#syria: Comissió Europea anuncia 445 milions d '€ en ajuda humanitària

Síria-topAvui la Comissió Europea anuncia 445 milions d '€ d'ajuda humanitària per a la crisi de Síria en 2016.

El suport és part del compromís de la Comissió feta en la conferència "Suport a Síria i la regió celebrada a principis d'aquest any a Londres, on la UE i els Estats membres es van comprometre més de 3 milions € per ajudar al poble sirià d'aquest any.

El comissari europeu de Gestió d'Ajuda Humanitària i Crisi, Christos Stylianides, va dir: "Avui és una altra fita lamentable en el pitjor desastre humanitari del món des de la Segona Guerra Mundial, que ara entra al seu sisè any, amb més de 13 milions de sirians que necessiten ajuda per salvaguardar només el seu país. La Unió Europea es compromet a donar suport al poble sirià, sempre que sigui necessari. Els fons d'avui donaran suport als més vulnerables sirians a l'interior del país ia la veïna Jordània, el Líban i Turquia. Necessitem ara un accés humanitari més incondicional, més que mai, per aprofitar els esforços recents durant el Cessament d'hostilitats al país ".

El finançament es canalitzarà a través de les Nacions Unides, organitzacions internacionals i ONG internacionals associades, i respondrà a les necessitats que amenacen la vida a les àrees d'ajuda alimentària, la salut, l'aigua, el sanejament i la higiene, així com l'educació. Que s'assignarà a cada país de la següent manera: Síria (140 milions d '€), Líban (87 milions d' €), Jordan (53 milions d '€) i Turquia (165 milions d' €).

Fons

Després de cinc anys de conflicte, la situació humanitària a Síria segueix sent molt preocupant, amb més de 50% de la població desplaçada a l'interior de Síria i als països veïns.

Ajuda humanitària d'emergència

Dins de Síria, gràcies a l'ajuda de salvament proporcionada per la Comissió, alguns 2 milions de persones han obtingut accés a l'aigua, aliments segurs sanejament i la higiene, la gent 850 000 han rebut, 1 milions de persones han rebut articles no alimentaris i refugi, i 350 000 els nens han estat coberts per programes de protecció infantil.

A Jordània, l'ajuda humanitària de la Comissió està ajudant a més de 350.000 refugiats sirians.

Al Líban, a través dels seus socis, l'ajuda humanitària de la UE aconsegueix al voltant de la gent 665.000.

A Turquia, l'ajuda humanitària de la UE està finançant les disposicions d'aliments, assistència sanitària i protecció a través de socis humanitaris i ara està sent canalitzada a la Facilitat per als refugiats a Turquia. En 4 2016 de març, la UE va anunciar 40 milions d '€ en ajuda humanitària a través del Programa Mundial d'Aliments (PMA) treballa en estreta cooperació amb la Mitja Lluna Roja de Turquia com a part de la primera assignació per al Fons.

L'ajuda humanitària de la UE és imparcial i independent i es dirigeix ​​a les persones necessitades independentment de consideracions ètniques o religioses.

l'ajuda total de la UE

La UE és el donant principal en la resposta internacional a la crisi de Síria, amb més de 5 milions de € de la UE i els Estats membres en conjunt en el desenvolupament, l'assistència humanitària, econòmica i estabilització.

En aquest context, la tercera reunió de la junta del Fons fiduciari regional de la UE a resposta a la crisi de Síria es durà a terme al març de 22. Una sèrie de nous projectes en sectors com l'educació, el desenvolupament local, la salut es presentarà a la Junta per a la seva aprovació.

Des de la seva creació al desembre de 2014, més l'ajuda no humanitària als països veïns de Síria es canalitza a través del "Fons Madad" (EUTF), l'objectiu és portar una resposta més integrada de la UE a la crisi i es dirigeix ​​principalment a les necessitats terme resiliència més llargs de Síria refugiats en països veïns com Jordània, Líban, Turquia i l'Iraq. Des del començament d'aquest any, el mandat de la EUTF s'ha estès a operar també en els Balcans occidentals, que també s'ha vist afectada per les conseqüències a llarg termini d'aquesta crisi únic.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, Defensa, EU, L'assistència humanitària, finançament humanitària, Síria

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Icona de menú esquerre