Connecteu-vos amb nosaltres

EU

#EuMediaPoll: Reporter de la UE més influent que guarda Online

COMPARTIR:

publicat

on

IMG_1915

 

Reporter de la UE apareix davant de la tutor en línia en una llista de mitjans "molt influent", amb més diputats visitar Reporter de la UE línia per a les notícies sobre la UE que visiten la Tutor en línia.

Aquestes són algunes de les conclusions de la ComRes / Burson-Marsteller 2016 UE Enquesta de Mitjans, "Què influeix en els Influencers ', Una enquesta a les fonts de notícies preferides i els canals de mitjans socials utilitzats pels diputats, funcionaris de la UE i dels comentaristes a Brussel·les.

Reporter de la UE les taxes en 8%, igual al New York Times i la Wall Street Journal, I per davant de la tutor en línia (6%) com el proveïdor de notícies en línia d'elecció entre els eurodiputats, el personal d'institucions de la UE i Brussel·les prenen les decisions i formadors d'opinió.

Quan es tracta de la influència dels canals de notícies i mitjans de comunicació social en la presa de decisions, Reporter de la UE (11%) està darrere de YouTube (21%) i LinkedIn (18%) però per davant d'Instagram (3%).

Facebook és el canal de mitjans socials d'ús més freqüent de persones influents de Brussel·les, amb la meitat (52%) dient que l'utilitzen com a mínim diàriament. Les dades posa de manifest que els diputats, en particular a favor de Facebook, amb set de cada deu (69%) dient que utilitzen la xarxa com a mínim diàriament.

anunci

Els resultats de l'enquesta es van donar a conèixer al Club de Premsa de Brussel·les per Katharine Peacock, director general d'ComRes, una agència d'investigació de comunicacions, i Karen Massin, CEO de Burson-Marsteller Brussel·les, una important agència de relacions públiques i comunicacions.

Els enquestats convidat a identificar la UE i mitjans de comunicació nacionals que més sovint es llegeixen, els mitjans de comunicació social que utilitzen amb més freqüència i per avaluar l'impacte d'aquestes fonts i canals tenen en la seva presa de decisions.

La BBC és el mitjà més llegit pels polítics i formadors d'opinió a Brussel·les, els eurodiputats amb més probabilitats que els altres grups per llegir el Financial Times or The Economist.

Quan es tracta de la influència dels canals de notícies i mitjans de comunicació social en la presa de decisions en el seu treball professional del dia a dia, la meitat dels influents Brussel·les diu la BBC (51%) és influent. Una proporció semblant diu el mateix sobre Twitter (49%), la Financial Times (48%), i The Economist (% 48)

Durant la presentació de l'estudi, Karen Massin va comentar: "Crida l'atenció que els mitjans socials es veu ara tan important com les notícies tradicionals com a mediador a la font d'informació que influeix responsables de la UE. En segon lloc, veiem que els títols nacionals no registren entre els mitjans de comunicació més importants - només 5% o menys enquestats van citar cap publicació nacional com a font a la setmana llegir o influent de notícies de la UE ".

ComRes director general Katharine Peacock va afegir: "Estem encantats d'haver unit amb Burson-Marsteller Brussel·les per produir aquesta enquesta molt oportuna i completa sobre l'escena dels mitjans de Brussel·les. Això demostra que els prenedors de decisions a Brussel·les es basen en una àmplia gamma de fonts de notícies i canals de mitjans socials, incloent títols de nínxol ".

ComRes va entrevistar 249 'Brussel·les Influencers' a Brussel·les entre octubre 27 2015 i 18 2016 gener. La mostra inclou 77 diputats; 86 funcionaris de la Comissió Europea, la Secretaria del Parlament Europeu, el Consell, agències de la UE i les representacions permanents dels estats membres; i 86 formadors d'opinió inclosos periodistes i representants dels grups de reflexió i associacions comercials. Les dades corresponents als eurodiputats van ser ponderats pel grup del partit i de la regió per a ser representant del Parlament Europeu.

taules de dades completes estan disponibles al lloc web ComRes.

Comparteix aquest article:

EU Reporter publica articles de diverses fonts externes que expressen una àmplia gamma de punts de vista. Les posicions preses en aquests articles no són necessàriament les d'EU Reporter.

Tendències