Connecteu-vos amb nosaltres

EU

IOM escales d'operacions per respondre a crisi de l'Iraq

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

iq20141107-1Quan s’acosta l’hivern, el Organització Internacional per a les Migracions (OIM) està ampliant les operacions per proporcionar assistència oportuna a milers de desplaçats interns (desplaçats interns) a l'Iraq. Mentre es proporciona assistència a tot el país, la màxima prioritat se centra actualment al centre i al nord de l'Iraq, on viu el major nombre de desplaçats interns i on l'hivern és més fred.

L’OIM augmenta el nombre dels seus equips d’avaluació i resposta ràpida (RART) per respondre a l’expansió de la població desplaçada i les seves necessitats creixents. El nombre total de personal de RART s’incrementa de 55 a més de 120 a tot el país. Els RART estan presents a les 18 governacions per fer avaluacions i distribuir articles de socors.

La matriu de seguiment de desplaçaments (DTM) més recent de l’OIM, que cobreix el període fins a finals d’octubre, va identificar prop d’1.9 milions de desplaçats interns a tot el país. El desplaçament està en curs a diverses governacions del nord, centre i centre nord.

anunci

Des del gener de 2014, l'OIM ha distribuït més de 50,000 kits de productes no alimentaris (NFI) familiars en resposta a la crisi actual. S'han distribuït kits a les 18 governacions.

Actualment, l’OIM distribueix kits i tendes d’hivern NFI per preparar els desplaçats interns per a temperatures gèlides. Des de l'11 d'octubre, s'han distribuït més de 14,000 kits hivernats a deu governacions. També s’han lliurat unes 500 tendes d’hivern a les persones desplaçades internes que viuen en edificis inacabats i assentaments informals als districtes del nord.

Els nivells actuals de finançament permetran a l'OIM proporcionar 27,000 kits NFI familiars i 12,000 tendes de campanya addicionals. Es busca més finançament per satisfer les necessitats d’abric dels desplaçats interns a tot el país.

anunci

Haider, pare de vuit persones, la família del qual recentment va ser desplaçada a Summel, a la regió del Kurdistan de l'Iraq, va dir: “Vam arribar aquí fugint per salvar-nos la vida. Ens preocupa la nostra propietat a Sinjar i temem que molts edificis hagin estat destruïts. Tornarem a Sinjar quan sigui segur, però, fins aleshores, haurem de romandre aquí i aprofitar al màxim el que tenim. Rebem menjar de les autoritats locals i de les ONG locals, però ens preocupa molt el fort vent i la pluja que comportarà l’hivern. La tenda que l'OOM va proporcionar ens ajudarà a fer front a les dures condicions i a les baixes temperatures, però necessitem tot el suport que puguem obtenir ".

Thomas Lothar Weiss, cap de missió de l'OIM a l'Iraq, va dir: "Les persones desplaçades necessiten ajuda immediata per satisfer les seves necessitats bàsiques d'acolliment i benestar. Per a les famílies desplaçades, aconseguir kits NFI fa una gran diferència: significa que els destinataris dormen en un matalàs en lloc de terra, i tenen un escalfador per mantenir-se calent. Obtenir una tenda de campanya significa protecció crítica contra els elements. L’OIM intensifica els seus esforços, però les necessitats superen amb escreix el nostre finançament actual. A mesura que les xifres de desplaçaments continuen augmentant, la comunitat internacional ha de respondre en conseqüència ".

Com a part de l’equip de països humanitaris de l’ONU, el 2014-2015 l’OIM té l’objectiu d’assistir 750,000 desplaçats interns afectats per la crisi actual a l’Iraq. Els requisits de finançament de l'OIM a l'Iraq són de 295.5 milions de dòlars. Actualment, només s’aplica el 27% de l’apel·lació de l’OIM a Iraq, que forma part del pla estratègic de resposta de les Nacions Unides

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències