Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Avui (4 de novembre) al Parlament Europeu

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

20120124PHT36092_originalEls eurodiputats debaten la cimera energètica de la UE amb Juncker i Van Rompuy

Els eurodiputats en l’anomenada reunió oberta de la Conferència de Presidents debatran sobre els resultats de la Cimera de la UE del 23 al 24 d’octubre sobre polítiques climàtiques i energètiques, la situació econòmica i laboral i les relacions externes. Als eurodiputats se'ls unirà el president del Consell Europeu, Herman Van Rompuy, per al seu últim informe del Consell de la UE, i el president de la Comissió, Jean-Claude Juncker, que compareixerà al Parlament per primera vegada des que la seva Comissió va assumir el càrrec. @EuroParlPress #clima #energia #euco @euHvR @JunckerEU Temps: 14h30; Lloc: József Antall, sala 2Q2

Canvi climàtic / IPCC

anunci

Rajendra Pachauri, presidenta del Grup Intergovernamental sobre Canvi Climàtic (IPCC), presentarà les conclusions del cinquè informe d’avaluació de l’IPCC al comitè científic i tecnològic del Parlament Europeu STOA. La reunió, a la qual també assistirà el comissari Carlos Moedas, començarà a les 17: 00. Abans de la presentació, el vicepresident del Parlament Europeu, Mairead McGuiness, celebrarà una conferència de premsa conjunta amb el Sr. Pachauri a 16h a l'edifici Paul-Henri Spaak, sala Anna Politkovskaya (0A050).

Podeu seguir la roda de premsa en directe EP Live. @EP_Environment #IPCC #McGuiness #Pachauri

Temps: 17h Lloc: Paul-Henri Spaak, habitació 3C50

anunci

Els eurodiputats debaten el procés de pau de Colòmbia amb el president Santos

Els eurodiputats del Comitè d'Afers Exteriors i el president de Colòmbia, Juan Manuel Santos Calderón, debatran el seu procés de pau amb les FARC. És probable que també s’elevi la exempció de visat de la UE per als ciutadans colombians. Abans d'aquesta reunió, el president Santos es reunirà amb el president del PE, Martin Schulz, seguit d'un punt de premsa a 16: 00 a l'edifici Paul-Henri Spaak, 9th pis. Podeu seguir el punt de premsa en directe EBS EP Live. El material audiovisual professional estarà disponible ràpidament aquí.

@EP_ForeignAff #Colombia Time: 16: 30; Lloc: József Antall, sala 4Q1

Debat sobre l'EI amb el cap del Consell de Seguretat Nacional dels kurds iraquians

Els eurodiputats del Comitè d'Afers Exteriors debatran el mortal conflicte amb l '"Estat Islàmic" (EI) i la necessitat de la reconciliació política a l'Iraq amb Masrour Barzani, cap del Consell de Seguretat Nacional dels kurds iraquians.

@EP_ForeignAff #IS, #Iraq #Kurds #Barzani Time: 10h15; Lloc: József Antall, sala 2Q2

En breu

  • La Comissió de Control Pressupostari votarà l'alliberament de 8.8 milions d'euros per ajudar els treballadors acomiadats a Grècia i a Irlanda

Mireu debats, votacions i rodes de premsa a EPLive

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 2.25 milions d’euros en prefinançament a Alemanya

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 2.25 milions d'euros a Alemanya en prefinançament, equivalent al 9% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (RRF). Això correspon a l'import de prefinançament sol·licitat per Alemanya en el seu pla de recuperació i resiliència. El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla d’Alemanya de recuperació i recuperació. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments en funció de la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla d'Alemanya de recuperació i recuperació.

El país haurà de rebre 25.6 milions d’euros en total, totalment constituïts per subvencions, durant la vida del seu pla. El desemborsament es produeix després de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres. El pla alemany forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resistència i la cohesió a les nostres societats. Hi ha disponible un comunicat de premsa complet aquí.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències