Connecteu-vos amb nosaltres

Discapacitat

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat: La construcció d'una Europa sense barreres junts

COMPARTIR:

publicat

on

BE_7On Dia internacional de les persones amb discapacitat (3 de desembre) tres joves adults amb espina bífida i hidrocefàlia representen IF a la celebració del Dia Europeu de les Persones amb Discapacitat a Brussel·les. Les persones amb discapacitat, i especialment els joves amb discapacitat, tenen dret a participar plenament en la societat i en igualtat de condicions que la resta. Aquest dret està recollit a la Convenció de les Nacions Unides sobre els drets de les persones amb discapacitat (UNCRPD), a la qual la UE és part, juntament amb els seus estats membres. Fer realitat aquest dret, eliminant les barreres existents, és l’objectiu principal de l’estratègia a llarg termini de la Unió Europea per als drets de les persones amb discapacitat. Les persones amb discapacitat, les organitzacions representatives de les persones amb discapacitat, els responsables polítics de la UE, els proveïdors de serveis, els think tanks, els sindicats i els empresaris participaran en cadascun dels grups. Tots compartiran les seves experiències i accions en les àrees clau de l’ocupació i l’accessibilitat i debatran sobre els reptes de futur.Per què ocupació i accessibilitat? La creació d’ocupació és una de les principals prioritats de la Comissió Europea. Tenir feina és la millor garantia per a la dignitat humana, l’autoestima, la independència financera i la prosperitat. L’accessibilitat és clau per garantir la plena participació en la societat; ajuda a eliminar els obstacles als quals encara s’enfronten les persones amb discapacitat en la seva vida diària. Aquesta conferència mostrarà que les persones amb discapacitat poden fer les mateixes coses que tothom, sempre que se'ls doni els mitjans per fer-ho.Podeu seguir la conferència mitjançant la transmissió web

Fòrum Europeu de la Discapacitat

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències