Comissió Europea #OrganicProducts i Colòmbia per iniciar negociacions sobre el comerç de productes orgànics

-Agricultura ecològicaEl govern de Colòmbia i la Comissió Europea ha anunciat avui (9 febrer), l'inici de negociacions per a un acord bilateral sobre el comerç de productes orgànics entre la Unió Europea i Colòmbia.

Aquest acord permetria un major mercat per als agricultors orgànics, una reducció de la càrrega per a les empreses i garantir la disponibilitat de més productes ecològics als consumidors. L'anunci va tenir lloc durant la visita oficial del comissionat per a l'agricultura i el desenvolupament rural de Colòmbia.

A Cali, Phil Hogan va dir: "Dono la benvinguda a l'inici de les negociacions amb Colòmbia amb vista a concloure un acord sobre el comerç de productes orgànics. El sector orgànic segueix sent un dels sectors productius més dinàmics del sector agroalimentari de la UE, i Colòmbia té un gran potencial per desenvolupar oportunitats per als agricultors orgànics i les empreses, amb la garantia per al consumidor d'un sistema de control de sòlids. Tenim que estigui disposada a examinar la continuació del diàleg i la cooperació tècnica entre la UE i Colòmbia en assumptes com ara compostos orgànics. esdeveniment d'alt nivell d'avui constitueix un bon exemple de com els sectors orgànics de la UE i Colòmbia poden cooperar i tots dos es beneficien en la construcció d'una visió de llarg termini ".

Tot i que no forma part de l'acord comercial en vigor des 2013 entre la UE i Colòmbia i Perú, s'assignarà aquest nou acord en la relació privilegiada de cooperació i facilitació del comerç que s'ha establert des de llavors. El sector orgànic a la Unió Europea s'ha desenvolupat ràpidament en els últims anys, amb una superfície total de 10.3 milions d'hectàrees cultivades com orgànics en comparació amb 2014 6.4 milions d'hectàrees en 2005. Això significa un creixement mitjà anual de 5.5% durant un període 10 anys. L'àrea orgànic representat gairebé 6% de la superfície agrícola total utilitzada en 2014.

Per a més informació, feu clic aquí.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Aliments orgànics, Els acords comercials

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *