Connecteu-vos amb nosaltres

Discapacitat

La Comissió Europea millora l'accés als viatges amb mobilitat reduïda al ferrocarril

COMPARTIR:

publicat

on

bpcBKAaT4m5MEG4PqzpvtWhwG0gh9su2_Ri7gw4qWGG7TFQZJw-tscs0-chOhzqi2aFSlbOtTOSH52FeDPsyv4MmDxig7viHk6bxvhpTQMN0=s0-d-e1-ftLes noves normes seran aplicables a partir de gener de 2015 a tota la xarxa ferroviària europea. Així, més ciutadans amb discapacitat i mobilitat reduïda podran agafar el tren en millors condicions.

La Comissió adoptarà al mateix temps un conjunt complet de STI revisades. Aquestes noves normes simplificaran els requisits tècnics del ferrocarril i els estendran a tot el sistema ferroviari de la UE. Això tindrà altres avantatges, com ara facilitar la circulació de trens per tota la UE i simplificar la legislació per a la indústria i l'administració.

El rerefons

Les especificacions tècniques d’interoperabilitat (TSI) s’adopten d’acord amb les normes d’interoperabilitat (Directiva 2008/57 / CE) i defineixen les normes tècniques i operatives que s’han de complir per garantir que els trens puguin circular per tot Europa sense problemes tècnics i compleixen els requisits essencials (seguretat, fiabilitat i disponibilitat, salut, protecció del medi ambient, compatibilitat tècnica i accessibilitat).

Les ETI cobreixen tots els aspectes dels sistemes ferroviaris, com ara infraestructures, energia, material mòbil, operacions de trànsit i aplicacions telemàtiques per a viatgers i serveis de mercaderies. Aquestes millores en l’accessibilitat també s’adiuen amb els objectius del Reglament (CE) 1371/2007 sobre drets i obligacions dels viatgers ferroviaris i, en particular, les seves disposicions sobre els drets d’accés i assistència de les persones amb discapacitat i les persones amb mobilitat reduïda quan viatgen en ferrocarril. .

Web de la Direcció General de Mobilitat i Transports

 

anunci

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.
anunci

Tendències