Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Declaració conjunta sobre el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, 25 2014 novembre

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

evaworangegrid_675x317L’alta representant de la Unió per a Afers Exteriors i Política de Seguretat i vicepresidenta de la Comissió Federica Mogherini, la comissària de Justícia, Consumidors i Igualtat de Gènere Věra Jourová i el comissari de Cooperació i Desenvolupament Internacional Neven Mimica van fer la següent declaració.

"La discriminació i la violència contra les dones continua a tot el món, a totes les societats i regions. Les dones són assetjades, violades, mutilades, colpejades o assassinades, fins i tot a casa seva. A la UE, una de cada tres dones ha viscut físicament i / o sexualment fora de la UE, a les noies se'ls impedeix anar a l'escola o obligar-se a casar-se i la violència sexual continua sent una tàctica de guerra deplorable i àmpliament utilitzada. Les dones defensores dels drets humans són amenaçades i atacades per fer la seva feina.

"La lluita contra totes les formes de violència contra les dones i les nenes és un pilar fonamental del respecte als drets humans o fonamentals i continua sent una prioritat per a la UE, tant a nivell intern com extern. Fa un any, la Comissió Europea i el SEAE van adoptar conjuntament la Comunicació sobre l'eliminació hem continuat els nostres esforços en aquesta àrea. La UE està finançant projectes que promouen el canvi social i prevenen aquesta pràctica, a més de proporcionar suport a les víctimes i col·laborar amb membres de comunitats en exercici per defensar el canvi d’actituds.

anunci

"Aquest any marca l'entrada en vigor del Conveni del Consell d'Europa sobre prevenció i lluita contra la violència contra les dones i la violència domèstica (Conveni d'Istanbul), que representa un instrument molt important per combatre eficaçment la violència contra les dones a nivell nacional i europeu.

"El món aviat marcarà el 20th aniversari del Declaració de Beijing i Plataforma d'Acció, i el 15th aniversari del Consell de Seguretat de l'ONU resolució 1325 sobre la contribució de les dones a la pau i la seguretat. Revisarem els progressos que hem fet en la implementació d’aquests importants instruments i reflexionarem sobre accions posteriors.

"El 2015 la Comissió Europea també formularà una nova agenda per al desenvolupament per als propers anys. La igualtat de gènere i l'apoderament de les dones, l'eliminació de totes les formes de violència contra totes les dones i les nenes, l'eliminació de totes les pràctiques nocives són una condició prèvia per a l'eradicació de la pobresa La UE dóna suport a la igualtat de gènere tant com a objectiu autònom com a la seva incorporació en el marc posterior a 2015 per a la reducció de la pobresa i el desenvolupament sostenible.

anunci

"Condemnem fermament totes les formes de violència contra les dones i les nenes. Des d'avui fins al Dia dels Drets Humans del 10 de desembre, totes les delegacions de la UE a tot el món també se sumaran a la crida a l'acció dels" 16 dies d'activisme contra la violència masclista " campanya internacional del secretari general de les Nacions Unides i sensibilitzarà sobre el tema ".

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències