Acord UE-Vietnam #Freetrade de Lliure Comerç ja està disponible en línia

16115179-dessin-comme-des-dessins-de-drapeaux-montrant-l-amiti-entre-l-UE-et-le-Vietnam-Banque-dimages-1024x571D'acord amb els seus compromisos de transparència, la Comissió Europea ha publicat el text del Tractat de Lliure Comerç entre la UE i Vietnam, i mostra com els impactes dels TLC drets humans i el desenvolupament sostenible.

La Comissió Europea ha publicat la text del tractat de lliure comerç (TLC) entre la UE i Vietnam, Després de la conclusió del procés de negociació al desembre 2015 i en línia amb els seus compromisos de transparència.

"M'alegro que ara publiquem aquest acord en línia amb el nostre fort compromís amb una política comercial transparent", va dir el comissari de Comerç de la UE Cecilia Malmström, afegint que un cop aprovat, l'acord es desbloquejarà un mercat amb un enorme potencial per a les empreses de la UE.

"Vietnam és una economia de ràpid creixement de més de 90 milions de consumidors amb una classe mitjana creixent i una força de treball jove i dinàmic. El seu mercat ofereix nombroses oportunitats per a les exportacions agrícoles, industrials i de serveis de la UE. L'acord també ajudar a desencadenar una nova onada d'inversions d'alta qualitat en les dues direccions, amb el suport del nostre nou sistema de resolució de disputes d'inversió amb un mecanisme d'apel·lació ".

A més de crear noves oportunitats per a les empreses de la UE, l'acord té com a objectiu donar suport a la transició del Vietnam a una economia més competitiva i més sostenible. Per posar en relleu formes d'abordar els possibles impactes de la UE-Vietnam TLC en matèria de drets humans i el desenvolupament sostenible, la Comissió acompanya la publicació de l'acord amb una L'anàlisi dedicat.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Els acords comercials, Vietnam

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *