Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Drets humans: Alexei Navalny a Rússia, Pakistan, Kirguizistan

COMPARTIR:

publicat

on

Utilitzem el vostre registre per proporcionar contingut de la manera que heu consentit i per millorar la nostra comprensió de vosaltres. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment.

Parlament va aprovar tres resolucions dijous (15 de gener): fent èmfasi que les conviccions d'Alexei Navalny (A la foto) i el seu germà "es basaven en càrrecs no fonamentats" i demanaven que els procediments judicials estiguessin "lliures d'interferències polítiques"; condemnar la "brutal massacre d'escolars" al Pakistan; i profundament preocupat pel projecte de llei de propaganda homosexual al Kirguizistan.

El cas d'Alexei Navalny a Rússia
El Parlament subratlla que la condemna de l'advocat, activista anticorrupció i activista social Alexei Navalny i les sentències dictades a ell i al seu germà, Oleg Navalny, es basaven en "acusacions no fonamentades" i lamenta que l'acusació "sembli motivada políticament" . Demana que els procediments judicials en els casos de Navalny estiguin "lliures d'interferències polítiques" i compleixin els estàndards acceptats internacionalment. Els eurodiputats responen plenament a la campanya contra la corrupció iniciada per Alexei Navalny i manifesten les seves preocupacions pel "possible ús polític d'un membre de la família per intimidar i silenciar" Alexei Navalny.

El Parlament demana al Consell que desenvolupi una política unificada envers Rússia que comprometi els 28 estats membres de la UE a un fort missatge comú sobre el paper dels drets humans en la relació UE-Rússia. Demana a l'Alt Representant que presenti amb urgència una estratègia cap a Rússia "destinada a mantenir la integritat territorial i la sobirania dels estats europeus" i donar suport al reforç dels principis democràtics a Rússia.

anunci

L'atac de l'escola de Peshawar al Pakistan

El Parlament condemna fermament la "brutal massacre d'escolars" del 16 de desembre de 2014 perpetrada pel grup escindit talibà pakistanès Tehreek-e-Taliban (TTP) com "un acte de terror i covardia". Demana al govern del Pakistan que prengui "mesures urgents i efectives" d'acord amb els estàndards reconeguts internacionalment sobre l'estat de dret i que reforci els seus esforços per detenir i processar militants de la TTP. També insta el govern a respectar els acords internacionals recentment ratificats sobre drets humans i "reservar lleis antiterroristes per a actes de terror, en lloc d'utilitzar-les per jutjar casos penals ordinaris".

factura de la propaganda homosexual a Kirguizistan

anunci

Els eurodiputats expressen profundes preocupacions per la possible adopció del projecte de llei sobre "difusió d'informació sobre relacions sexuals no tradicionals" que s'està revisant actualment al parlament de Kirguizistan i demanen la seva retirada. Reitereixen que "l'orientació sexual i la identitat de gènere són qüestions que pertanyen a l'esfera del dret individual a la intimitat, tal com garanteix la legislació internacional sobre drets humans" i demanen a la Comissió, al Consell i al Servei d'Acció Exterior "que facin clar al kirguís autoritats que l’adopció eventual d’aquest projecte de llei podria afectar les relacions amb la UE d’acord amb l’article 92 (2) de l’Acord de col·laboració i cooperació ".

Les tres resolucions van ser adoptades per votació a mà alçada.

Comissió Europea

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 231 milions d’euros en prefinançament a Eslovènia

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat 231 milions d’euros a Eslovènia en prefinançament, equivalent al 13% de l’assignació de subvencions del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la implementació de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència d’Eslovènia. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resiliència d'Eslovènia.

El país rebrà 2.5 milions d’euros en total, que consistiran en 1.8 milions d’euros en subvencions i 705 milions d’euros en préstecs, durant la vida del seu pla. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementaran amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU.

L’RRF és el centre de NextGenerationEU, que proporcionarà 800 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes entre els estats membres. El pla eslovè forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Xipre

NextGenerationEU: la Comissió Europea desemborsarà 157 milions d’euros en prefinançament a Xipre

publicat

on

La Comissió Europea ha desemborsat a Xipre 157 milions d'euros en prefinançament, equivalent al 13% de l'assignació financera del país en el marc del mecanisme de recuperació i resiliència (FPR). El pagament del prefinançament ajudarà a iniciar la posada en marxa de les mesures crucials d’inversió i reforma descrites en el pla de recuperació i resiliència de Xipre. La Comissió autoritzarà nous desemborsaments basats en la implementació de les inversions i reformes descrites en el pla de recuperació i resistència de Xipre.

El país haurà de rebre 1.2 milions d’euros en total durant la vida del seu pla, amb 1 milions d’euros en subvencions i 200 milions d’euros en préstecs. El desemborsament d’avui és el resultat de la recent implementació amb èxit de les primeres operacions de préstec sota NextGenerationEU. A finals d’any, la Comissió té la intenció d’aconseguir fins a un total de 80 milions d’euros en finançament a llarg termini, que es complementarà amb les lleis de la UE a curt termini, per finançar els primers desemborsaments previstos als estats membres en el marc de NextGenerationEU. Formant part de NextGenerationEU, l’RRF proporcionarà 723.8 milions d’euros (en preus actuals) per donar suport a les inversions i reformes dels estats membres.

El pla xipriota forma part de la resposta sense precedents de la UE per sortir més fort de la crisi del COVID-19, fomentant les transicions verdes i digitals i enfortint la resiliència i la cohesió a les nostres societats. A el comunicat de premsa està disponible en línia.

anunci

Seguir llegint

Bèlgica

Política de cohesió de la UE: Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia reben 373 milions d’euros per donar suport als serveis socials i de salut, les pimes i la inclusió social

publicat

on

La Comissió ha concedit 373 milions d’euros a cinc Fons Social Europeu (FSE) i Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Bèlgica, Alemanya, Espanya i Itàlia per ajudar els països amb resposta i reparació d’emergència per coronavirus en el marc de REACT-UE. A Bèlgica, la modificació del PO de Valònia permetrà disposar de 64.8 milions d'euros addicionals per a l'adquisició d'equips mèdics per a serveis sanitaris i innovació.

Els fons donaran suport a les petites i mitjanes empreses (pimes) en el desenvolupament del comerç electrònic, la ciberseguretat, llocs web i botigues en línia, així com l’economia verda regional mitjançant l’eficiència energètica, la protecció del medi ambient, el desenvolupament de ciutats intel·ligents i el baix nivell de carboni. infraestructures públiques. A Alemanya, a l’Estat federal de Hessen, 55.4 milions d’euros donaran suport a la infraestructura de recerca relacionada amb la salut, la capacitat diagnòstica i la innovació en universitats i altres institucions de recerca, així com a inversions en recerca, desenvolupament i innovació en els camps del clima i el desenvolupament sostenible. Aquesta esmena també proporcionarà suport a les pimes i fons per a empreses emergents mitjançant un fons d'inversió.

A Sachsen-Anhalt, 75.7 milions d’euros facilitaran la cooperació de les pimes i les institucions en recerca, desenvolupament i innovació, i proporcionar inversions i fons de treball per a les microempreses afectades per la crisi del coronavirus. A més, els fons permetran inversions en eficiència energètica de les empreses, donaran suport a la innovació digital de les pimes i adquiriran equips digitals per a escoles i institucions culturals. A Itàlia, el PO nacional “Inclusió social” rebrà 90 milions d’euros per promoure la integració social de les persones que pateixen privacions materials greus, sensellarisme o marginació extrema, mitjançant serveis “Housing First” que combinen la prestació d’habitatge immediat amb serveis socials i laborals habilitants. .

anunci

A Espanya, s’afegiran 87 milions d’euros al PO del FSE de Castella i Lleó per donar suport als autònoms i als treballadors que tenien el contracte suspès o reduït a causa de la crisi. Els diners també ajudaran a les empreses afectades a evitar acomiadaments, especialment en el sector turístic. Finalment, els fons són necessaris per permetre que els serveis socials essencials continuïn de manera segura i per garantir la continuïtat educativa en tota la pandèmia mitjançant la contractació de personal addicional.

REACT-EU forma part de NextGenerationEU i proporciona finançament addicional de 50.6 milions d’euros (en preus actuals) als programes de política de cohesió durant el 2021 i el 2022. Les mesures se centren en el suport a la resiliència del mercat laboral, als llocs de treball, a les pimes i a les famílies amb pocs ingressos, així com a establir bases per al futur les transicions verdes i digitals i una recuperació socioeconòmica sostenible.

anunci

Seguir llegint
anunci
anunci
anunci

Tendències