Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Inversions en fons estructurals de la UE per valor de 820.2 milions d’euros per a les regions irlandeses, amb un impuls especial per a les petites empreses

COMPARTIR:

publicat

on

Belfast 2La Comissió Europea ha adoptat avui (18 de desembre) els "Programes operatius" 2014-2020 per a les regions del sud i l'est, per un valor de 498.2 milions d'euros, amb 249.1 milions d'euros procedents del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i per a la frontera. Midlands i West valen 320.2 milions d'euros, amb 160.1 milions d'euros procedents del FEDER.

Les inversions beneficiaran en particular a les petites i mitjanes empreses (pimes), impulsant iniciatives d’emprenedoria per augmentar el potencial de creixement i la competitivitat de la petita empresa irlandesa. Els programes tenen com a objectiu complementar programes d’inversió més amplis en sectors innovadors i d’alt creixement dirigits a donar suport a la creació de nous llocs de treball de qualitat i impulsar la innovació, així com ajudar a fer créixer les economies locals d’aquestes regions irlandeses. Els programes se centren en oportunitats de creixement específiques i en un creixement específic en sectors innovadors identificats en l'estratègia d'especialització intel·ligent d'Irlanda, basant-se en els punts forts de les regions. Benvinguda a l'adopció, la comissària de política regional, Corina Crețu, va dir: "Les pimes són vitals per a l'economia europea i aquesta tendència es reflecteix a les regions d'Irlanda. Hem de dotar els ciutadans de les habilitats i coneixements necessaris per crear petites empreses; necessitem per facilitar l'accés d'aquestes empreses al suport financer, i el més important, hem de permetre'ls crear llocs de treball. Els programes d'inversió d'avui posen totes les regions irlandeses en aquest camí ".

Prioritats de finançament 

Els programes se centraran en cinc prioritats principals:

Desenvolupar i explotar l'excel·lència en la investigació comercial i la capacitat d'innovació a les regions de S&E i BMW amb la participació activa de les empreses financera i intel·lectualment en aquesta investigació.

Accés, ús i qualitat d’internet d’alta velocitat a les dues regions, incloses les pimes.

Competitivitat de les pimes, especialment les microempreses en sectors innovadors i amb alt creixement.

anunci

Canviar cap a una economia baixa en carboni, especialment l’eficiència energètica en l’habitatge, i promoure estratègies baixes en carboni per a les zones urbanes.

Desenvolupament urbà integrat per revitalitzar les zones urbanes.

Impactes esperats   

Més implicació de la companyia en la investigació a les dues regions.

Un augment de les llicències emeses com a resultat de la investigació a la regió de S&E.

Un augment del nombre de clients de pimes d’Enterprise Ireland que gasten més de 100,000 euros anuals en recerca i desenvolupament a la regió de BMW.

Extensió de la banda ampla de nova generació d’alta velocitat a zones no servides d’ambdues regions.

Més llocs de treball al sector de les microempreses a les dues regions.

Millor rendiment tèrmic dels habitatges a les dues regions.

Més nivells de desplaçament de cotxes no privats en centres urbans designats de la regió de S&E.

lloc web
Política de cohesió a Irlanda
@CorinaCretuEU @EU_Regional #ESIF #CohesionPolicy

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències