar els arbres durant la primavera i la tardor i l'alimentació complementària s'ha de posar a disposició", va afegir la Sra Nowell-Phillips.

La malaltia ha estat reconeguda durant diversos anys, però la causa només es va identificar l'any passat després d'un estudi publicat a Equine Veterinary Journal. Es va trobar que l'àcid tipus Myophoty Equine es desencadena alimentant llavors i plantules de sicómor, que contenen una toxina anomenada Hypoglycin-A.

etiquetes: , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, agricultura, EU, EU