#FarmCrisis: Eurodiputats insten a la Comissió per impulsar reformes estructurals

| Abril 13, 2016 | 0 Comentaris

vaques lleteres durant la munyida en el lloc de granja en granjaLa UE ha d'arribar a accions més decisives per oferir un alleugeriment ràpid als agricultors dels sectors més afectats, com els lactis i el bestiar, els eurodiputats van dir Comissionat d'Agricultura de la UE, Phil Hogan, en el debat de l'12 d'abril sobre la crisi en curs.

Els eurodiputats també van demanar reformes estructurals per equilibrar millor la cadena de subministrament, assegurar un ingrés més just per als agricultors i ajudar-los a fer-se més resistents a les pertorbacions del mercat.

Molts eurodiputats van criticar la Comissió per fer massa poc, massa tard per resoldre "la pitjor crisi agrícola en les últimes dècades". Alguns insisteixen que es necessiten més intervencions en el mercat, incloent almenys una regulació temporal de l'oferta, mentre que altres, reclamant un intent de liberalització de l'agricultura de la UE havien fracassat, van propugnar una major regulació dels mercats i els incentius per als agricultors reduir voluntàriament la producció.

Els problemes que enfronta el sector han estat més profunda i més duradora del que s'esperava després de la caiguda dels preus mundials de les matèries primeres. Els esforços realitzats pel Comissionat d'Agricultura Phil Hogan per ajudar a alleujar les fortes caigudes en els ingressos dels agricultors han estat ben rebuts, però aquests per si sols no mantenir la viabilitat econòmica dels agricultors.

El portaveu d'Agricultura conservador Richard Ashworth MEP va instar la Comissió Europea per ajudar a crear una indústria agrícola més competitiva i flexible per fer front a la crisi que afecta els agricultors de tot Europa.

Ashworth també li va dir al Parlament Europeu: "El que la Comissió pot, i deu, fer és trobar maneres d'ajudar a la indústria a ser més productiva, més competitiva i més sostenible. L'agricultura necessita inversió en recerca i desenvolupament, la innovació i la simplificació. Per sobre de tot, l'agricultura necessita una regulació basada en el sentit comú i la ciència provada, no en l'emoció ".

Diversos altres diputats també van advertir als esforços nacionals per resoldre la crisi havia demostrat ser ineficaços i va advertir contra la política de la granja 'renacionalització' de la UE. Alguns també van expressar la seva preocupació pels acords internacionals de comerç que la UE està negociant i va advertir en contra de la política agrícola de la UE que s'utilitza com a moneda de canvi en detriment dels agricultors de la UE.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, agricultura, Política Agrícola Comuna (PAC), sector lacti, EU, Comissió Europea, Parlament Europeu

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *