Connecteu-vos amb nosaltres

EU

Parlament Europeu avui: 31 de març de 2015

COMPARTIR:

publicat

on

european_parliament_001Política fiscal

Les comissions de resolucions fiscals especials i afers econòmics i monetaris debatran qüestions fiscals amb el secretari general de l'OCDE, Ángel Gurría, i el director del Centre de Política Tributària, Pascal Saint-Amans. Els temes inclouen la lluita contra l’evasió fiscal i els paradisos fiscals.    

@EP_Economics #tax #taxrulings #taxtrasnparency Temps: 11-12h30; Lloc: edifici Paul-Henri Spaak, sala 3C050

Escàndol LIBOR / EURIBOR 

Els esborranys de normes de la UE per millorar la transparència i la fiabilitat dels índexs de referència que puguin afectar les taxes clau dels mercats financers o el preu dels contractes financers minoristes, com ara les hipoteques, es sotmetran a votació a la Comissió d'Afers Econòmics i Monetaris. Les regles van ser impulsades per l’aparellament del tipus de lliurament interbancari de Londres (LIBOR) i de l’euro interbancari (EURIBOR).

@EP_Economics, #LIBOR, #interestrates, #mortgage, #financialinstruments Hora: 10h30; Lloc: edifici Paul-Henri Spaak, sala 3C050  

Proves justes 

anunci

Es proposarà una votació a la proposta de normes de la UE per garantir que es protegeix adequadament el dret a presumir d’innocència fins que es demostri la seva culpabilitat, inclosa la prohibició de declaracions de les autoritats públiques que puguin crear biaix contra el sospitós o l’acusat abans d’una condemna definitiva Comitè de Llibertats Civils.

@EP_Justice #fairtrials #presumptionofinnocence Hora: 9h45-10h30; Lloc: edifici Paul-Henry Spaak, sala 1A002  

En breu     

Associació transatlàntica de comerç i inversió (TTIP): els comitès d'Afers Exteriors i de Llibertats Civils votaran sobre la seva aportació a la posició del PE sobre el TTIP.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències