#Refugees: Les noves trucades tragèdia per a UE intervenir ara en les rutes del nord d'Àfrica

| Abril 19, 2016 | 0 Comentaris

20131008PHT21745_originalA l'abril 18 una altra tragèdia va colpejar el mar Mediterrani amb un altre enfonsament d'un vaixell ple d'immigrants procedents de Somàlia. El Grup S & D ha demanat una acció immediata per evitar més morts sense sentit a la Mediterrània.

Per a la solució correcta S & D es troba a la taula, ja que ha estat formulada pel Govern italià amb el pacte de migració.

El president del Grup de S & D, Gianni Pittella, va dir: "La nova i enutjosa tragèdia al mar Mediterrani va demostrar que la crisi de la migració està molt lluny de ser resolta. Va ser fàcilment previsible, amb l'estiu proper i el tancament de la ruta dels Balcans, que cada vegada més migrants intentaran travessar el mar perillós del nord d'Àfrica. No hi ha més temps per perdre. Els Estats membres haurien d'aprofitar al màxim el Pacte de migració presentat recentment pel Govern italià. Hauria d'examinar-se com una qüestió de prioritat, ja que podria ser l'última salvació d'Europa. Fem una crida al Consell Exterior avui per donar una reacció positiva a això.

"Els nostres pensaments estan amb les famílies de tots aquells que van morir a la Mediterrània durant el cap de setmana. Jo diria que aquestes morts han de ser un toc d'atenció per a Europa, però quants més trucades de despertador què necessita Europa? És més de dos anys i mig des de més de 500 migrants ofegats a les costes de Lampedusa i sis mesos des del cos de Alyan Kurdi encallat en una platja de Turquia. Tots dos estaven destinats a ser "desperti les anomenades" o "punts d'inflexió" per a Europa, però, en la realitat, tot i les expressions inicials d'ultratge i sol·licita l'actuació, ara s'ha tingut molt poca acció. La Comissió i els governs nacionals han d'actuar ara, finalment, per evitar més morts innecessàries ".

Comentaris

Comentaris de Facebook

etiquetes: , , , , , , , ,

categoria: Una primera pàgina, EU, Immigració, el tràfic de persones, Refugiats

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *