Connecteu-vos amb nosaltres

Benestar dels animals

Registrar la resposta del públic a la consulta sobre les directives d’aus i hàbitats reafirma el suport al paper de la UE en la protecció de la natura

COMPARTIR:

publicat

on

loon-nord-bussejadorMés de mig milió de ciutadans europeus han contribuït a una consulta pública sobre la comprovació de la forma física de les directives d'aus i hàbitats, un nombre rècord de presentacions per a una consulta de la Comissió. Un total de 552,471 ciutadans i organitzacions van respondre a la Comissió qüestionari.

Les aportacions rebudes són una barreja de respostes detallades de les parts interessades i declaracions enviades pels ciutadans a través de campanyes basades en web, com ara la campanya d’ONG Nature Alert, que va representar més de 520,000 respostes i va generar més de 50,000 tuits. Aquesta participació massiva ajuda a proporcionar a la Comissió una idea de l’interès públic per la qüestió, en complement de les aportacions detallades proporcionades per altres parts interessades.

El vicepresident primer de la Comissió, Frans Timmermans, i el comissari de Medi Ambient, Karmenu Vella, van donar la benvinguda a la resposta: "Estem molt agraïts per la participació activa i el grau de compromís amb la nostra consulta. Tindrem en compte totes les aportacions rebudes a mesura que el Fitness Check continuï. hem dit moltes vegades abans, aquest exercici consisteix a assegurar-se que la legislació que es va introduir fa una generació es mantingui adequada per a la propera generació. Això inclou examinar qüestions d’aplicació i execució. Es tracta de trobar la millor manera de mantenir la nostra estàndards per protegir els ocells i altres animals salvatges, i assegurar-se que s’apliquen eficaçment, no per debilitar-los ".

A la tardor, la Comissió organitzarà una conferència d’alt nivell per revisar els primers resultats de l’avaluació Fitness Check. Els controls físics són una de les eines del programa REFIT de la Comissió que té com a objectiu avaluar el rendiment del marc legal existent de la UE respecte als seus objectius polítics. Sota la Comissió Millor regulació estratègia, les polítiques de la UE s’han de revisar periòdicament per assegurar-se que segueixen sent adequades per al seu propòsit, sense rebaixar els alts estàndards de protecció ambiental, social i del consumidor de la UE.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències