Connecteu-vos amb nosaltres

EU

reclamacions pendents de pagament s'enfonsen negociacions sobre el pressupost de la UE

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Consell-de-la-Europea-UnonEl Parlament vol reduir la creixent pila de factures pendents de pagament, mentre que la proposta del Consell, posat de manifest en l'últim dia de les negociacions sobre el pressupost, només agreuja la crisi de pagaments, van dir els eurodiputats pressupost després de les discussions de conciliació entre els estats membres i el Parlament es van trencar dilluns a la nit (17 De novembre). Ara, la Comissió presentarà un nou projecte de pressupost.

"Hem de tenir una resposta concreta al problema insuportable de les factures impagades que s'acumulen en els escriptoris de la Comissió. Això posa en perill la credibilitat de l'autoritat de la UE i alimenta els arguments de euroescèptics ", va dir Jean Arthuis (ALDE, FR), el líder de la delegació parlamentària.

Els pagaments, de nou

anunci

"Quina credibilitat pot ser una UE que li diu als estats membres per controlar la despesa pública i, no obstant això es posa empresaris, investigadors, estudiants Erasmus en dificultats per no complir els seus compromisos", va preguntar Arthuis.

Durant les negociacions que van durar fins a la data límit a la mitjanit, el Parlament no pot acceptar la posició del Consell que reduiria a la meitat de la suma, la Comissió va sol·licitar a pagar les factures més urgents, per tal d'aturar la bola de neu de reclamacions pendents de pagament. La Comissió ha dit en repetides ocasions que el 4.7 milions de € sol·licitada al maig va ser el mínim indispensable per a tal fi.

ingressos inesperats ha de pagar el deute

anunci

El Parlament vol utilitzar els ingressos extraordinaris excepcionals de € 5bn procedents de multes per resoldre alguns dels projectes de llei més urgents. No obstant això, els Estats membres van declarar la seva preferència per canalitzar de nou l'ingrés extra per als seus pressupostos nacionals.

recursos flexibles

El Parlament també vol assegurar que els fons d’ajut per valor d’11 milions d’euros entre el 2014 i el 2020 per a desastres naturals, acomiadaments massius i crisis humanitàries continuïn disponibles, a més de, i no inclosos, com diu el Consell, les quantitats acordades en el pressupost de set anys de la UE marc.

El Parlament vol veure un mapa de ruta elaborat amb un calendari precís per a la reducció de la muntanya de factures pendents de pagament.

les últimes posicions del Consell

"La conciliació que va començar fa tres setmanes pateix d'hemiplegia, on una part del cos pressupostària no ha estat funcionant," va afegir Arthuis.

Parlament va rebre posició de negociació del Consell sobre l'últim dia d'un termini de tres setmanes, que hauria d'haver servit per conciliar les posicions divergents per arribar a un pressupost viable per a la Unió.

Següent pas

Sense acord de tancar el procés de concertació per al pressupost, la Comissió Europea haurà de presentar un nou projecte de pressupost, tornar a posar en marxa el procediment pressupostari. Si no hi ha acord sobre el pressupost per 2015 1 2015 gener, la Unió s'executarà en una dotzena part de la quantitat de l'any anterior cada mes.

EP comunicat després de la reunió de conciliació fallit (14.11.2014)
Posició del PE, en la lectura del Consell del pressupost 2015 (22.10.2014)

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 2.25 milions d’euros en prefinançament a Alemanya

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 2.25 milions d'euros a Alemanya en prefinançament, equivalent al 9% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (RRF). Això correspon a l'import de prefinançament sol·licitat per Alemanya en el seu pla de recuperació i resiliència. El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla d’Alemanya de recuperació i recuperació. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments en funció de la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla d'Alemanya de recuperació i recuperació.

El país haurà de rebre 25.6 milions d’euros en total, totalment constituïts per subvencions, durant la vida del seu pla. El desemborsament es produeix després de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres. El pla alemany forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resistència i la cohesió a les nostres societats. Hi ha disponible un comunicat de premsa complet aquí.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències