#Overfishing: Parlament vota en acords de suport a les poblacions de peixos

| Abril 19 | 0 Comentaris

sobrepescarEls peixos no només són saborosos i nutritius, sinó també cada vegada més en risc. La sobrepesca està causant les poblacions de peixos a caure a tot el món. La UE té com a objectiu promoure la pesca sostenible a Europa com a part de la seva política pesquera comuna.

Aquesta setmana la Comissió de Pesca del Parlament Europeu vota en importants acords amb Libèria i Mauritània i mira com millorar la situació a la Mediterrània.

Assaltant la sobrepesca

La sobrepesca segueix constituint una amenaça per a les poblacions de peixos a tot el món. A Europa, la situació a la Mediterrània està resultant problemàtica. En 2013 424,993 tones de peixos van ser capturats i 96% dels peixos viuen al fons i 71% de les reserves d'aigua mitjana com la sardina i l'anxova són actualment objecte de sobrepesca.

No obstant això, l'èxit de les polítiques per superar aquest problema a l'Atlàntic, on la sobrepesca va reduir de 86% en 2009 41% a en 2014, mostra que encara hi ha esperança per a la Mediterrània.

El paper del Parlament

El Parlament també donar suport a la pesca sostenible. En 18 d'abril, la Comissió de Pesca va votar en un pla de recuperació plurianual per a la tonyina a l'Atlàntic i el Mediterrani, un acord de cooperació pesquera sostenible entre la UE i Libèria, així com un acord amb Mauritània sobre les possibilitats de pesca i la contribució financera de quatre anys.

A més, la Comissió de Pesca celebra una audiència sobre 19 d'abril sobre les poblacions de peixos i la indústria pesquera a la Mediterrània. Els eurodiputats han d'examinar els factors que han afectat a les poblacions, com la contaminació i el canvi climàtic, i també examinar els aspectes socioeconòmics del sector pesquer.

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Parlament Europeu, Pesca, Marítim, la sobrepesca

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Icona de menú esquerre