Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Inversions en fons estructurals de la UE per valor de 820.2 milions d’euros per a les regions irlandeses, amb un impuls especial per a les petites empreses

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Belfast2La Comissió Europea ha adoptat avui (18 de desembre) els "Programes operatius" 2014-2020 per a les regions del sud i l'est, per un valor de 498.2 milions d'euros, amb 249.1 milions d'euros procedents del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i per a la frontera. Midlands i West valen 320.2 milions d'euros, amb 160.1 milions d'euros procedents del FEDER.

Les inversions beneficiaran en particular a les petites i mitjanes empreses (pimes), impulsant iniciatives d’emprenedoria per augmentar el potencial de creixement i la competitivitat de la petita empresa irlandesa. Els programes tenen com a objectiu complementar programes d’inversió més amplis en sectors innovadors i d’alt creixement dirigits a donar suport a la creació de nous llocs de treball de qualitat i impulsar la innovació, així com ajudar a fer créixer les economies locals d’aquestes regions irlandeses. Els programes se centren en oportunitats de creixement específiques i en un creixement específic en sectors innovadors identificats en l'estratègia d'especialització intel·ligent d'Irlanda, basant-se en els punts forts de les regions. Benvinguda a l'adopció, la comissària de política regional, Corina Crețu, va dir: "Les pimes són vitals per a l'economia europea i aquesta tendència es reflecteix a les regions d'Irlanda. Hem de dotar els ciutadans de les habilitats i coneixements necessaris per crear petites empreses; necessitem per facilitar l'accés d'aquestes empreses al suport financer, i el més important, hem de permetre'ls crear llocs de treball. Els programes d'inversió d'avui posen totes les regions irlandeses en aquest camí ".

Prioritats de finançament 

anunci

Els programes se centraran en cinc prioritats principals:

Desenvolupar i explotar l'excel·lència en la investigació comercial i la capacitat d'innovació a les regions de S&E i BMW amb la participació activa de les empreses financera i intel·lectualment en aquesta investigació.

Accés, ús i qualitat d’internet d’alta velocitat a les dues regions, incloses les pimes.

anunci

Competitivitat de les pimes, especialment les microempreses en sectors innovadors i amb alt creixement.

Canviar cap a una economia baixa en carboni, especialment l’eficiència energètica en l’habitatge, i promoure estratègies baixes en carboni per a les zones urbanes.

Desenvolupament urbà integrat per revitalitzar les zones urbanes.

Impactes esperats   

Més implicació de la companyia en la investigació a les dues regions.

Un augment de les llicències emeses com a resultat de la investigació a la regió de S&E.

Un augment del nombre de clients de pimes d’Enterprise Ireland que gasten més de 100,000 euros anuals en recerca i desenvolupament a la regió de BMW.

Extensió de la banda ampla de nova generació d’alta velocitat a zones no servides d’ambdues regions.

Més llocs de treball al sector de les microempreses a les dues regions.

Millor rendiment tèrmic dels habitatges a les dues regions.

Més nivells de desplaçament de cotxes no privats en centres urbans designats de la regió de S&E.

lloc web
Política de cohesió a Irlanda
@CorinaCretuEU @EU_Regional #ESIF #CohesionPolicy

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències